Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

χαχα..εγω δεν εβαλα κανενα..περαιωση 1500 κ εννοειται οτι δεν την πληρωσα...

ααα....εσύ με περνάς...

άσε με Χριστιανή μου , Δευτεριάτικα, στον ύπνο σου, το έβλεπες ?

φτου φτου....μακριά απο δω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α, ναι έκανα κ κατι αλλο εκτος απο το πλυντηριο.....μολις έκαψα τις πατατες.....ενω καθομαι στην κουζίνα

ααα....δεν παω καλά σήμερα

ααα....εσύ με περνάς...

άσε με Χριστιανή μου , Δευτεριάτικα, στον ύπνο σου, το έβλεπες ?

φτου φτου....μακριά απο δω

σε περναω ;ε τοτε μπραβω μου ειναι η πρωτη φορα που περναω καποιον σε κατι..η αληθεια ειναι οτι το βλεπω καθε βραδυ στον υπνο μου.παντως ο λογιστης μου ειπε οτι εφοσον δεν την πληρωσα καποια στιγμη θα ερθουν για ελεγχο κ ολο κ κατι θα βρουν να με γραψουν κ θα με φτασουν καπου εκειι στα 1500..ε λεω εφοσον δεν το γλυτωνω γιατι να σκαω που θα τα βρω τωρα..μπορει μεχρι τοτε να εχω κερδισει το τζοκερ..κ αν μου κατσει;:rolleyes:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

α, ναι έκανα κ κατι αλλο εκτος απο το πλυντηριο.....μολις έκαψα τις πατατες.....ενω καθομαι στην κουζίνα

ααα....δεν παω καλά σήμερα

ελα βρε δεν πειραζει θα φατε πατατες μαυροματικες..πες του συζηγου καινουργια συνταγη..την βρηκες στο ιντερνετ..χαχαχαχαχαχχχχχχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

σε περναω ;ε τοτε μπραβω μου ειναι η πρωτη φορα που περναω καποιον σε κατι..η αληθεια ειναι οτι το βλεπω καθε βραδυ στον υπνο μου.παντως ο λογιστης μου ειπε οτι εφοσον δεν την πληρωσα καποια στιγμη θα ερθουν για ελεγχο κ ολο κ κατι θα βρουν να με γραψουν κ θα με φτασουν καπου εκειι στα 1500..ε λεω εφοσον δεν το γλυτωνω γιατι να σκαω που θα τα βρω τωρα..μπορει μεχρι τοτε να εχω κερδισει το τζοκερ..κ αν μου κατσει;:rolleyes:

κατι τετοιο εβλεπα στον υπνο μου...οτι κερδίσαμε λεφτα:shock::shock:

κ τελικά έμαθα οτι ράγισε κ η υπόλοιπη τζαμαρία:twisted::twisted:

Διαφημίσεις

κιτσ..βγαινω ηρθε ο αντρας να φαμε θα ξαναμπω σε λιγο να δω κ για την ξανθη..φιλουρες...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κατι τετοιο εβλεπα στον υπνο μου...οτι κερδίσαμε λεφτα:shock::shock:

κ τελικά έμαθα οτι ράγισε κ η υπόλοιπη τζαμαρία:twisted::twisted:

τα λευτα κ τα σκ@τ@ ειναι στεναχωρια κιτσι δεν το ξερεις;

εγω ειδα την παρασκευη λευτα κ το σαββατο πηρα μια μικρη στεναχωρια..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε....Όλα καλά με την επίσημα πλέον κόρη μου...Είναι μια ξεδιάντροπη, ξετσίπωτη μικρή που κόβει βόλτες γυμνή με ανοιχτά τέντα τα πόδια....χαχαχα...Όλες οι μετρήσεις καλές και είμαστε κιόλας 206 γρ. Αμ πως.Εγώ -4 κιλά με την δική της και πάμε μια χαρά... Ο γιός μου την χαιρέταγε και μου λέει καλή φαίνεται μαμά ε;;;Εν τω μεταξύ είχε γεμίσει σφραγίδες ότι χαρτί υπήρχε....Τώρα 15-25 Απριλίου μου είπε να κλείσω β επιπέδου και μόνο για το ρέζους την εξέταση με έβαλε να κάνω οπότε λαιτ θα είμαι μέχρι την β επιπέδου...

Για πείτε και γνώμες. Η γιατρός μου είναι στο Αλεξάνδρας και μου είπε επειδή της ζητήσανε συνεργασία με το γαία της δίνουν δώρο 2 εγκυμοσύνες δωρεάν και με ρώτησε αν θέλω να είμαι η μία από τις 2 και να γεννήσω στο γαία δωρεάν μαζί της. ΑΠλά μου είπε να επιβεβαιώσει σίγουρα ότι το δωρεάν είναι δωρεάν και ότι δεν θα μας κάνουν εξετάσεις οι χρεώσεις και ξαφνικά πληρώσω κανά χιλιάρικο...Δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά.Το Αλεξάνδρας μου αρέσει και ξέρω ότι εκεί θα πάω σε δίκλινο και θα είμαι μια χαρά ενώ στο γαία επειδή είναι δωρεάν μπορεί να με βάλουν και εξάκλινο...Τι λέτε;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ξανθουλα πολυ χαρηκα για τα σουπερ νεα σου.κορακλα ε;αφου στο ελεγα βρε.ειστε 206 γραμμαρια;δηλ τοσο θα ειναι κ της αστερινας τελευταια φορα που πηγ γιατρο ηταν κατω απο 100 .τωρα οσο για το που θα επιλεξεις να γεννησεις ειναι μεγαλη αποφαση δεν περνεται απο τη μια στιμγμη στην αλλη.το καθενα εχει τα υπερ κ τα κατα.βαλτα κατω κζυγισε τα πρωτα ομως βεβαιωσου οτι ειναι οντ ως δωρεαν μη φας καμια φολα κ την πληρωσεις κι ολλας

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

kitsι kitsi εισαι δω....;

εδω κι αλλου

καθαρίζω τζάμια , βαζουμε πλέγμα στο μπαλκονι...

ζυμωσα σουτζουκακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...