Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εγω εχω παψει να ασχολουμαι εδω κ καιρο..καλα ..του πεθερου του εχω δωσει κοκκινη καρτα απο τοτε που γνωριστηκα με τον αντρα μου..αυτο ομως που με ενοχλει ειναι το γεγονος οτι κ οι δυο δειχνουν μια φανερη προτιμηση στην αλλη νυφη..δηλ.εγω με την συννυφαδα μου εχουμε τσακωθει εδω κ πολλα χρονια κ εφταιγε απολειστικα αυτη κ το ξερανε.δεν μιλαγαμε ια χρονια.κοντα στο γαμο τους μου ειπε ο αντρας μου να ιξω νερο στο κρασι μου κ να μην τραβαω το σχοινι..οκ λεω παω σπιτι της ξαναμιλαμε.ηταν τοτε που ετοιμαζοταν για το γαμο της.τη βοηθησα οσο μπορουσα,κ μου λεει την αλλη μερα απο το γαμο.σε ευχαριστω που με βοηθησες κ γω στο δικο σου το γαμο θα σε βαψω[ειναι αισθητικος]και θα ειναι το δωρο μου.οκ της λεω..να μην σας τα πολυλογω 2 μηνες πριν απο το γαμο με περνει κ μου λεει ξερεις δεν μπορω να σε βαψω εχω αλλη νυφη εκεινη την ημερα δεν προλαβαινω..της λεω δεν τρεχει τπτ..φτανει ο γαμος κ το βραδυ στο τραπεζι στα καλα καθουμενα τσακωνεται γιατι ζηλεχε μια καλεσμενη που μιλαγε με τον αντρα της κ σηκωνει μια φασαρια αλλο πραγμα..αυτη σηκωθηκε να φυγει..κ το ωραιοτερο εφυγαν κ τα πεθερικα μου γιατι λεει φοβηθηκαν επειδη ηταν εγκυος..κ πηγαν μαζι να την ηρεμησουν..κ εκει ηταν η 2η κοκκινη για τα πεθερικα μου..κ τελος η τριτη κοκκινη ηταν οταν πηγα στα σπιτια τους[οι γονεις του ειναι χωρισμενοι]κ ειδα παντου φωτο απο το γαμο τον πολιτικο κ θρησκευτικο της συννυφαδας απο το βαφτησι του μικρου κ πουθενα δικη μας φωτο..ουτε του γαμου..ο πεθερος μου ζητησε να του την παω με κορνιζα να τη βαλει διπλα στη δικα τους κ τωρα την εχει βαλει πισω πισω κ εχει βαλει επανω φωτο απο τα βαφτησια...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,ξανθη με το καλο η κορουλα σου,κοριτσι μου,καλα τωρα θα ζησεις εντελως διαφορετικες σκηνες με το κοριτσακι.

Τζενακι ελπιζω αυριο να ερθει το πακετακι μου.

Κιττυ μου δε θυμαμαι αν σου ευχηθηκα για το γαμο,να ζησετε κοπελα μου και με το καλο να ερθει το μωρο που θα ολοκληρωσει την ευτυχια σας.

Κοριτσια ανοιξα θεμα για τη μαριαθ στις ευχες για νεογεννη,αν θελετε περαστε απο εκει να εχει τις ευχες μας ολες μαζι.

Καλημερα καλα να περνατε,φιλακια.

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου:P:p:p κι εσένα οτι καλυτερο εύχομαι !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

εγω εχω παψει να ασχολουμαι εδω κ καιρο..καλα ..του πεθερου του εχω δωσει κοκκινη καρτα απο τοτε που γνωριστηκα με τον αντρα μου..αυτο ομως που με ενοχλει ειναι το γεγονος οτι κ οι δυο δειχνουν μια φανερη προτιμηση στην αλλη νυφη..δηλ.εγω με την συννυφαδα μου εχουμε τσακωθει εδω κ πολλα χρονια κ εφταιγε απολειστικα αυτη κ το ξερανε.δεν μιλαγαμε ια χρονια.κοντα στο γαμο τους μου ειπε ο αντρας μου να ιξω νερο στο κρασι μου κ να μην τραβαω το σχοινι..οκ λεω παω σπιτι της ξαναμιλαμε.ηταν τοτε που ετοιμαζοταν για το γαμο της.τη βοηθησα οσο μπορουσα,κ μου λεει την αλλη μερα απο το γαμο.σε ευχαριστω που με βοηθησες κ γω στο δικο σου το γαμο θα σε βαψω[ειναι αισθητικος]και θα ειναι το δωρο μου.οκ της λεω..να μην σας τα πολυλογω 2 μηνες πριν απο το γαμο με περνει κ μου λεει ξερεις δεν μπορω να σε βαψω εχω αλλη νυφη εκεινη την ημερα δεν προλαβαινω..της λεω δεν τρεχει τπτ..φτανει ο γαμος κ το βραδυ στο τραπεζι στα καλα καθουμενα τσακωνεται γιατι ζηλεχε μια καλεσμενη που μιλαγε με τον αντρα της κ σηκωνει μια φασαρια αλλο πραγμα..αυτη σηκωθηκε να φυγει..κ το ωραιοτερο εφυγαν κ τα πεθερικα μου γιατι λεει φοβηθηκαν επειδη ηταν εγκυος..κ πηγαν μαζι να την ηρεμησουν..κ εκει ηταν η 2η κοκκινη για τα πεθερικα μου..κ τελος η τριτη κοκκινη ηταν οταν πηγα στα σπιτια τους[οι γονεις του ειναι χωρισμενοι]κ ειδα παντου φωτο απο το γαμο τον πολιτικο κ θρησκευτικο της συννυφαδας απο το βαφτησι του μικρου κ πουθενα δικη μας φωτο..ουτε του γαμου..ο πεθερος μου ζητησε να του την παω με κορνιζα να τη βαλει διπλα στη δικα τους κ τωρα την εχει βαλει πισω πισω κ εχει βαλει επανω φωτο απο τα βαφτησια...

no comments.......:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

ΑΧ αμα ξεκινησουμε το ποιος τι που πως αστα να παει τελικα εχει και χειροτερα!!!!! εσενα τον καυγα τον ξεκινησε η συνυφαδα εμενα προσπαθησε η πεθερα αλλα δεν της περασε χιχιιχιχιιχιχιιχιιχιχιιχιιχι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

no comments.......:shock::shock::shock:

αγαπη μου κιτσι μου τι κανεις;:D η δουλεια;

ξανθη ειπα εγω οτι δεν ειμαι πεθεροπληκτη οχι ειπα εγω τετοιο πραγμα;

ειπα απλα τους εχω συνδσει με καιρο εδω κ καιρο...αυτο τα ελεγε ολα;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ΑΧ αμα ξεκινησουμε το ποιος τι που πως αστα να παει τελικα εχει και χειροτερα!!!!! εσενα τον καυγα τον ξεκινησε η συνυφαδα εμενα προσπαθησε η πεθερα αλλα δεν της περασε χιχιιχιχιιχιχιιχιιχιχιιχιιχι

ο αντρας σου τι σταση κρατησε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αννετ τον περνει ο φιλος κ του λεει να πανε για ποτο..μου λεει..να παω μωρε κερδισε στο στοιχιμα κ θελει να κερασει..αν θελει να κερασει του λεω να ερθει εδω να φερει 10 μπριζολες κ 5 λουκανικα να τα ψησουμε στο τζακι..το βρηκαμε τωρα...ποτο ..ακου ποτο..αυτος ακουγε απο το τηλ.κ του λεει οτι θελει..ας βγουμε για ποτο σημερα κ αυριο θα φερω ν ψησουμε....οταν το εκλεισε μου λεει ελα μωρεεεεε..κ γω για να δεις ποσο σαγαπαω μη σιδερωσεις τπτ α τα σιδερωσω εγω ολα αυριο...κ τα 4;του λεω..ναιιιι κ τα 4.....ετυχως δεν αργησε στις 2 ηταν πισω..εγω τον περιμενα το πρωι..

αααχχχχ.....κι εμενα οταν έβγαινε ο δικός μου , με ενα φίλο του ( ευτυχώς όχι πια) , λες κι είχα ρολόι μέσα μου....κοιμόμουν κ 2 νταν .....ξυπνούσα......κι οταν ερχόταν κατα τις 5 , γινόταν μάχη....δεν μπορώ ανησυχώ , αγχώνομαι:shock::shock:

αγαπη μου κιτσι μου τι κανεις;:D η δουλεια;

ξανθη ειπα εγω οτι δεν ειμαι πεθεροπληκτη οχι ειπα εγω τετοιο πραγμα;

ειπα απλα τους εχω συνδσει με καιρο εδω κ καιρο...αυτο τα ελεγε ολα;)

Γεια σου συνάδελφε :P:p:p η δουλειάααα ........? no comments επίσης

Βρε Κιττυ παντα μπαινεις οταν βγαινω εγω......αντε θα κατσω λιγο ακομα.....χαχαχαχα

Διαβασα παντρευτηκες ε? Να ζησετε κοριτσακι μου και με το καλο ο μπεμπακος σας!!!

Βρε ποσο ηταν ο μπεμπης στις 32 εβδομαδες ή δεν θυμασαι?

Ευχαριστώ πολύ !!!!! Με το καλο κι η μπουμπούκα σας :P:p

Στις 33 ακριβώς εβδ που εκανα το doppler , ήταν 2056

δεν ξερω αλλα οταν του ειπα ολα οσα εγιναν επεσε απο τα συννεφα μου ειπε αυτο που σας ειπα θα της λες να τα λεει οταν ειμαι εγω μπρος αλλα μαλλον την εχεσε λιγο

κ μενα μου ελεγε μ@λ@κιες ο πεθερος μου οταν δεν ηταν μπροστα οαντρας μου κ οταν δεν αντεξα κ του τα ειπα στην αρχη δεν με ιστεψε..μου λεει ρε ευγενια αφου δεν τον εχω ακουσει να σου μιλαει ασχημ,α.εν τω μεταξυ ο πονηρος τη φυλαγε οταν ο αντρας μου πηγαινε τουαλετα η πηγαινε να παρει κατι απο την αυλη..μετα μου λεει ειναι που εχει μεγαλωσει αγορια κ δεν ξερει πως να φερθει στα κοριτσια...δεν ειδα ομως στην συννυφαδα ου να μιλαει ετσι...οταν μου ξαναμιλησε ασχημα κδεν αντεξα κ τον ειπα μ@λ@κ@..οχι μπροστα του..στον αντρα μου..δεν μου ειπε τπτ τον ειδα ομως οτι ενοχληθηκε..οποτε δεν του ξαναειπα τπτ..τωρα την κοβω απο την αρχη κ εχω ηρεμησει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...