Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

πω πω πολυκοσμια....ρε σεις μη σπρωχνεστε..εγω ψιλο τελειωσα τις δουλειες κ εκατσα..δεν μπορω αλλο...

geni χρονια πολλα για τον αντρα σου να τον χαιρεσαι

και με ενα μωρο σας ευχομαι και γρηγορα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα τσουπαρες σας ευχαριστω για τις ευχες,αν κ απο τη χτεσινη μερα αποκομισα ενα ωραιοτατο κρυωμα..κ δυο ποδια που δεν λεν να σταθουν ορθια απο τον πονο...περιμενα 10 ατομα κ μαζευτηκαν 35..κ το τελειοτικο χτυπημα...ειπα σε ολους οτι δεν κανω τραπεζι γιατι δεν ειμαστε για τετοια τωρα κ ενω εγω ημουν ευτηχισμενη που δεν θα ειχα φασαρια με φαγητα κ τραπεζοματα [ειναι κ λιγο δυσκολο ξερετε οταν εχεις μεγαλη οικογενεια κ μεγαλο κυκλο γνωριμιων ο αντρας σου]ο πατερας μου νομιζε οτι δεν ειχαμε λευτα κ πηγε μονος του τελευταια στιγμη κ πηρε 6 κιλα μοσχαρι κ μπριζολες κ μου τα εφερε το μεσημερι στο μαγ...κ το ωραιοτερο ολων επειδη εγω ημουν υσηχη οτι δεν θα κανω τραπεζι ειχα αφησει δουλειες κ για εχθες..το μπανιο τα μπαλκονια το σφουγγαρισμα κ το ξεσκονισμα..κ ηρθα σπιτι στις 4 το μεσημερι..πικρα...ακομα βουιζει το κεφαλι μου...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κορίτσια , απο χθες το νιωθω .....ο μπέμπης εχει κατέβει, πρέπει να παιρνει θέση. Είναι αισθητά πιο χαμηλά , με λιγότερες κινήσεις, κ με πιέζει χαμηλα

πηρε θεση ο μπουμπουκος;καλο θα ηταν τοτε να ετοιμαζες κ εκεινη τη βαλιτσα που λεγαμε.........ποτε δεν ξερεις κ η μικρη 18 μερες νωριτερα γεννησε..δεν θελω να σε αγχωσω αλλα δεν θα εισαι κ συ πιο ησυχη;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα σε ενα ερημο καφε!

μα καλα οταν μπαινω δεν υπαρχει ψυχη?

αλλα ειναι κυριακη και δικαιολογειστε...το μονο που θελω να μαθω ειναι να λιωσατε στις βολτες και να περασατε υπεροχα

τζενακι μου εσυ μολις διαβασα και καταλαβαινω πως κανεις μαραθωνιο αποκαταστασης του σπιτιου...αυτο ειναι με τις γιορτες το ασχημο...ξεκ****ζεσαι στις δουλειες για να δεχτεις τους επισκεπτες και μετα ξεκ****ζεσαι για να το ξανακανεις σπιτι

αλλα χαλαλι βρε...μια φορα γιορταζει ο αντρουλης σου το χρονο

να τον χαιρεσαι λοιπον και του χρονου να του χαρισεις το πιο πολυτιμο δωρο...ενα υγειεστατο μπεμπακι!!!

κιττυ μου αν και δεν νομιζω να εχουμε τιποτα εκπληξεις εσυ ετοιμασου καλου κακου να μην εχεις τελευταια στιγμη ναι?χαλαρα και χωρις βιασινες ειναι το ιδανικο!

να μου χαιδεψεις τον μπεμπουλη και κανονισε για καφεδακι πριν γεννησεις οκ?!

διαβασα πως ακομα ενα μικρο αγορακι ηρθε στον κοσμο να αντικρυσει τη μανουλα του!!!

μαριαθ μου να σας ζησει ο μπεμπουλης σας να ειναι γερος και παντα ευτυχισμενος στην ζωουλα του κι εσεςι να τον καμαρωνεται!!!καλο σαραντισμο να εχετε και θα περιμενουμε τις λεπτομερειες!!!

προχθες λοιπον βγηκαμε με το αδερφακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου!!!το οποιο ειναι ενα σκετο κουκλι...μια θεα να πω καλυτερα...η αυρα που εβγαζε απιστευτη...ειδα και φωτο το μουτρακι του ανηψουλη μου..ΙΙΙΙΙΙΔΙΟΣ η μαμα του!!σκετος γλυκας!!!

παπι μου...με το καλο κοριτσαρα μου να φερεις στον κοσμο το βατραχακι σου...και προσεξε...μη μου μαλωνεις το παιδι...αστο να κλωτσαει...βαρα πασα μου τη μανουλα...βαρα και εγω ειμαι εδω!!!!

εμεις ειμαστε πολυ καλα και σημερα θα παμε στον ξαδερφο μας που εχει γεννεθλια...αμεεεεεεεεεεεεεε!!!παλι θα πηγαινουμε απο αγκαλια σε αγκαλια...ποιος στην χαρη μας!!!

σας φιλω λοιπον γλυκα γλυκα..παω να μπανιαριστω να γινω μια κουκλα να ειμαι ανταξια της ομορφιας του γιοκα μου!

να εχετε καλο υπολοιπο κυριακης και καλη εβδομαδα για αυριο!

μουατς!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα τσουπαρες σας ευχαριστω για τις ευχες,αν κ απο τη χτεσινη μερα αποκομισα ενα ωραιοτατο κρυωμα..κ δυο ποδια που δεν λεν να σταθουν ορθια απο τον πονο...περιμενα 10 ατομα κ μαζευτηκαν 35..κ το τελειοτικο χτυπημα...ειπα σε ολους οτι δεν κανω τραπεζι γιατι δεν ειμαστε για τετοια τωρα κ ενω εγω ημουν ευτηχισμενη που δεν θα ειχα φασαρια με φαγητα κ τραπεζοματα [ειναι κ λιγο δυσκολο ξερετε οταν εχεις μεγαλη οικογενεια κ μεγαλο κυκλο γνωριμιων ο αντρας σου]ο πατερας μου νομιζε οτι δεν ειχαμε λευτα κ πηγε μονος του τελευταια στιγμη κ πηρε 6 κιλα μοσχαρι κ μπριζολες κ μου τα εφερε το μεσημερι στο μαγ...κ το ωραιοτερο ολων επειδη εγω ημουν υσηχη οτι δεν θα κανω τραπεζι ειχα αφησει δουλειες κ για εχθες..το μπανιο τα μπαλκονια το σφουγγαρισμα κ το ξεσκονισμα..κ ηρθα σπιτι στις 4 το μεσημερι..πικρα...ακομα βουιζει το κεφαλι μου...

geni καλη ξεκουραση σου ευχομαι σημερα

τι να πεις καλα να εισαστε και να εχετε ολο χαρες φιλακια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ενα ερημο καφε!

μα καλα οταν μπαινω δεν υπαρχει ψυχη?

αλλα ειναι κυριακη και δικαιολογειστε...το μονο που θελω να μαθω ειναι να λιωσατε στις βολτες και να περασατε υπεροχα

τζενακι μου εσυ μολις διαβασα και καταλαβαινω πως κανεις μαραθωνιο αποκαταστασης του σπιτιου...αυτο ειναι με τις γιορτες το ασχημο...ξεκ****ζεσαι στις δουλειες για να δεχτεις τους επισκεπτες και μετα ξεκ****ζεσαι για να το ξανακανεις σπιτι

αλλα χαλαλι βρε...μια φορα γιορταζει ο αντρουλης σου το χρονο

να τον χαιρεσαι λοιπον και του χρονου να του χαρισεις το πιο πολυτιμο δωρο...ενα υγειεστατο μπεμπακι!!!

κιττυ μου αν και δεν νομιζω να εχουμε τιποτα εκπληξεις εσυ ετοιμασου καλου κακου να μην εχεις τελευταια στιγμη ναι?χαλαρα και χωρις βιασινες ειναι το ιδανικο!

να μου χαιδεψεις τον μπεμπουλη και κανονισε για καφεδακι πριν γεννησεις οκ?!

διαβασα πως ακομα ενα μικρο αγορακι ηρθε στον κοσμο να αντικρυσει τη μανουλα του!!!

μαριαθ μου να σας ζησει ο μπεμπουλης σας να ειναι γερος και παντα ευτυχισμενος στην ζωουλα του κι εσεςι να τον καμαρωνεται!!!καλο σαραντισμο να εχετε και θα περιμενουμε τις λεπτομερειες!!!

προχθες λοιπον βγηκαμε με το αδερφακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου!!!το οποιο ειναι ενα σκετο κουκλι...μια θεα να πω καλυτερα...η αυρα που εβγαζε απιστευτη...ειδα και φωτο το μουτρακι του ανηψουλη μου..ΙΙΙΙΙΙΔΙΟΣ η μαμα του!!σκετος γλυκας!!!

παπι μου...με το καλο κοριτσαρα μου να φερεις στον κοσμο το βατραχακι σου...και προσεξε...μη μου μαλωνεις το παιδι...αστο να κλωτσαει...βαρα πασα μου τη μανουλα...βαρα και εγω ειμαι εδω!!!!

εμεις ειμαστε πολυ καλα και σημερα θα παμε στον ξαδερφο μας που εχει γεννεθλια...αμεεεεεεεεεεεεεε!!!παλι θα πηγαινουμε απο αγκαλια σε αγκαλια...ποιος στην χαρη μας!!!

σας φιλω λοιπον γλυκα γλυκα..παω να μπανιαριστω να γινω μια κουκλα να ειμαι ανταξια της ομορφιας του γιοκα μου!

να εχετε καλο υπολοιπο κυριακης και καλη εβδομαδα για αυριο!

μουατς!!!

καλα να περασετε αννετ να μου φιλησεις τον μπεμπη φιλακια πολλα

ο γιος θα καμαρωνει για την σουπερ μαμα του :-P:-P

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

γειαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανεις?ξεκουραστηκες λιγακι?

οσο να ναι..το καλο της ολης υποθεσης ειναι οτι εμεινε φαι κ δεν μαγειρεψα σημερα..το σπιτι ομως δεν το εχω φτιαξει ακομα..κατσαρολες ταψια κ ποτηρια απο τους τελευταιους που φυγανε ,σκουπισμα..με περιμενουν...ακομη...:confused: εσυ τι κανεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οσο να ναι..το καλο της ολης υποθεσης ειναι οτι εμεινε φαι κ δεν μαγειρεψα σημερα..το σπιτι ομως δεν το εχω φτιαξει ακομα..κατσαρολες ταψια κ ποτηρια απο τους τελευταιους που φυγανε ,σκουπισμα..με περιμενουν...ακομη...:confused: εσυ τι κανεις;

καλα ειμαι χτες και τις δυο μερες δεν εκανα τιποτα σπιτι,χτες πηγα κομμωτηριο διοτι δεν βλεπομουν αλλο πριν ειχα παει για καφε

και σημερα ειναι κυριακη της ορθοδοξιας ειχαμε λιτανεια δηλ περιφορα της Αγιας θεοδωρας οποτε και καφεδακι

την παρασκευη μου ανηγγειλε η εργοδοτρια μου οτι ξεκιναμε τα απογευματα καθε μερα διοτι ειναι περιοδος δηλωσεων μεχρι και ιουνιο

οταν μου το ειπε φρικαρα

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλα ειμαι χτες και τις δυο μερες δεν εκανα τιποτα σπιτι,χτες πηγα κομμωτηριο διοτι δεν βλεπομουν αλλο πριν ειχα παει για καφε

και σημερα ειναι κυριακη της ορθοδοξιας ειχαμε λιτανεια δηλ περιφορα της Αγιας θεοδωρας οποτε και καφεδακι

την παρασκευη μου ανηγγειλε η εργοδοτρια μου οτι ξεκιναμε τα απογευματα καθε μερα διοτι ειναι περιοδος δηλωσεων μεχρι και ιουνιο

οταν μου το ειπε φρικαρα

υπομονη βρε φαιη υπομονη οπως κανουμε ολοι..τωρα που ειπες κωμμωτηριο κ γω πρεπει να παω καποια στιγμη εχω γινει λιγο πρωτογονη....βγαινω για 10 λεπτα θελει να δει ο αντρας μου κατι στο νετ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...