Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Βασικα απο εδω και περα πρεπει να σε βλεπει καθε εβδομαδα αφου την αλλη εβδομαδα μπαινεις στον μηνα σου.... Καρδιοτοκογραφο δεν μπορω να σου πω γιατι ειναι θεμα γιατρου αλλα για ημερομηνια οχι ακομα θα σε βλεπει καθε εβδομαδα και αν ο τραχηλος κραταει και δεν εχεις συσπασεις θα σε αφησει να παρεις οσο γινεται απο τον 9ο. απο εδω και περα βλεποντας και κανοντας.....

Το doppler εβγαλε ΠΗΤ 22/4 κ μου είπε αν ειναι ετσι , θα μπω στις 12 Απριλίου

θα δούμε....κοντός ψαλμός....

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Αστερίνα γιατί δεν μπαίνει πλέον Τζένη έχει μέρες να φανεί...

δεν ειχε λαπ τοπ εδω κ μερες..πηρε για λιγο του κουνιαδου αλλα μαλλον της το ξαναπηρε..πρεπει να παει να το φτιαξει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

βαλτε χρωματιστη ταινια διπλης οψης κ μεσα κανε λουλουδια να φαινεται οτι ειναι σχεδιο με αποψη..

είναι ψηλα κ λοξά:confused::confused: κ ηδη εχουμε καλύψει το προηγουμενο ραγισμα με αυτοκόλλητο

Το ιδιο λεει και η δικια μου....χαχαχαχα καλα μαμα γιατι γελας παλι????

αχου....τα κοριτσάκια :P:p:p:p

Τι βολτα αφου δεν κανει να περπαταω και πολυ......βγηκα το πρωι με τον αντρα μου πηγα λιγο στο σουπερ μετα κρεοπωλη και πηραμε και ενα καφεδακι να πιουμε...(μετα απο πολλους μηνες πηρα ενα νεροζουμι με μπολικο γαλα....)Μονο ετσι με το αυτοκινητο παω

αααχχχ...το ξέχασα :confused:

εγώ εχω δηλώσει ...δεν οδηγώ πια....κ περπατάω απο το σπίτι μέχρι το μαγαζί

αυτά...............

αααα....ζυγίστηκα το πρωι.....είμαι +3:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

αααχχχ...το ξέχασα :confused:

εγώ εχω δηλώσει ...δεν οδηγώ πια....κ περπατάω απο το σπίτι μέχρι το μαγαζί

αυτά...............

αααα....ζυγίστηκα το πρωι.....είμαι +3:shock::shock::shock:

Μια χαρα εισαι!!!

Και εγω δεν οδηγω εδω και ενα χρονο που πηγε να με τρακαρει ενα φορτηγο που μπηκε στο αντιθετο ρευμα και ειχα και το παιδι μεσα φοβηθηκα πολυ τοτε και δεν το εχω ξαναπαρει...Φανταζεστε ενα ολοκληρο φορτηγο να επεφτε πανω σε ενα κουβαδακι τι θα γινοταν?

+3 ε το παράκανες νομίζω για κάνε και λίγο δίαιτα παιδί μου....

είδες , πως θα τα χάσω ??? εγω θα εχω να χάσω , αυτά που ειχα απο πριν

τι να πω....δεν το περιμενα....αλήθεια σας λεω ...δεν λεω οτι ειμαι αδύνατη έτσι ? ειχα κιλάκια....αλλά μπορεί κάποια να μου εξηγήσει πως δεν παιρνω ?

τρώω τα πάντα....φαγητό , γλυκά:shock::shock::shock:

είναι ψηλα κ λοξά:confused::confused: κ ηδη εχουμε καλύψει το προηγουμενο ραγισμα με αυτοκόλλητο

φουσκωσε μπαλονια σφηνωσε τα αν χωραει στο ραισμα κ βαλε απο κατω κορδελες..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Το doppler εβγαλε ΠΗΤ 22/4 κ μου είπε αν ειναι ετσι , θα μπω στις 12 Απριλίου

θα δούμε....κοντός ψαλμός....

Α ξεχνα και το φικι φικι απο εδω και περα για να μην κανεις συσπασεις ειπαμε αυτο κανει καλο μονο σε οσες γεννανε με φυσιολογικο τροπο....

Μια χαρα εισαι!!!

Και εγω δεν οδηγω εδω και ενα χρονο που πηγε να με τρακαρει ενα φορτηγο που μπηκε στο αντιθετο ρευμα και ειχα και το παιδι μεσα φοβηθηκα πολυ τοτε και δεν το εχω ξαναπαρει...Φανταζεστε ενα ολοκληρο φορτηγο να επεφτε πανω σε ενα κουβαδακι τι θα γινοταν?

παναγίαααα μου:shock::shock::shock:

οχι , οτι δεν μπορώ να οδηγήσω , αλλά είπα ΟΚ φτάνει.....παραδίδω το τιμόνι.....ο αντρας μου βαριεται λιγο κ παντα εγω οδηγώ

παναγίαααα μου:shock::shock::shock:

οχι , οτι δεν μπορώ να οδηγήσω , αλλά είπα ΟΚ φτάνει.....παραδίδω το τιμόνι.....ο αντρας μου βαριεται λιγο κ παντα εγω οδηγώ

Οταν πηγαιναμε καπου μαζι παντα αυτος οδηγουσε αφου τον ξεκουραζει....ειναι μαθημενος κιολας στα χιλιομετρα

Α ξεχνα και το φικι φικι απο εδω και περα για να μην κανεις συσπασεις ειπαμε αυτο κανει καλο μονο σε οσες γεννανε με φυσιολογικο τροπο....

ααα...ναι , εννοείται !!! Η τελευταία φορά ηταν την περασμένη εβδομάδα κ είπα κι εγω τέρμα τωρα....ειδικα ετσι που αρχισα να τον νιώθω χαμηλά....

το πιο ωραίο ειναι , οτι μου ελεγε ο αντρας μου την Κυριακή...οταν δεν θα επρεπε να το σκεφτεσαι καν....μονο η εγκυμοσυνη να σε απασχολεί......

μα λεω μονο αυτό με απασχολεί...αλλά δεν θα μπω κ σε γυάλα

δηλ να του ζητήσω κ συγνώμη ?:shock::shock:

να δεις που μόλις γεννήσεις θα έχεις χάσει κάμποσα και από αυτά που είχες περιττά...Δεν ξέρω γιατί δεν παίρνεις αλλά δεν χαίρεσαι;;;

πως δεν χαίρομαι.......παλαβή είμαι ?

εδω όλοι μου λενε οτι δεν μου φαινεται:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αμα φοράω κ κανα φαρδύ ή μπουφάν κουμπωμένο.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...