Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε Τζενακι οπως οι περισσοτερες αλλα τις θανασιμες νυφες τις ξερεις?????

ομολογω οχι δεν τις ξερω...εσυ;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

κι αλλη πεθεροπληκτη;τι γινεται βρε;:shock:

εγω τους εχω συνδεσει με καιρο κ εχω ησυχασει....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Και εγώ απλά δεν της ξαναμιλάω αφού πατήσαμε ένα τρικούβερτο καυγά και από πέρυσι το καλοκαίρι έχω βρει την ηρεμία μου.....Να δω τι θα κάνει το καλοκαίρι που θα γεννήσω με τι μούτρα θα έρθει αν έρθει...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ απλά δεν της ξαναμιλάω αφού πατήσαμε ένα τρικούβερτο καυγά και από πέρυσι το καλοκαίρι έχω βρει την ηρεμία μου.....Να δω τι θα κάνει το καλοκαίρι που θα γεννήσω με τι μούτρα θα έρθει αν έρθει...

οταν εμαθε οτι εισαι εγκυος δεν σου μιλησε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

;)

α εγω δεν τσακωθηκα απλα 2 3 φορες που κατι ειπε της ειπα αν θελετε ξαναπειτε τα και στον γιο σας για να μην τα μεταφερω λαθος!!!! το επιασε το μυνημα

χαχχαχα..εκανες την καλυτερη..μπραω ρε μινακι....;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οταν εμαθε οτι εισαι εγκυος δεν σου μιλησε;

Σιγά μη μου μίλαγε και ειδικά τώρα που θα μάθει ότι είναι κορίτσι θα πέσει να πεθάνει.Η αδερφή του άντρα μου είναι ελαφρώς γεροντοκόρη 37 ετών και δεν ελπίζει να δει εγγόνια από εκεί οπότε ήθελε να την βγάλω...Αμ δε όμως....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σιγά μη μου μίλαγε και ειδικά τώρα που θα μάθει ότι είναι κορίτσι θα πέσει να πεθάνει.Η αδερφή του άντρα μου είναι ελαφρώς γεροντοκόρη 37 ετών και δεν ελπίζει να δει εγγόνια από εκεί οπότε ήθελε να την βγάλω...Αμ δε όμως....

χαχαχαχα...ελα ρε...δεν πειραζει...θα της περασει...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα μινακι κ αννα..μιλαμε τα ειδα ολα.μπηκανε μες το μαγ τρεις λαθρομεταναστες κ μου ζητουσαν λευτα..

Καλημέραααα.....

ααχχ...τρόμαξες ρε κοριτσάκι ε ? εδώ είναι καθημερινό φαινόμενο

χθες μάθαμε οτι την Κυριακή το βράδυ λήστεψαν το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ δίπλα στο σπίτι μας. με όπλο παρακαλώ..............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Βρε Κιττυ παντα μπαινεις οταν βγαινω εγω......αντε θα κατσω λιγο ακομα.....χαχαχαχα

Διαβασα παντρευτηκες ε? Να ζησετε κοριτσακι μου και με το καλο ο μπεμπακος σας!!!

Βρε ποσο ηταν ο μπεμπης στις 32 εβδομαδες ή δεν θυμασαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...