Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα εχεις φοβερο ενστικτο

παντως αν θελεις μπες στο humanspace.gr θα σου αρεσει

τζενη πανω στην ταμειακη σου για γουρι βαλε ενα μπρουτζινο βατραχακι με κερμα στο στομα( ετσι υπαρχει στο εμποριο απο τετοια ειδη)

να βλεπει προς τα μεσα

και κατι αλλο να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις, να σκεφτεσαι οτι καθε μερα θα εχεις πολλους πελατες

μπορει να εχω καλο ενστικτο...επισης εχω κ μια καλη γειτονεισα που πρεπει να καταριεται το μαγ 500 φορες την ημερα..λογικο ειναι να το καταλαβω..ρε συ μπαινω στο μαγ κ νιωθω μια ενταση στα αυτια μου κ μετα το βλεπω σκοτεινο..κ ας εχω αναψει φωτα..κ αισθανομαι ενα κενο..ωπα λεω..εδω ειμαστε,υπαρχουν μερες ομως που μπαινω μεσα αερα πατερα κ ειμαι μια χαρα.κ μπορει μεχρι τις 10 να μην εχει πατησει ψυχη κ να μου λεει η μανα μου παλι δεν θα εχει δουλεια σημερα κ της λεω..θα εχει δουλεια κ οντως ετσι γινεται...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζενη πολυ ωραια τα λεμε αλλα πρεπει να παω για υπνο

πολλα φιλια θα τα πουμε αυριο

καληνυχτα ριξε υπνο κ για μενα:-)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα και από την πρωινή...Τζένη έχω καταλάβει το μωρό από τις 16 εβδομάδες και η Αστερίνα το μωρό νιώθει δεν είναι το έντερο.Εγώ δεν νιώθω σαν γαργαλητό αλλά σαν να με σπρώχνει έντονα κάποιος από μέσα. Τώρα σιγά σιγά αρχίζει και γίνεται και πιο έντονο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημεραααα....ξανθουκωωωωωω νωρις νωρις βλεπω σημερα..εγω ολο το βραδυ γυρναγα σαν αρνι στη σουβλα...δεν κοιμηθηκα 3 ωρες συνεχωμενα κ τωρα νυσταζω.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κάθε μέρα έρχομαι δουλειά στις 7 και σχολάω 2.30. Τον καφέ τι τον ήθελες καλέ;

ελα μου ντε...με βρυκολακιασε...

ρε συ ειδες το σεισμο στην ιαπωνια;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Βασικά δεν βλέπω τηλεόραση αλλά είδα εικόνες από τα ενημερωτικά σαιτ εδώ.Χθες που άκουγα ράδιο μέχρι να έρθω έκανε συνέχεια μετασεισμούς 5,7 δηλαδή μεγάλους.

χθες εγινε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γράψε λάθος εσύ λες γι αυτόν στην Ιαπωνία με το τσουνάμι ε; Εγώ έλεγα για χθες στην Ιαπωνία μάλλον χθες ήταν μετασεισμός το 7,8 αφού έκανε σήμερα μεγαλύτερο. Τους διέλυσε.

Διαφημίσεις

Γράψε λάθος εσύ λες γι αυτόν στην Ιαπωνία με το τσουνάμι ε; Εγώ έλεγα για χθες στην Ιαπωνία μαλλόν χθες ήταν μετασεισμός το 7,8 αφού έκανε σήμερα μεγαλύτερο. Τους διέλυσε.

τελικα δεν ειναι να ανοιγεις τηλεοραση..ας ελπισουμε τουλαχιστον οτι ειχαν ακουσει την προειδοποιηση για τσουναμι κ ειχα φυγει..εσυ εισαι καλυτερα απο χθες;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Σήμερα είμαι καλά προς το παρόν.Πολύ ζόρικο μας βγήκε αυτό το μωρό.Ο γιος μου ήταν από την αρχή ένας άγγελος και παραμένει.Προβλέπω μεγάλα ζόρια με το μωρό...

ειναι τσουπι γιαυτο,γιατι ουτε η νυφη μου ουτε η μικρη ειχαν ζορια με τα αγορια τους...την αντριανη η νταφλουκω την παιδεψε πολυ..

το αλλο στο ειπα..την εχει μαθει αγκαλια κ τωρα δεν κοιμαται καν στην κουνια.. μου λεει η μανα μου κοιμαται κ οταν παω να τη βαλω κατω αρχιζει γκρινια...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη τόσο μικρά έχουν ανάγκη από αγκαλιά να νιώσουν οικεία, ζεστασιά.Δεν είναι κακομαθημένη μην φοβάστε.Μόλις αρχίσει να εγκλιματίζεται με το περιβάλλον θα κοιμάται και στην κούνια.

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;;;Τζενακι μου επειδη θα παω ταχυδρομειο να στειλω το δωρο της μπουμπους,μηπως μπορεις να μου ξαναστειλεις τη διευθυνση σε παρακαλω,γιατι δε βρισκω που την εγραψα.....Α και τοτε δεν ειχες βαλει ταχυδρομικο κωδικα,δε νομιζω να μη σας βρει ο ταχυδρομος;;;;;);)

Φιλια σε ολες και να περνατε καλααααααααα!!!!:-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...