Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ο μπαμπάς κλασσικά είναι χεσμένος και είμαι σίγουρη ότι αφού ο Σωτήρης τον κάνει ότι θέλει η μικρή απλά θα τον γδύσει χαχαχα

Κίττυ να πω την αλήθεια και εγώ το δωρεάν δεν το πολυπιστεύω.Και με το Αλεξάνδρας έμεινα πραγματικά ικανοποιημένη δεν το λέω για τα μάτια του κόσμου.Και συν της άλλης είναι και πανεπιστημιακό...

Λοιπόν έγραψα πριν στο φεισμπουκ να δουν τα ξαδέρφια μου στην γερμανία ότι το μικρό μας κοριτσάκι έρχεται να μας τρελάνει όπως και ο αδερφός της....

Ο άντρας μου έχει έναν φίλο που όταν έμαθε ότι το δεύτερο παιδί του είναι πάλι αγόρι μόνο που δεν πενθήσανε... Και το βλέπει η γυναίκα του και απαντάει σιγά...αλήθεια λες.Της λέω ναι ναι και όμως είναι κορίτσι το κινέζικο έπεσε έξω(μου έλεγε από την αρχή ότι έχω σίγουρα αγόρι γιατί έτσι λέει το κινέζικο) και μου λέω είσαι σίγουρη;Εσύ είπες δεν θα ρώταγες φύλο...έτσι της είχα πει για να με αφήσει ήσυχη γιατί με νευρίαζε με την επιμονή της ότι έχω αγόρι.Της λέω δεν ρώτησα αλλά είχε ανοιχτά τα πόδια και μέχρι και εμείς το είδαμε ξεκάθαρα όπως και έγινε...Παιδιά με νευρίασε γιατί προσπαθεί τόση ώρα να μου πει ότι δεν έχω κορίτσι.Μέχρι και ότι έγινε η σύλληψη τον Οκτώβρη μου λέει με τελευταία περίοδο εγώ 8 Νοεμβρίου..Τι κολλήματα τρώει ο κόσμος;;;Με νευρίασε τώρα....

κ εσυ δεν της απανταγες...νια νια νια νια νιαααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αιντεαποκει με τους αφερεμενους..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξανθουλιιιιιιιιιιιιιι, επιβεβαιωμενα πια με το καλο η κορακλα σας!!!

αχ μωρε τον σωτηρακη, ειδες τι καλο παιδακι που ειναι???

οσο για το γαια κι εμενα μου βρωμαει μουφα..ολο και κατι θα βρουν να χρεωσουν...μη βρεθειτε προ εκπληξεως (τα ψηλα γραμματα δεν τα ανεφεραν)

για τον φιλο σας δεν θα σχολιασω γιατι θα μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι...αντι να χαιρεται που το παιδακι ειναι γερο εχει και προτιμησεις.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κούκλες τι κάνετε; εμείς από tο σάββατο δε βάλαμε κώλο μέσα. Όλο βόλτες βοηθάει κι ο καιρός. Συμπεθερα κόρακλα ε;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γεια σου κισσα..βολτουλες ε;την καλυτερη κανεις...σε κανα μηνα θα περνω κ εγω τα ανηψιδια μου τα νιοφερτα κ θα τα πηγαινω βολτα χιχιχι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εδωσα αδεια εξοδου του αντρα και ειμαι μονη σαν το λεμονι..τωρα ειναι καλα σε λιγο θα αρχισω να αγριευομαι..δεν μπορουσα να του πω οχι ηταν πολυ δελεαστικη η προταση του.αφησε με μου λεει να βγω κ εγω αυριο θα σιδερωσω τα 4 πλυντηρια ρουχα..νταν νταν νταν νταν νταν..πειτε μπορουσα να πω οχι;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μη μου το κανετε αυτο..σημερα που ειμαι μοναχια μου..δεν θα μου κανει παρεα καμια;παλι φαντασμα μου μυριζει...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κορίτσια το πόσο χάρηκα με την μικρή δεν λέγεται.Θέλαμε κορίτσι τώρα αλλά χωρίς να σημαίνει ότι αν ήταν αγοράκι θα στεναχωριόμουν προς θεού....

Για το Γαία μου είπε από μόνη της ότι θα εξακριβώσει ότι όντως είναι δωρεάν δωρεάν και θα μου ξαναπεί αλλά το σκέφτηκα και λέω να μείνω στο Αλεξάνδρα.Αυτό ξέρω αυτό εμπιστεύομαι...

Έχω ξυπνήσει από τις 3.30 μαγείρεψα και τώρα βλέπω desperate housewifes....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια το πόσο χάρηκα με την μικρή δεν λέγεται.Θέλαμε κορίτσι τώρα αλλά χωρίς να σημαίνει ότι αν ήταν αγοράκι θα στεναχωριόμουν προς θεού....

Για το Γαία μου είπε από μόνη της ότι θα εξακριβώσει ότι όντως είναι δωρεάν δωρεάν και θα μου ξαναπεί αλλά το σκέφτηκα και λέω να μείνω στο Αλεξάνδρα.Αυτό ξέρω αυτό εμπιστεύομαι...

Έχω ξυπνήσει από τις 3.30 μαγείρεψα και τώρα βλέπω desperate housewifes....

τρελλοκοριτσο ..τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια;δε σε πιστευω...:confused:..ειπα οτι θα κανω πσλι το φαντασμα κ ηρθες να μου κανεις παρεα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα,ξανθη με το καλο η κορουλα σου,κοριτσι μου,καλα τωρα θα ζησεις εντελως διαφορετικες σκηνες με το κοριτσακι.

Τζενακι ελπιζω αυριο να ερθει το πακετακι μου.

Κιττυ μου δε θυμαμαι αν σου ευχηθηκα για το γαμο,να ζησετε κοπελα μου και με το καλο να ερθει το μωρο που θα ολοκληρωσει την ευτυχια σας.

Κοριτσια ανοιξα θεμα για τη μαριαθ στις ευχες για νεογεννη,αν θελετε περαστε απο εκει να εχει τις ευχες μας ολες μαζι.

Καλημερα καλα να περνατε,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέραααα....Ε Τζένη εγκυμοσύνη και αϋπνίες πάνε πακέτο.....

Μάνου το περιμένω πως και πως....

εγω ηξερα οτι οταν εισαι εγκυος κοιμασαι συνεχεια :roll:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...