Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

τα λευτα κ τα σκ@τ@ ειναι στεναχωρια κιτσι δεν το ξερεις;

εγω ειδα την παρασκευη λευτα κ το σαββατο πηρα μια μικρη στεναχωρια..

τωρα είμαι καλυτερα.....αι στο καλό....ολο στραβομαρες....

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω κι αλλου

καθαρίζω τζάμια , βαζουμε πλέγμα στο μπαλκονι...

ζυμωσα σουτζουκακια

χριστιανια μου κατσε φρονιμα εσυ τωρα πρεπει να προετοιμαζεσαι για τη μεγαλη μερα..τα σουτζουκια με ρυζι τα εκανες;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χριστιανια μου κατσε φρονιμα εσυ τωρα πρεπει να προετοιμαζεσαι για τη μεγαλη μερα..τα σουτζουκια με ρυζι τα εκανες;

ασε . σημερα που ειμαι καλα να κανω καμια δουλεια...αργοτερα βεβαια θα ποναει η μεση μου

με ρυζι θα τα φτιαξω αργοτερα

Γυρίσαμε....Όλα καλά με την επίσημα πλέον κόρη μου...Είναι μια ξεδιάντροπη, ξετσίπωτη μικρή που κόβει βόλτες γυμνή με ανοιχτά τέντα τα πόδια....χαχαχα...Όλες οι μετρήσεις καλές και είμαστε κιόλας 206 γρ. Αμ πως.Εγώ -4 κιλά με την δική της και πάμε μια χαρά... Ο γιός μου την χαιρέταγε και μου λέει καλή φαίνεται μαμά ε;;;Εν τω μεταξύ είχε γεμίσει σφραγίδες ότι χαρτί υπήρχε....Τώρα 15-25 Απριλίου μου είπε να κλείσω β επιπέδου και μόνο για το ρέζους την εξέταση με έβαλε να κάνω οπότε λαιτ θα είμαι μέχρι την β επιπέδου...

Για πείτε και γνώμες. Η γιατρός μου είναι στο Αλεξάνδρας και μου είπε επειδή της ζητήσανε συνεργασία με το γαία της δίνουν δώρο 2 εγκυμοσύνες δωρεάν και με ρώτησε αν θέλω να είμαι η μία από τις 2 και να γεννήσω στο γαία δωρεάν μαζί της. ΑΠλά μου είπε να επιβεβαιώσει σίγουρα ότι το δωρεάν είναι δωρεάν και ότι δεν θα μας κάνουν εξετάσεις οι χρεώσεις και ξαφνικά πληρώσω κανά χιλιάρικο...Δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά.Το Αλεξάνδρας μου αρέσει και ξέρω ότι εκεί θα πάω σε δίκλινο και θα είμαι μια χαρά ενώ στο γαία επειδή είναι δωρεάν μπορεί να με βάλουν και εξάκλινο...Τι λέτε;

Μπράβο , η μικρούλα:P:p

με το καλό , η κόρη !!!!! τωρα τι να σου πω....εσυ εχεις ξαναπαει Αλεξάνδρας....βεβαιώσου οτι θα ειναι δωρεάν - αν κ δεν τα πολυπιστεύω , όλο κ κατι θα βρουν-

Διαφημίσεις

τωρα είμαι καλυτερα.....αι στο καλό....ολο στραβομαρες....

ελα κιτσι ξεχνατα για λιγο αυτα..παρ βαθιες ανασες....εχεις αλλα να σκευτεις.αν κατσω κ αναλογιστω τις δικες μου τις στραβομαρες μετα πρεπει να χτυπησω ενεσεις..οποτε δε σκευτομαι τπτ κ ειμαι η ευγενια κ ειμαι καλα ..ειμαι;:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ο μπαμπάς κλασσικά είναι χεσμένος και είμαι σίγουρη ότι αφού ο Σωτήρης τον κάνει ότι θέλει η μικρή απλά θα τον γδύσει χαχαχα

Κίττυ να πω την αλήθεια και εγώ το δωρεάν δεν το πολυπιστεύω.Και με το Αλεξάνδρας έμεινα πραγματικά ικανοποιημένη δεν το λέω για τα μάτια του κόσμου.Και συν της άλλης είναι και πανεπιστημιακό...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

την ξανθη ρωταγα..αλλα πες μου κ σενα ο αντρας σου πως ειναι;

αχχαχαχχα.....ε , μα λεω κι εγω

τι κανει κι αυτός....του ειπα οτι εκαψα 2 - τελικα- τηγανιες πατατες....δεν λεει τιποτα μωρε...εγω είμαι πιο γκρινιαρα.....

την Δευτερα θα παρουμε τα επιπλάκια μας !!!!!!!!!!!

α ...ρε ....να δεις τι κάνει για τον γιο;);););)

Ο μπαμπάς κλασσικά είναι χεσμένος και είμαι σίγουρη ότι αφού ο Σωτήρης τον κάνει ότι θέλει η μικρή απλά θα τον γδύσει χαχαχα

Κίττυ να πω την αλήθεια και εγώ το δωρεάν δεν το πολυπιστεύω.Και με το Αλεξάνδρας έμεινα πραγματικά ικανοποιημένη δεν το λέω για τα μάτια του κόσμου.Και συν της άλλης είναι και πανεπιστημιακό...

ναι μωρέ , μεινε εκεί που ξερεις πως ειναι:P:p

κι εμενα , μουφα μου φαινονται αυτά......μετά θα πουν κατι αλλο εννοούσαμε......κλπ κλπ

Κοριτσια , ο δικος μου ειναι ψυχραιμος....εγω του λεω πω πω..νομιζω το προηγουμενο βραδυ πριν μπω θα κλαιω κ λεει ελα ρε γιατι ?

καλά , λεω κοιτα εσυ μην λιποθυμήσεις μολις δεις τον γιο σου - που ειναι σιγουρος οτι θσ τπυ μοιάζει:shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

αυτο ειναι το πιο σιγουρο..εχουν δει πολλα τα ματακια μου.με την κορη θα τα δει ολα.ειναι ομως κ αυτα τα θηλυκα με τους μπαμπαδες πολυ χαδιαρικα.τωρα οσο για το αλλο πηγαινε εκει που νιωθεις ασφαλεια

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Λοιπόν έγραψα πριν στο φεισμπουκ να δουν τα ξαδέρφια μου στην γερμανία ότι το μικρό μας κοριτσάκι έρχεται να μας τρελάνει όπως και ο αδερφός της....

Ο άντρας μου έχει έναν φίλο που όταν έμαθε ότι το δεύτερο παιδί του είναι πάλι αγόρι μόνο που δεν πενθήσανε... Και το βλέπει η γυναίκα του και απαντάει σιγά...αλήθεια λες.Της λέω ναι ναι και όμως είναι κορίτσι το κινέζικο έπεσε έξω(μου έλεγε από την αρχή ότι έχω σίγουρα αγόρι γιατί έτσι λέει το κινέζικο) και μου λέω είσαι σίγουρη;Εσύ είπες δεν θα ρώταγες φύλο...έτσι της είχα πει για να με αφήσει ήσυχη γιατί με νευρίαζε με την επιμονή της ότι έχω αγόρι.Της λέω δεν ρώτησα αλλά είχε ανοιχτά τα πόδια και μέχρι και εμείς το είδαμε ξεκάθαρα όπως και έγινε...Παιδιά με νευρίασε γιατί προσπαθεί τόση ώρα να μου πει ότι δεν έχω κορίτσι.Μέχρι και ότι έγινε η σύλληψη τον Οκτώβρη μου λέει με τελευταία περίοδο εγώ 8 Νοεμβρίου..Τι κολλήματα τρώει ο κόσμος;;;Με νευρίασε τώρα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λοιπόν έγραψα πριν στο φεισμπουκ να δουν τα ξαδέρφια μου στην γερμανία ότι το μικρό μας κοριτσάκι έρχεται να μας τρελάνει όπως και ο αδερφός της....

Ο άντρας μου έχει έναν φίλο που όταν έμαθε ότι το δεύτερο παιδί του είναι πάλι αγόρι μόνο που δεν πενθήσανε... Και το βλέπει η γυναίκα του και απαντάει σιγά...αλήθεια λες.Της λέω ναι ναι και όμως είναι κορίτσι το κινέζικο έπεσε έξω(μου έλεγε από την αρχή ότι έχω σίγουρα αγόρι γιατί έτσι λέει το κινέζικο) και μου λέω είσαι σίγουρη;Εσύ είπες δεν θα ρώταγες φύλο...έτσι της είχα πει για να με αφήσει ήσυχη γιατί με νευρίαζε με την επιμονή της ότι έχω αγόρι.Της λέω δεν ρώτησα αλλά είχε ανοιχτά τα πόδια και μέχρι και εμείς το είδαμε ξεκάθαρα όπως και έγινε...Παιδιά με νευρίασε γιατί προσπαθεί τόση ώρα να μου πει ότι δεν έχω κορίτσι.Μέχρι και ότι έγινε η σύλληψη τον Οκτώβρη μου λέει με τελευταία περίοδο εγώ 8 Νοεμβρίου..Τι κολλήματα τρώει ο κόσμος;;;Με νευρίασε τώρα....

τι κολλήματα εχει ο κοσμος:shock::shock: καποιοι γνωστοι εχουν ενα κοριτσακι κ η κοπελα ειναι παλι εγκυος. αυτος ηθελα αγορι κ το πρωτο φυσικά....ειχε πεσει στα πατωματα....μολις ειπα οτι εχουμε αγορι.....πω πω....λεει ...με την πρώτη ?:shock::shock::shock:

Δεν πάει καλά ο κόσμος αντί να λένε δόξα το θεό με τόσα προβλήματα που υπάρχουν που μπορούμε και κάνουμε παιδάκια έχουν και προτιμήσεις....Αίσχος...

ναι ρε συ ....εντωμεταξύ , τρεις φιλες της γυναικας του , εκαναν αγορια , με μικρη διαφορα με την κορη τους κ ηταν να σκασει.....κ τον εχουν παρει όλοι στο ψιλό.....

εχουμε τρελαθεί πια...............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...