Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ελεος πια εχουμε φτασει στο σημειο να τους λεμε παρτε τα παντα φτανει να μην μας πειραζουν.....Εγω αυτο σκεφτομαι πως αν εχουν βαλει το σπιτι στο ματι ας μπουν αλλα να μην ειμαι με το παιδι μεσα

ετσι ειναι αννα..κ ενταξει καποτε αξιζε τον κοπο να με κλεψουν..τωρα θα γινει πολυ κακο για το τπτ..αφου δεν εχω η καψερη με το που θα βγαλω πεντε φραγκα ερχονται οι ρουφηχτρες οι αντιπροσωποι κ τα περνουνε..

κ εννοειται οτι μπροστα στη ζωη του παιδιου σου κ τη δικια σου σταχτη να γινουν ολα.με ενοχλει ομως το γεγονος οτι αισθανομαι να τρομοκρατουμαι καθε μερα μεσα στο ιδιο μου το χωρο,ειτε μαγ ειναι αυτο ειτε σπιτι..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά να σας πω εδώ στο γραφείο με έχουν αφήσει να κάθομαι τίποτα δεν μου δίνουν να κάνω σαν να μην είμαι εδώ καθόλου....Έχω φρικάρει βαριέμαι...

κ γιατι δεν τους λες να σε αφησουν πα πας σπιτακι σου να κανεις κ καμια δουλεια;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αχ τωρα διαβασα ολες τις σελιδες απο τα θεματα που παρακολουθουσα...

Ξανθουλα μου τελικα την επιβεβαιωσατε την κορακλα αντε βρε κοριτσι μου να ειστε γερες και οι δυο και να ερθει με το καλο!!!!!

Οσο για την βαρεμαρα μην σκας εδω ειμαστε εμεις να σου κανουμε παρεα!!!

Διαφημίσεις

Πάλι καλά που έχω και εσάς....Καλά ψάχνω πως θα φτιάξουμε το δωμάτιο της μικρής...Το έχω χάσει από τώρα λέμε...

Μου το είχε πει και από την αυχενική αλλά χθες το βεβαιώσαμε 100%. Κράταγα και μαι επιφύλαξη για παν ενδεχόμενο μη φύτρωνε κανένα τσουτσούνι!!!Άντε να σε κολλήσουμε με την Άννα λίγο ροζ και εσένα!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

λες να μάθω στην αυχενική? στις άλλες το είχε δει από την αυχενική, βέβαια στη δεύτερη του είχα ζητήσει να μη μου πει τίποτα. Να σου πω την αλήθεια, έχω αποκτήσει τέτοια χημεία με τα αγόρια που δεν ξέρω τι προτιμώ πια....δεν θα τα έβαφα κι μαύρα με αγοράκι...τέλος πάντων γερό να ναι πάνω από όλα. Και πάω και για το νο 4.....

mIdZp3.png

Πάλι καλά που έχω και εσάς....Καλά ψάχνω πως θα φτιάξουμε το δωμάτιο της μικρής...Το έχω χάσει από τώρα λέμε...

Μου το είχε πει και από την αυχενική αλλά χθες το βεβαιώσαμε 100%. Κράταγα και μαι επιφύλαξη για παν ενδεχόμενο μη φύτρωνε κανένα τσουτσούνι!!!Άντε να σε κολλήσουμε με την Άννα λίγο ροζ και εσένα!!!

αχ ροζ ροζ ροζ...φερτε κ σε μενα καλε..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Αννιώ καλά εννοείται ότι και πάλι αγόρι να ήταν δεν είχα πρόβλημα.Αυτό ξέρω αυτό εμπιστεύομαι.Ήδη σκέφτομαι πως θα καθαρίζω την μικρή στην περιοχή της πάνας...Αν πας και για 4ο πάω πάσο....

Τζένη και Μινάκι σας εύχομαι σύντομα να ζαλίζεστε όλη μέρα, να έχετε αναγούλες, να μη μπορείτε να μείνετε ξύπνιες, να φουσκώνετε κάθε μέρα και να πρέπει να αλλάξετε γκαρνταρόμπα και να αποκτήσετε ένα ροζ ροζ ροζ μωράκι!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αννιώ καλά εννοείται ότι και πάλι αγόρι να ήταν δεν είχα πρόβλημα.Αυτό ξέρω αυτό εμπιστεύομαι.Ήδη σκέφτομαι πως θα καθαρίζω την μικρή στην περιοχή της πάνας...Αν πας και για 4ο πάω πάσο....

Τζένη σου εύχομαι σύντομα να ζαλίζεσαι όλη μέρα, να έχεις αναγούλες, να μη μπορείς να μείνεις ξύπνια, να φουσκώνεις κάθε μέρα και να πρέπει να αλλάξεις γκαρνταρόμπα και να αποκτήσεις ένα ροζ ροζ ροζ μωράκι!!!

απο ολα αυτα που μου λες μονο το τελευταιο μου αρεσει ..πειραζει..χιχιχι

αννιω ολα καλα θα πανε στην αυχενικη.αποτι καταλαβα εχεις αγορια..αν εχεις κοριτσι..σκεψου το σαν συνεχεια σου.ενα κοριτσι ειναι παντα η συνεχεια της μανας.οπως το αγορι του πατερα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...