Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ναι το πρώτο τρίμηνο κοιμάσαι συνέχεια μετά αρχίζουν και οι αυπνίες. Δηλαδή μπορώ να κοιμάμαι όλη μέρα και κάθομαι 3-6 το πρωί ξανακοιμάμαι κτλ...

πασο..δεν το ηξερα..

σημερα η μερα ξεκινησε καλα..εχω δουλεια απο την ωρα που ανοιξα,μη φανταστεις πολυ αλλα κατι γινεται..λες να βοηθησε που λιβανισα;λες να εφυγε η γλωσσοφαγια απο την σαυρα απο πανω;την ειδα κ στον υπνο μου...οτι καθομασταν εξω ξαπλα κ κοιταζαμε τον ουρανο..:shock:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχε και αστέρια;;;Με ποιόν καθόσουν;;;

Μπράβο καλά που έχεις δουλίτσα έτσι αν συνεχίσεις!!!

ηταν μερα κ καθομουν με την απο πανω μου..:confused:ημουν ηδη εγω ξαπλωμενη εξω στο στην αυλη στο μαγ.στο ειπα οτι εχω αυλη;βεβαια κ εχουμε ριξει στη μιση χαλικι ψιλο κ στην αλλη μιση την εχουμε τσιμενταρει κ βαζω την πραματεια μου ..εχω κ δεντρα κ λουλουδια..ε εκει ημουν κ ερχεται κ μου λεει να καθησω κ γω εδω;κατσε της λεω κ κοιταζαμε τον ουρανο που καποια στγμη εφερνε κατι σαν καπνο λευκο αλλα λιγο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα μινακι κ αννα..μιλαμε τα ειδα ολα.μπηκανε μες το μαγ τρεις λαθρομεταναστες κ μου ζητουσαν λευτα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Και φύγανε εντάξει είσαι;;;

Άννα καλημέρα.όταν μπορέσεις βάλε μας και φώτο από το δωμάτιο των κοριτσιών σου!!!

πηγα να α κανω πανω μου τους ελεγα να φυγουνε κ με κοιταζανε..για καλη μου τυχη ηρθε ενας κυριος να παρει κατι κ τους εδιωξε..κ να φανταστεις οτι τωρα τελευταια πελατης μπαινει μετα τις 10.πως με κοψωχολιαζουν ετσι ρε γμτ.τεσπα.τι κανετε βρε κουριτσια..αννα το πηρες το λαπ τοπ ε;αντε κ μου κακοφαινοταν που δεν σε εβλεπα μεσα ο πρωι.

μινακι εσυ τι εκανες..που βρισκομαστε τωρα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενακι εισαι καλα?Δεν πιστευω να σε πειραξαν ή να σου εκαναν καμια ζημια?

Ξανθη μου θα σας βαλω αλλα αργοτερα τωρα θελω να διαβασω λιγο τις μανουλες απριλιου και να τους απαντησω!!!!

Διαφημίσεις

Τζενακι εισαι καλα?Δεν πιστευω να σε πειραξαν ή να σου εκαναν καμια ζημια?

Ξανθη μου θα σας βαλω αλλα αργοτερα τωρα θελω να διαβασω λιγο τις μανουλες απριλιου και να τους απαντησω!!!!

δεν με πειραξαν αλλα απο το αγχος μου με επιασε ερεις τι..τι με πιανει οταν χω δικαστηριο;αυτο..:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αννούλα όποτε μπορέσεις...Τζένη να βάζεις αλλού τα χρήματα όχι στο ταμείο...

την πρωτη φορα που μας κλεψανε τα ειχαμε στο ταμειο.κ ειπαμε ποτε ξανα εκει κ τα βαζαμε στο γραφειο σε ενα συρταρι που εχει κ μια προκα στο πλαι για να μην ανοιγει ευκολα κ τα βαζαμε μεσα σε ενα τετραδιο.τη 2η φορα ο κλευτης δεν ανοιξε ταμειο πηγε κατευθιαν στο συρταρι ηξερε οτι εχει προκα κ σε ποιο τετραδιο ειναι τα λευτα.να φυλαχτω δεν μπορω..που να τα βαλω..στην καλτσα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ελεος πια εχουμε φτασει στο σημειο να τους λεμε παρτε τα παντα φτανει να μην μας πειραζουν.....Εγω αυτο σκεφτομαι πως αν εχουν βαλει το σπιτι στο ματι ας μπουν αλλα να μην ειμαι με το παιδι μεσα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...