Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ξανθη μου καλα ειμαστε δοξα το Θεο.Κι η μικρη μια χαρα ειναι,μεγαλωνει,τη Δευτερα περνει ελεγχο στο σχολειο και τις τελευταιες μερες,τα εχει ψοφησει στα τεστ και μαλιστα καθημερινα και απροειδοποιητα...αλλα ευτυχως το πουλακι μου τα παει περιφημα(κουκουβαααα....:tongue: ).Εσυ τι κανεις πως τα πας,απ΄οτι βλεπω ακομα ταλαιπωρεισαι....υπομονη που θα παει θα περασει...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοίτα με έχουν πάρει όλοι στο ψηλό και μου λένε ε μέχρι την β επιπέδου θα είσαι έτσι μετά θα περάσει. Ε μια φίλη το προχώρησε και μου είπε το πολύ μέχρι το ντόμπλερ άντε μέχρι τον τοκετό. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά οπότε υπομονή να περνάει ο καιρός.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα !!!!!!!!

τι κάνετε ? λοιπόν πηγα κ άλλαξα την πετσέτα κ πηρα κάπα κ γαντάκι

ααα...για να ανοίξω να τα δω κι αυτά

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Με γεια με γεια....Πω πω κοντεύει η ώρα τι καλά θα ανακουφιστείς μια και καλή....Να σου πω την πετσέτα θα την χρησιμοποιούσες αλλά λίγο αργότερα.

Καλημέρα Ξανθούλα:P:p

ευχαριστούμε !!!!! κοντεύει , κοντεύει κι αυτό που βλέπουμε στο τικεράκι , είναι παραπλανητικό:tongue::tongue: θα είναι λιγο νωρίτερα....ενα μηνα απο σήμερα.Την Τετάρτη θα παω γιατρό ...θα μου κανονίσει απο τωρα την ημερομηνία ?

ναι , το ξερω οτι θα την χρησιμοποιήσω αργότερα , αλλά τελικά δεν μου πολυάρεσε ....προτιμώ την κάπα που φαίνεται οτι είναι για μωρό. Ε...θα παρω κ καμια ακόμα , κ μετα θα δω τι θα μου φερουν

Στο νοσοκομείο , πρέπει να εχω κ πετσέτα για το μωρό ε ?

Θα πλύνω τα ρουχαλάκια το ΣΚ ....αρχίζει κ πετρώνει η κοιλιά μου που κ που....κ λέω μην μας κάνει καμιά έκπληξη.......

αλλά νωρίς είναι ακόμα...........

Διαφημίσεις

Ναι στο νοσοκομείο θέλεις σίγουρα πετσέτα όταν στο κάνουν μπάνιο την ζητάνε. Αν δεν θες να πάρεις ακριβή πάρε από τα τζάμπο είναι σε μέγεθος καλό για τα μωρά.

ναι , θα παω να δω, δεν εχω παει καθόλου

καλημερα!!!!!!!! κουριτσια τι καμνετε?

δεν σας μιλαει η αντιχορ αλλα τα απομηναρια μιας ταλεπωρημενης μανας!!!!!

μανου μου περιμενω πως κ πως το ημερολογιο να ξεκινησω να γραφω οτι μου κανει η ακαρδη με το νι κ με το σιγμα ολη μερα κοιμαται του καλου καιρου κ ειναι αδυνατον να την ξυπνησω ειναι λες κ πεφτει σε χειμερια ναρκη κ το βραδι μετα της 12 σαν τους βρυκολακες ανοιγει τα ματια κλαιει μεχρι το πρωι πιπιλα δεν θελει την βαζω στο στηθος ηρεμει λιγο κ μετα ξανα τα ιδια τα ματια μου εχουν γινει κουμποτρυπες απο την αυπνια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κιττυ μην παρεις πολλα πραγματα εγω ειχα παρει δυο μπουρνουζακια κ μου φεραν αλλα τρια σε λιγο θα μας ειναι αχρηστα παρε εσωρουχα μιας χρησης θα με θυμηθεις εγω πηρα κανονικα αλλα δεν ηθελα να ακουμπαει τιποτα στην καισαρικη επισης μην ξεχασεις ξυραφακι για να ξυριζεις μασχαλιτσες εγω ξεχασα κ εψαχνα να βρω γιατι ηθελα να θηλασω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κιττυ μην παρεις πολλα πραγματα εγω ειχα παρει δυο μπουρνουζακια κ μου φεραν αλλα τρια σε λιγο θα μας ειναι αχρηστα παρε εσωρουχα μιας χρησης θα με θυμηθεις εγω πηρα κανονικα αλλα δεν ηθελα να ακουμπαει τιποτα στην καισαρικη επισης μην ξεχασεις ξυραφακι για να ξυριζεις μασχαλιτσες εγω ξεχασα κ εψαχνα να βρω γιατι ηθελα να θηλασω

Καλως την αγρυπνη μάνα:P:p ε, ναι κανα δυο πρεπει να εχουμε, γιατί μέχρι να γυρίσω σπίτι , να πλυθούν.

Εσώρουχα μιας χρήσης πηρα ενα πακετάκι, ποσα συνολικά χρειάζονται ?

ααα...ξυραφάκι δεν το είχα σκεφτεί, καλά που μου το είπες

Ρε κορίτσια , ακόμα κ τα σουτιέν θηλασμού με ενοχλούν ....μου έρχεται να το σκίσω.......

παρόλο που ειναι μαλακό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...