Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

συμπεθερα τα ειπαμε εμεις, η μπουμπου μεγαλωνει για να την καμαρωσει η πεθερουλα της

ποιος κρουει το τελεφωνο?για να δω!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το Εβελινακι μου ειναι μια χαρα! Πρεπει να βρω στολη Ελληνοπουλας για να της βαλω την 25η αφου την διαλεξαν για να καταθεσει στεφανι! Θα γιορταζει κιολας εκεινη την μερα και θα ειναι στα καλυτερα της!

Αννέτ στα στέλνω τώρα τα τηλέφωνα.Εγώ έχω τα δικά σου....

Μινάκι όλα τα μικρά σήμερα είναι έξυπνα δεν το συζητώ.Εμείς ήμασταν 10 χρόνια πίσω σε αυτή την φάση. Να σας πω και άλλο καλό... Του λέω ακριβώς πως θα είναι στην αρχή με το μωρό ότι δεν θα παίζουν γιατί θα είναι μικρό ότι θα θέλει να το ταΐζουμε να το αλλάζουμε να το φροντίζουμε και ειδικά εγώ για να ξέρει μη του έρθει καμιά κεραμίδα.

Του λέω Σωτήρη ξέρεις το μωρό μας τώρα που θα είναι μικρό μπορεί να κλαίει γιατί θα πονάει ή κάτι το ενοχλεί και αυτό θα συμβαίνει και την νύχτα. Ε τότε μαμά θα της λέω εγώ σουτ ηρέμησε το βράδυ εδώ στο σπίτι κοιμόμαστε...Και αν αγάπη μου του λέω εγώ κλαίει ακόμα;;; σκέφτεται λίγο και μετά μου λέει έχω μια ιδέα...Αν κλαίει και δεν ηρεμεί θα πάμε εγώ και εσύ στο δωμάτιό σου να κοιμηθούμε και θα δώσουμε την μπέμπα στον μπαμπά να πάει στο σαλόνι να κάτσουν να κλαίει.Πάντως εμείς πρέπει να κοιμηθούμε μαμά....χαχαχα Ο άντρας μου έμεινε και του λέει πολύ ωραίες ιδέες έχεις ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

όλες καλά ε ?

Τζενη , εχεις δουλίτσα ε ? αντε να παει όλη η εβδομάδα ετσι

Ξανθή , σημερα θα δεις την μπουμπουκα σου !!!μπράβο !!!

Αννα , η μικρή συνεχίζει ακάθεκτη !!!!

Αννέτ , αν μπορείς να ερθεις θα ήταν πιο εύκολο για μενα. οποτε μπορείς εσύ...εγώ έτσι κι αλλιως κάθομαι......

μμμμ...εγω σήμερα δεν εχω κ πολύ καλή διάθεση.....κ χθες δηλαδή....ένα πράγμα να κλαίω θέλω....

κ μου ειπε πριν λιγο ο αντρας μου , οτι το ραγισμα που ειχε κανει η τζαμαρία ( απο τότε που μπηκαν στο μαγαζί) , προχώρησε κ έφτασε μεχρι τερμα κ ψηλα !!!!! τα νεύρα μου !!!!!!!!!!!!!!!!! απο τον Νοέμβριο , που είπαμε ΟΚ σταμάτησε........................

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Συμπεθερα κοιμηθηκε ο πασακος μας; Τι γαμπρο που εχω περιμενε να τον ακουσει η πεθερουλα του και μετα ταβλα!!! Αχ δεν σας ειπα εφτοιαξα και μαλι και μου ανεβασε πολυ την διαθεση!

ταβλα δεν λες τιποτα, του εχει φυγει και η πιπιλα και του πιεζει το σαγωνακι και εχει κανει κατι χειλαρες....για ρουφηγμα ααααχ

με γεια και το μαλλι

ρ σεις εχω δουλεια...περιεργο ε;τι κανεις αννουλα ,αννετακι..ολες μπηκατε σημερα ..

τζενακι αμα ειναι να εχεις δουλεια να μαζευομαστε ολες καθε μερα

κατα τα αλλα τι κανεις?

ξεκινησε ο σεξομαραθωνιος η ακομα?

αντε γιατι θελω δυο γκαστρουλες τουλαχιστον!!!:tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Μινάκι όλα τα μικρά σήμερα είναι έξυπνα δεν το συζητώ.Εμείς ήμασταν 10 χρόνια πίσω σε αυτή την φάση. Να σας πω και άλλο καλό... Του λέω ακριβώς πως θα είναι στην αρχή με το μωρό ότι δεν θα παίζουν γιατί θα είναι μικρό ότι θα θέλει να το ταΐζουμε να το αλλάζουμε να το φροντίζουμε και ειδικά εγώ για να ξέρει μη του έρθει καμιά κεραμίδα.

Του λέω Σωτήρη ξέρεις το μωρό μας τώρα που θα είναι μικρό μπορεί να κλαίει γιατί θα πονάει ή κάτι το ενοχλεί και αυτό θα συμβαίνει και την νύχτα. Ε τότε μαμά θα της λέω εγώ σουτ ηρέμησε το βράδυ εδώ στο σπίτι κοιμόμαστε...Και αν αγάπη μου του λέω εγώ κλαίει ακόμα;;; σκέφτεται λίγο και μετά μου λέει έχω μια ιδέα...Αν κλαίει και δεν ηρεμεί θα πάμε εγώ και εσύ στο δωμάτιό σου να κοιμηθούμε και θα δώσουμε την μπέμπα στον μπαμπά να πάει στο σαλόνι να κάτσουν να κλαίει.Πάντως εμείς πρέπει να κοιμηθούμε μαμά....χαχαχα Ο άντρας μου έμεινε και του λέει πολύ ωραίες ιδέες έχεις ...

απίστευτος !!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

ταβλα δεν λες τιποτα, του εχει φυγει και η πιπιλα και του πιεζει το σαγωνακι και εχει κανει κατι χειλαρες....για ρουφηγμα ααααχ

με γεια και το μαλλι

τζενακι αμα ειναι να εχεις δουλεια να μαζευομαστε ολες καθε μερα

κατα τα αλλα τι κανεις?

ξεκινησε ο σεξομαραθωνιος η ακομα?

αντε γιατι θελω δυο γκαστρουλες τουλαχιστον!!!:tongue:

ρουφηξε τον λιγο και για μενα!!!!!!!

2 ε???? η μια ειναι η Τζενουλα η αλλη ποια θα ειναι?????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ωραιος ο μικρος!!!!!! χαχαχχαχαχχαχαχχαχα:D:D:D

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Το Εβελινακι μου ειναι μια χαρα! Πρεπει να βρω στολη Ελληνοπουλας για να της βαλω την 25η αφου την διαλεξαν για να καταθεσει στεφανι! Θα γιορταζει κιολας εκεινη την μερα και θα ειναι στα καλυτερα της!

θελουμε φωτο συμπεθερα, αχ να ειμαι απο μια μερια να σε δω να κλαις!!!

κουκουβαααααααα

ξανθη καλα τον λεω μαφιοζο τον δικο σου!!!χαχαχχα

πανεξυπνο ειναι το πουλακι μου, να τον χαιρεσαι κοπελαρα μου και με το καλο να ερθει και η μπουμπου σας

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

όλες καλά ε ?

Τζενη , εχεις δουλίτσα ε ? αντε να παει όλη η εβδομάδα ετσι

Ξανθή , σημερα θα δεις την μπουμπουκα σου !!!μπράβο !!!

Αννα , η μικρή συνεχίζει ακάθεκτη !!!!

Αννέτ , αν μπορείς να ερθεις θα ήταν πιο εύκολο για μενα. οποτε μπορείς εσύ...εγώ έτσι κι αλλιως κάθομαι......

μμμμ...εγω σήμερα δεν εχω κ πολύ καλή διάθεση.....κ χθες δηλαδή....ένα πράγμα να κλαίω θέλω....

κ μου ειπε πριν λιγο ο αντρας μου , οτι το ραγισμα που ειχε κανει η τζαμαρία ( απο τότε που μπηκαν στο μαγαζί) , προχώρησε κ έφτασε μεχρι τερμα κ ψηλα !!!!! τα νεύρα μου !!!!!!!!!!!!!!!!! απο τον Νοέμβριο , που είπαμε ΟΚ σταμάτησε........................

εννοειτε πως θα ερθω ρε συ μην αγχωνεσαι

θα κανονισω ποτε μπορει η μανα μου και θα σου πω

αν υποψιαστω πως στεναχωριεσαι για τις τζαμαριες θα τραβηξω τα.........μαλλια μου

αν οχι φταινε οι ορμονες αγαπη μου, κανε υπομονη, λιγος καιρος εμεινε...μετα θα χτυπησουν κοκκινο ααααααχ παρηγορια στον αρρωστο

χαιδευε την κοιλιτσα και παρε βαθειες ανασουλες

καλε κιττυ δεν σου ευχηθηκα η γαιδουρα που παντρευτηκες...να ζησετε κουκλιτσα μου, να ειστε πολυ πολυ ευτυχισμενοι και με το καλο το βλασταρακι σας και η ωρα η καλη για τον θρησκευτικο!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

εννοειτε πως θα ερθω ρε συ μην αγχωνεσαι

θα κανονισω ποτε μπορει η μανα μου και θα σου πω

ΟΚ, θα περιμένω

αν υποψιαστω πως στεναχωριεσαι για τις τζαμαριες θα τραβηξω τα.........μαλλια μου

εμ , να μην στεναχωριέμαι...? είπαμε οτι θα την γλυτώναμε.... κ να ήταν μόνο αυτό ?

αν οχι φταινε οι ορμονες αγαπη μου, κανε υπομονη, λιγος καιρος εμεινε...μετα θα χτυπησουν κοκκινο ααααααχ παρηγορια στον αρρωστο

ασε , χθες πολύ κλαμα....απο μια σαχλαμάρα

χαιδευε την κοιλιτσα και παρε βαθειες ανασουλες

καλε κιττυ δεν σου ευχηθηκα η γαιδουρα που παντρευτηκες...να ζησετε κουκλιτσα μου, να ειστε πολυ πολυ ευτυχισμενοι και με το καλο το βλασταρακι σας και η ωρα η καλη για τον θρησκευτικο!!!

Ευχαριστούμε πολύ !!!!

Κοριτσακια μου σας αφηνω με εχουν πεθανει οι καουρες... Φιλακια σε ολες!

φιλακια συμπεθερα, κατσε να φαω κι ενα πορτοκαλι ασχετο χαχαχα

ρουφηξε τον λιγο και για μενα!!!!!!!

2 ε???? η μια ειναι η Τζενουλα η αλλη ποια θα ειναι?????

η φαιη!!!

μαρη ειπα τουλαχιστον δυο...τρεις θελω!!!κανονισε να μη κανεις το χατηρι τουπαιδιου!!!θα σε φαω λαχανο :tongue:

IB5Vp2.png

εκανε ο μπεμπης ενα "ουα" τρελα, παω και καταφερνω τελικα να ελευθερωσω την πιπιλα απτον λαιμο του...και με κοιταει και μου σκαει ενα χαμογελο ααααααααααααχ

καλε τι ουλακια ομορφα ειναι αυτα?και ναταν μονο τα ουλακια..κουκουβααααααααααα χαχαχα

IB5Vp2.png

Κίττυ μη σε παίρνει τώρα από κάτω στο τέλος....Όλα καλά θα πάνε να έχετε την υγεία σας πάνω από όλα και όλα θα γίνουν....

Αννετ πόσα κιλά είσαστε τώρα;

πριν 5 μερες 5200

και μιας και μου το θυμησες θα τον ζυγισω σημερα να δω το πιασαμε το 5,5?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...