Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Όλγα θα την βγάλω για να τιμήσω τόσο την μαμά μου όσο και την γιαγιά μου κυρίως που της χρωστάω γιατί στην ουσία αυτή μου κράτησε και μου κρατάει ακόμα τον Σωτήρη όταν είχα ανάγκη...Και μου είπε όσο είναι καλά θα μου κρατήσει και την μικρή να μην σκάω καθόλου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλγα θα την βγάλω για να τιμήσω τόσο την μαμά μου όσο και την γιαγιά μου κυρίως που της χρωστάω γιατί στην ουσία αυτή μου κράτησε και μου κρατάει ακόμα τον Σωτήρη όταν είχα ανάγκη...Και μου είπε όσο είναι καλά θα μου κρατήσει και την μικρή να μην σκάω καθόλου.

καλα θα κανεις..ειναι το πιο δικαιο..ξανθη σε αφηνω θα τα πουμε μετα ηρθε η μανα μου μπαιιιι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Λοιπον θελω την γνωμη σας....Τον αυγουστο παντρευεται ο αδερφος μου και τα κοριτσακια της οικογενειας θα ειναι παρανυφακια και η νυφη μου θελει να βαλει και στην μπεμπα το παρακατω φουστανακι με ενα στεφανακι για πειτε σας αρεσει?

http://www.dpam.com/en/dress-p-26631.html?c=302&cPath=21_22_57

κ 24ωρο να ησουν κατι αλλο θα λεγανε μην το ψαχνεις.

αποταν μας κλεψανε κλεινουμε 1 ωρα νωριτερα.ειμαστε ομως ολη μερα ανοιχτοι καθε μερα εκτος κυριακης.κ βρηκαν να μου πουνε οτι κλεινω νωρις κ δεν με προλαβαινουν..ολη μερα που ειμαι ανοιχτη δεν τους κανει...

ναι , γιατί εκείνη την ωρα θα θυμόντουσαν να τα ψωνίσουν όλα

κλείνουμε πχ το μεσημερι .......αααχχ...περασα το μεσημερι κι είσασταν κλειστα'

ειδικά το καλοκαιρι , με την ζεστη μου ερχεται να τους πω...ε ..πρεπει να παω να κανω ενα μπανιο πια ....με 40 βαθμούς κ να ξαναρθω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι βρε εψαχνα κατι για το μαιευτηριο

ωραίο φαίνεται το φουστανάκι , αν κ δεν βλεπω καλά λεπτομερειες γιατί είναι όλοασπρο κ εγω στραβή:P

Πηγα κι εγω στα dpam , και δεν βρηκα σχεδόν τιποτα απο φορμάκια:-(

ενω στο μαγαζί της Γλυφαδας ειχε αρκετα ( καιρό πριν βεβαια )...αλλά ποιος παει Γλυφάδα ? οχι εγω πάντως

Να σε ρωτησω βρε Αννα....όταν θα βγούμε απο το μαιευτηριο , το φορμάκι πρεπει να ειναι καλυτερα ολοσωμο ?

Ψαχνω να βρω ενα , αλλα δεν ξερω κ τι να παρω ...βαμβακερό , βελουτέ ?:confused::confused:

Πηγα και την Εβελινα στην γιατρο σημερα ειναι μια χαρα και εχει παρει μεσα σε 6 μηνες 6,5 ποντους που κανονικα σε αυτην την ηλικια τα κοριτσακια παιρνουν 6 ποντους το χρονο

Διαφημίσεις

έφτιαξα brownies το απογευμα.....μμμμ....εγιναν πολύ ωραία

τι εχω παθει 2 μερες ...δεν βάζω κ@λο κάτω....

Πηγα και την Εβελινα στην γιατρο σημερα ειναι μια χαρα και εχει παρει μεσα σε 6 μηνες 6,5 ποντους που κανονικα σε αυτην την ηλικια τα κοριτσακια παιρνουν 6 ποντους το χρονο

μπραααααβοοοοοο:P:p:p:p:p:p θα γινει ψηλή

ωραίο φαίνεται το φουστανάκι , αν κ δεν βλεπω καλά λεπτομερειες γιατί είναι όλοασπρο κ εγω στραβή:P

Πηγα κι εγω στα dpam , και δεν βρηκα σχεδόν τιποτα απο φορμάκια:-(

ενω στο μαγαζί της Γλυφαδας ειχε αρκετα ( καιρό πριν βεβαια )...αλλά ποιος παει Γλυφάδα ? οχι εγω πάντως

Να σε ρωτησω βρε Αννα....όταν θα βγούμε απο το μαιευτηριο , το φορμάκι πρεπει να ειναι καλυτερα ολοσωμο ?

Ψαχνω να βρω ενα , αλλα δεν ξερω κ τι να παρω ...βαμβακερό , βελουτέ ?:confused::confused:

Τα ολοσωμα ειναι τα καλυτερα αυτα που ειναι παντελονι μπλουζα δεν βολευουν καθολου.....βγαινουν Θα παρεις ολοσωμα με κουμπακια μεχρι τα ποδαρακια.Παρε και κανα βελουτε (κι αυτα βαμβακερα ειναι) γιατι τον απριλη που θα γεννηθει θα το θελει μην του παρεις τα πολυ λεπτα τα βαμβακερα

έφτιαξα brownies το απογευμα.....μμμμ....εγιναν πολύ ωραία

τι εχω παθει 2 μερες ...δεν βάζω κ@λο κάτω....

Πηρα και εγω φαρινα σημερα να της φτοιαξω αυριο ενα κεικ να παιρνει και στο σχολειο δεν θελω να της δινω τιποτα απο τα ετοιμα εχτες καθησα και της εψησα τυροπιτα και πηρε.....

Παντως την εβλεπα οτι εχει μεγαλωσει αφου ρουχα που της πηρα τον σεπτεμβρη δεν της κανουν τωρα και οπως βλεπω δεν θα της μπαινει και τιποτα καλοκαιρινο.......ευτυχως ερχεται η γιορτη της οποτε θα με ρωτησουν ολοι τι χρειαζεται και θα πω ρουχα οχι παιχνιδια..... Ρε δεν την προλαβαινω απο φαγητο και απο βαρος ειναι κανονικοτατη ευτυχως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...