Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Το μεσημέρι έχω ραντεβού...3.30 θα πάμε οικογενειακώς και ο μικρός μαζί να δει την αδερφή του.Με προειδοποίησε ότι αν είναι αγόρι θα πει να μου το βγάλουν από την κοιλιά και να το κρατήσουν...

χαχαχα που να ξερει ο κακομοιρης τι τον περιμενει που θελει μονο κοριτσι..οτι θα την κυνηγαει αν μεγαλος αδελφος κ θα ειναι υπευθυνος γιαυτην τ ωρα δεν το καταλαβαινει αν το ηξερε θα παρακαλαγε να εχεις αγορι..πως νιωθεις που θα δεις το μωρακι σου σημερα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι έτοιμη στολίστηκα έβαλα μέχρι και τακούνια σήμερα,βάφτηκα να με δει όμορφη και περιμένω να περάσει η ώρα....

Εν τω μεταξύ είναι και η νονά του εν γένει μωρού εδώ και μου λέει αν δείτε τσουτσούνι σήμερα μη μου το πεις άσε να νομίζω ότι είναι η βαφτιστήρα μου χαχαχα.....Μας έφερε και από την Ιταλία ένα τέλειο φουστανάκι η τρελή!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Ξανθη μου βλεπω κανει και δηλωσεις ο μικρος σου!!!!!

Τζενακι τι κανεις εβαλες σε ταξη το σπιτι σου??? οσο σκεφτομαι οτι πλησιαζουν τα γενεθλια μου σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω κι εγω ωχχχχχχχχχ

Φαιη μου καλα ειμαι εχω αρχισει και ψιλοαγχωνομαι αλλα ολα καλα κατα τα αλλα χθες ειμασταν ολη μερα στους δρομους ξεθεωθηκαμε και κοιμηθηκαμε σαν πουλακια και μανα και κορη!!!!

Κιττυ αρχισε να ετοιμαζεσαι μηπως και μας βγει βιαστικος ο υιος!!!!!

Οι υπολοιπες κοριτσαρες τι κανετε????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι έτοιμη στολίστηκα έβαλα μέχρι και τακούνια σήμερα,βάφτηκα να με δει όμορφη και περιμένω να περάσει η ώρα....

Εν τω μεταξύ είναι και η νονά του εν γένει μωρού εδώ και μου λέει αν δείτε τσουτσούνι σήμερα μη μου το πεις άσε να νομίζω ότι είναι η βαφτιστήρα μου χαχαχα.....Μας έφερε και από την Ιταλία ένα τέλειο φουστανάκι η τρελή!!!

ρε συ ξανθη ειπαμε κορακλα εχεις...σημερα εγινες ομορφη για το γιο;αυτος σε βλεπει καθε μερα ομορφη..εισαι η μανουλα του..κ πιο παιδι βλεπει ασχημη τη μανα του!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημεεεεεεεεεεραααααααα

τι κανετε ζουζουνιτσες μου?

εμεις καλα, ο μικρος κοιμηθηκε και περιμενω να ξυπνησει ο αντρας μου να βγω για ψωνια

εχθες περασαμε σουπερ, ο μικρος απο αγκαλια σε αγκαλια αλλα την ειχε καταβρει με τη νυφη μου...τον αλλαξε τον ταισε του εκανε παιχνιδακια και αυτος γελουσε και τις μιλουσε...και εκεινη ετοιμη να κατουρηθει απτην χαρα της...ο ανηψιος μου ο μεγαλος σημασια δεν του εδωσε...ενα "γεια σου μπεμπη" και τελος...ο μικρος ομως καθε τρεις και λιγο πηγαινε και τον τσεκαρε ειδικα την ωρα που κοιμοταν...μεχρι να τον αφησω να κοιμηθουνε μαζι μου ζητησε χαχαχαχα

ξανθουλι μαφια ο σωτηρακης μας ετσι?????????χαχαχα

χαιρετουρες στη μπεμπα απτη θεια ανετ

μινααααααααααααααααααα σε εβλεπα στον υπνο μου μωρο μου αλλα δεν θυμαμαι το ονειρο...καλο κι ευλογημενο και σημαδιακο για ενα γερο μπεμπε!!!

η μπαλαρινουλα μας?αχ η σκατινα μου, να της δωσεις ενα μεγαλο σβουριχτο φιλι

τζενη τζενη ξεκουραστηκες καθολου?

τα ανηψουδια τι κανουν?

κιττυ μπορω να ερθω κι εγω ρε συ...τωρα εσυ πρεπει να εισαι φεεεεεετααααααααα, οι αλλοι θα τρεχουν, μονο να εχουμε κανονισει 2 μερες πριν να πω στη μανα μου να μου κρατησει τον μικρο...εκτος αν θες να ερθεις σπιτι να παρεις μια μικρη ιδεα για τη ζωη που ερχεται!!!

καλημερα και στις απουσες τσουπιτσες μου...φαιη εχω μερες να σε πετυχω.

παω εξω να φουμαρω κι επιστρεφω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερα κουκλες μου. Τζενακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και του χρονου να ειστε 3!!! Ξανθουλα θα δεις επιτελους την μπουμπουκα σου! Αντε ολα να πηγαινουν τελεια και να μεγαλωνει οπως πρεπει! Μινακι πως ειστε; η μικρη πως τα παει; Εγω κοριτσακι πριν απο λιγο γυρησα απο τον γιατρο η μικρη μου μεγαλωνει τελεια εφτασε τα 1844 γρ. Πηρε δηλ 350γρ σε μια εβδομαδα! Μονο που η σκατουλιτσα μου εχει περιδεση αλλα αυτο δεν την επηρεαζει καθολου.

Διαφημίσεις

Αννετάκο καλά περάσατε χθες;;;Άντε με τέτοιες μέρες θα περνάτε ωραία όλο βόλτες...

Τζένη για την μπέμπα έγινα όμορφη καλέ ο γιος με βλέπει κάθε μέρα. Αλλά σήμερα μου λέει μαμά είσαι πολύ όμορφη μου αρέσουν και τα ρούχα σου και τα μαλλιά σου χαχαχα. Έχει και άποψη!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα Αννουλα μου αντε ολα καλα να πανε σου ευχομαι εμεις καλα ειμαστε στην αναμονη να δουμε τι καναμε η μικρη καλα ειναι ολη την ωρα μου λεει μαμα το μωρακι ειναι στην κοιλιτσα και την χαιδευει δεν ξερω αγαπη μου της λεω αλλα αυτη εκει η μαμα μου εχει μωρακι στην κοιλιτσα δεξια κι αριστερα λεει!!!!! Ο σωτηρακης σου ειναι πανεξυπνος Ξανθη μου η δικια μου θελει κοριτσακι αλλα αμα κανουμε και αγορακι? ε θα το κρατησουμε χαχχαχαχχαχχαχχα εισαι κουκλα το λεει και το παιδι αλλωστε

Αννουλα το Εβελινακι σου τι κανει?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αννετακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μηπως επειδη σε σκεφτομαι συνεχεια κι ολη την ωρα θελω να σε παρω τηλ αλλα φοβαμαι μην σας ξυπνησω?

μπορει, αλλα μαλλον για σημαδιακο ονειρο το κοβω ;)...αν θυμηθω τι ειδα θα σου πω.

ρε συ αφου ξες τα τηλεφωνα ειναι χαμηλωμενα..το πολυ πολυ να μη το σηκωσουμε χαχαχα

Αννετάκο καλά περάσατε χθες;;;Άντε με τέτοιες μέρες θα περνάτε ωραία όλο βόλτες...

Τζένη για την μπέμπα έγινα όμορφη καλέ ο γιος με βλέπει κάθε μέρα. Αλλά σήμερα μου λέει μαμά είσαι πολύ όμορφη μου αρέσουν και τα ρούχα σου και τα μαλλιά σου χαχαχα. Έχει και άποψη!!!

τελεια περασαμε, αλλα με πονεσαν τα ποδια μου μεχρι να φτασουμε, ειναι και λιγο μακρια αλλα ο μπεμπης ευχαριστηθηκε...ακουσε και ενα πουλακι και γουρλωσε τα ματακια του χαχαχα και μετα κοιμηθηκε μεχρι που φτασαμε

ξανθη το τηλεφωνο σου δεν το εχω, τυχαιο δεν νομιζω :rolleyes: χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Συμπεθερα κοιμηθηκε ο πασακος μας; Τι γαμπρο που εχω περιμενε να τον ακουσει η πεθερουλα του και μετα ταβλα!!! Αχ δεν σας ειπα εφτοιαξα και μαλι και μου ανεβασε πολυ την διαθεση!

ρ σεις εχω δουλεια...περιεργο ε;τι κανεις αννουλα ,αννετακι..ολες μπηκατε σημερα ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...