Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κιττυ εγω δεν πηρα μιας χρησης την πατησα κ πηρα κανονικα αλλα σε μεγαλο μεγεθος αλλα τζιφος αν εχει καμια 10ρια μεσα ειναι οκ 5 μρες θα κατσεις δυο την μερα σε φτανουν

ρε κοριτσια το αλο που μου αρχισε τωρα ειναι γουλιες δεν ειχαμε θεμα με το γαλα ως τωρα ενω την ρευω κανονικα κ την κραταω κ ποση ωρα αγκαλια μετα απο καμια ωρα εχει γκρινια κ πεταει κ γουλια τι σκατα φταιει?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Να προσέχεις αν βγάζει αρκετές γουλίτσες πάρε τον παιδίατρο μπορεί να έχετε καμία ΓΟΠ (γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση) είναι σύνηθες στα νεογέννητα. Ο λόξιγκας δεν είναι τίποτα είναι λόγο ανωριμότητας ακόμα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα! Φιλιά σε όλες!

Ανδριανή,λίγο πολύ όλα τα μωράκια μέχρι 6 μηνών βγάζουν γουλίτσες.Με το που μεγαλώνουν όμως(μετά τους 6 μήνες) δεν είναι πια χαλαρός ο οισοφάγος και δεν βγάζουν εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα ΓΟΠ(γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση).

Προσπάθησε όταν θηλάζεις να τη σταματάς να ρεύεται και μετά να την ξαναβάζεις....

Κλαίει μετά τον θηλασμό; κυρτώνει την πλάτη της προς τα πίσω οταν θηλάζει;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

α!!! κ το αλο το καλο μετα απο καθε γευμα κλασικα ο λοξυγκας κ ας εχει ρευτει κ ας την εχω ορθια

Μια από τα ίδια και ο δικός μου. Επίσης μπορεί να παρατηρήσεις ότι παίζει με τις μέρες...Άλλες μέρες είναι καλύτερη η κατάσταση, άλλες μέρες χειροτερεύει με τις αναγωγές..

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα! Φιλιά σε όλες!

Ανδριανή,λίγο πολύ όλα τα μωράκια μέχρι 6 μηνών βγάζουν γουλίτσες.Με το που μεγαλώνουν όμως(μετά τους 6 μήνες) δεν είναι πια χαλαρός ο οισοφάγος και δεν βγάζουν εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα ΓΟΠ(γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση).

Προσπάθησε όταν θηλάζεις να τη σταματάς να ρεύεται και μετά να την ξαναβάζεις....

Κλαίει μετά τον θηλασμό; κυρτώνει την πλάτη της προς τα πίσω οταν θηλάζει;

βασδελακι δεν την θηλαζω αποκλειστηκα γιατι δεν εχω γαλα μεχρι 110 το ανωτερο βγαζω κ αυτο αν εχω ωρες να το βγαλω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κιττυ εγω δεν πηρα μιας χρησης την πατησα κ πηρα κανονικα αλλα σε μεγαλο μεγεθος αλλα τζιφος αν εχει καμια 10ρια μεσα ειναι οκ 5 μρες θα κατσεις δυο την μερα σε φτανουν

ρε κοριτσια το αλο που μου αρχισε τωρα ειναι γουλιες δεν ειχαμε θεμα με το γαλα ως τωρα ενω την ρευω κανονικα κ την κραταω κ ποση ωρα αγκαλια μετα απο καμια ωρα εχει γκρινια κ πεταει κ γουλια τι σκατα φταιει?

νομίζω 7 είναι, το πολύ πολύ θα παρω ενα πακέτο ακόμα.

μπα...δεν το βλεπω για 5 μέρες , 4 μερες εδω κρατάνε καισαρική .

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

μετα το φαι πεφτει σε λυθαργο γενικος κοιμαται ολη μερα κ δεν μπορω να την ξυπνησω με τιποτα κ το βραδι ξεκιναει κλαμα κ διχνει να ποναει

αλλα παντα βραδι τις ιδιες ωρες???? μηπως παιζει μαζι μου? αλλα κ παλι γιατι να κλαιει

τεντονεται το βραδι κ ας μην την εχω ταισει πριν την βαζω στο σστηθος ηρεμει αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι πινει παντα μερικες φορες την ακουω να καταπινει αλλες παλι μονο ρουφαει αλλα δεν ακουω να κατεβαινει κατι χελπ!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κ απο χθες το βραδι δυσκολευεται κ στο ρεψιμο μου ειπε η γιατρος να παρω αντιαναγωγικο γαλα της εδωσα μια φορα αλλα ειναι πολυ πηκτο κ φοβαμαι μηπως της δημιουργησει δυσκοιλιοτητα αυτο μου ελειπε εχει που εχει ενα σωρο κολικους απο τον αερα που εχει μεσα της να εχουμε κ δυσκοιλιοτητα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλά λέτε τελικά οτι ο τελευταίος καιρός δεν περνάει...τωρα που εχω ενα μήνα , θέλω να γεννήσω..............δεν εχω ταλαιπωρηθεί καθόλου , δεν εχω παράπονο......αλλά θέλω να δω το μπεμπέ μου !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ηρθα ξανα σορυ ξανθουκω που εφυγα ετσι πηγα για κατι εξωτερικες δουλειες που δεν τις ειχα υπολογισει..τωρα ειμαι σπιτι.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...