Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμμμμμ Αννιω σαν την μικρη μου κοριτσακι να κανεις μαμα και αν ειναι αγορακι ψυχη μου Ε ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ χαχχαχαχχαχχαχαχχα αλλα για να τα στειλεις Ροδο πεφτει λιγο μακρυα ρε συ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

απο ολα αυτα που μου λες μονο το τελευταιο μου αρεσει ..πειραζει..χιχιχι

αννιω ολα καλα θα πανε στην αυχενικη.αποτι καταλαβα εχεις αγορια..αν εχεις κοριτσι..σκεψου το σαν συνεχεια σου.ενα κοριτσι ειναι παντα η συνεχεια της μανας.οπως το αγορι του πατερα..

εμ τζενάκι αυτή τη συνέχειά μου περιμένω και γω. επιπλέον, ήδη εδώ με 2 αγόρια σχεδον 5 και 2,5 καταλαβαίνεις τι γίνεται....που να τριτώσει.

mIdZp3.png

τζενάκι και μινάκι και γω τις ίδιες ευχές σας δίνω....και αν κάνετε αγοράκι είναι και πάλι συμφέρον....έχω ρούχαααααααααααααααααααααααααααααααααα

χαχαχαχαχχχ...εγω οτι κ να κανω απο ρουχα δεν ξεμενω..η νταφλουκω βγηκε μεγαλυτερη απο το αναμενομενο κ τα φορμακια για νεογεννητα δεν της πηγαιναν..δεν ξερω μη με φαει στη στροφη η αστερινα..ακομα δεν ξερει τι εχει..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Το είχα πει πριν την αυχενική πιο πολύ για να ξέρει γιατί δεν το σηκώνω αγκαλιά όταν θέλει. Το λέω κάθε μέρα και μάλιστα ακριβώς πως θα είναι όταν έρθει η μπέμπα μας για να ξέρει τι παίζει να προσέχει το μωρό. Χθες τον πήραμε και μαζί να την δει και αυτός...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχχ...εγω οτι κ να κανω απο ρουχα δεν ξεμενω..η νταφλουκω βγηκε μεγαλυτερη απο το αναμενομενο κ τα φορμακια για νεογεννητα δεν της πηγαιναν..δεν ξερω μη με φαει στη στροφη η αστερινα..ακομα δεν ξερει τι εχει..

εμένα γεννήθηκαν μικρά και τους έπλεαν τα φορμάκια...ήταν αστεία τα μωρά...σα νυχτεριδες με τα μανίκια να κρέμονται....χαχαχα

mIdZp3.png

εμ τζενάκι αυτή τη συνέχειά μου περιμένω και γω. επιπλέον, ήδη εδώ με 2 αγόρια σχεδον 5 και 2,5 καταλαβαίνεις τι γίνεται....που να τριτώσει.

αν εχεις κοριτσακι θα εχεις κ μια βοηθεια ,στο αγορι δεν μπορεις να πεις..σκουπισε εσυ παιδι μου γιατι εμενα με ποναει η μεση...η σιδερωσε εσυ να πλυνω εγω τα πιατα....μοιραζονται οι δουλειες σε ενα σπιτι.ασε που θα λες κ τα εσωψυχα σου στο αγορι ειναι λιγο διαφορετικα λειτουργουν κτητικα στη μανα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εδωσα αδεια εξοδου του αντρα και ειμαι μονη σαν το λεμονι..τωρα ειναι καλα σε λιγο θα αρχισω να αγριευομαι..δεν μπορουσα να του πω οχι ηταν πολυ δελεαστικη η προταση του.αφησε με μου λεει να βγω κ εγω αυριο θα σιδερωσω τα 4 πλυντηρια ρουχα..νταν νταν νταν νταν νταν..πειτε μπορουσα να πω οχι;

μπραβο γραμοξον!!!!!!!!!!!τζενακι μολις διαβασα τι σου ειπε εμεινα ετσι :shock::shock::shock: μπραβο του παντως!!!

κι εσυ μετα για ευχαριστω ξες...μασαζακι αισθησιακο μμμμμμμμ!!!χεχεχε

καλημερα μινακι κ αννα..μιλαμε τα ειδα ολα.μπηκανε μες το μαγ τρεις λαθρομεταναστες κ μου ζητουσαν λευτα..

Παναγια μου, ευτυχως μπηκε ο χριστιανος και τους εδιωξε...να εχεις παντως κατι διπλα σου αχρειαστο ναναι

Καλά να σας πω εδώ στο γραφείο με έχουν αφήσει να κάθομαι τίποτα δεν μου δίνουν να κάνω σαν να μην είμαι εδώ καθόλου....Έχω φρικάρει βαριέμαι...

καλα κι εμεις τι ρολο παιζουμε?ε?

κοριτσομανααααααααααααα!!!:tongue::tongue::tongue:

λες να μάθω στην αυχενική? στις άλλες το είχε δει από την αυχενική, βέβαια στη δεύτερη του είχα ζητήσει να μη μου πει τίποτα. Να σου πω την αλήθεια, έχω αποκτήσει τέτοια χημεία με τα αγόρια που δεν ξέρω τι προτιμώ πια....δεν θα τα έβαφα κι μαύρα με αγοράκι...τέλος πάντων γερό να ναι πάνω από όλα. Και πάω και για το νο 4.....

με το καλο η αυχενικη αννιω μου, ποτε θα την κανεις?

τα αγορια σου τι κανουν?με το στομαχι καλυτερα?

μμμμμμμ Αννιω σαν την μικρη μου κοριτσακι να κανεις μαμα και αν ειναι αγορακι ψυχη μου Ε ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ χαχχαχαχχαχχαχαχχα αλλα για να τα στειλεις Ροδο πεφτει λιγο μακρυα ρε συ

αχ αυτη η σκατουλα!!!ενα σβουριχτο φιλι απτην θεια ανετ οκ μπελα?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

εμένα γεννήθηκαν μικρά και τους έπλεαν τα φορμάκια...ήταν αστεία τα μωρά...σα νυχτεριδες με τα μανίκια να κρέμονται....χαχαχα

Ποσο τα ειχες κανει? Εμενα ξεκινησε η μανα μου να πλενει τα ρουχα 3 βαλιτσες ειχα απο την Εβελινα (μονο με τα πρωτα ετσι?) Τα πηρε η μαμα μου γιατι δεν ηθελε να τα πλυνω στο σπιτι πριν ερθει το μωρο.....εγω βεβαια δεν τα πιστευω αυτα αφου τωρα που εφτοιαξα το δωματιο εστεισα και την κουνια...

Τζένη της Αστερίνας δεν της κάνουν της Ανδριανής τον Αύγουστο θέλει καλοκαιρινά...Επίσης εγώ στο Σωτήρη φόρεσα απευθείας 3 μηνών ήταν μεγαλούλης...

ααααααα...ξανθη..μου αρεσει που σκευτεσαι για μενα πριν απο μενα...ςεχεις δικιο..εγω θα τα παρω ολαααααα :D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλε καλημερα ειπα?δεν ειπα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ολη μερα!!!

συμπεθερα θελουμε φωτο...θελουμε φωτο...και με το καινουριο μαλλι βεβαιως βεβαιως!

εμεις περιμενουμε τον θησαυρο να ξυπνησει να φαει και να παμε στην προγιαγια του (του μπαμπα μου η μαμα) να την γνωρισει γιατι λογω υγειας δεν εχει ερθει και τωρα που ανοιξε ο καιρος ευκαιρια ειναι!

εσεις τι αλλα νεα?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ξανθη μην ξεχασεις να πεις στον Σωτηρακη οτι το μωρο μου κοκκινησε μπορω ομως να το κρατησω λιγο ακομα????...........χαχαχαχαχα ακομα μου εχει μεινει αυτο ακους εκει εμενα δεν μου αρεσουν τα κιτρινα μωρα.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...