Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

τιποτα δεν θα συμβαινει αφου εχω αιμα απλα δεν εχω πολυ ροη

καλα εσυ εχεις μεγαλη ροη

καποτε 4 πακετα την εβδομαδα δεν μου φτανανε..τωρα χαλαω ενα στις δυο μερες κ μετα αλλα δυο για τις υπολοιπες 7...ασε πικρα,ποσες μερες σου κρατανε;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι εχεις αυπνιες?

γιατι οταν πευτω το μεσημερι να κοιμηθω ''λιποθυμαω'' κ σηκωνομαι μετα απο 3 ωρες κ το βραδυ βολοδερνω..γιαυτο..ηπια κ καφε οποτε καλες 3

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καποτε 4 πακετα την εβδομαδα δεν μου φτανανε..τωρα χαλαω ενα στις δυο μερες κ μετα αλλα δυο για τις υπολοιπες 7...ασε πικρα,ποσες μερες σου κρατανε;

τζενη φοβερο εμενα παντα μου κραταγαν 4 ημερες συνολικα μεχρι να καθαρισω τελειως 6 ημερες τωρα πλεον βλεπω μειωση μιας μερας το ειπα στο γιατρο και μου ειπε οτι ειναι λογω ηλικιας

RPVCp3.png?gonw6PAb

γιατι οταν πευτω το μεσημερι να κοιμηθω ''λιποθυμαω'' κ σηκωνομαι μετα απο 3 ωρες κ το βραδυ βολοδερνω..γιαυτο..ηπια κ καφε οποτε καλες 3

καλα το πρωι θα σκουντουφλας πινε ενα ζεστο γαλα να σε χαλαρωνει

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

τζενη φοβερο εμενα παντα μου κραταγαν 4 ημερες συνολικα μεχρι να καθαρισω τελειως 6 ημερες τωρα πλεον βλεπω μειωση μιας μερας το ειπα στο γιατρο και μου ειπε οτι ειναι λογω ηλικιας

δεν ξερω..μπορει κ να υσχυει,η μανα μου παντως μεχρι τα 52 που εκανε την αφαιρεση λογω ονομυωματων ειχε 8 με 9 μερες πολυ αιμα ..να φαντασρεις οτι τις εβαζε δυο δυο τις σερβιετες.κ αν δεν ειχε προβλημα της ειχε πει η γιατρος που την παρακολουθουσε οτι στην προ κλημακτηριο θα εμπαινε μετα τα 56 κ κλημακτηριο στα 58..τρελλο;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν ξερω..μπορει κ να υσχυει,η μανα μου παντως μεχρι τα 52 που εκανε την αφαιρεση λογω ονομυωματων ειχε 8 με 9 μερες πολυ αιμα ..να φαντασρεις οτι τις εβαζε δυο δυο τις σερβιετες.κ αν δεν ειχε προβλημα της ειχε πει η γιατρος που την παρακολουθουσε οτι στην προ κλημακτηριο θα εμπαινε μετα τα 56 κ κλημακτηριο στα 58..τρελλο;

και της μανας μου στα 54 εφυγαν αλλα οι μερες ιδιες με μενα παντα

απο τις μαναδες μας περνουμε μου το ειπε και ο γιατρος

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλα το πρωι θα σκουντουφλας πινε ενα ζεστο γαλα να σε χαλαρωνει

μπα..εχω συνηθησει ειμαι νυχτοπουλι εγω..

οσο για το μαγ μην τα συζητας μην τα συζητας...δεν ξερω που θα μας οδηγησει ολους αυτη η κατασταση..τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα.στη γειτονια που ειμαι εγω εχουνε κλεισει γυρω στα 15 μαγαζια απο την αρχη του χρονου...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μπα..εχω συνηθησει ειμαι νυχτοπουλι εγω..

οσο για το μαγ μην τα συζητας μην τα συζητας...δεν ξερω που θα μας οδηγησει ολους αυτη η κατασταση..τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα.στη γειτονια που ειμαι εγω εχουνε κλεισει γυρω στα 15 μαγαζια απο την αρχη του χρονου...

οχ! γι αυτο εχεις αγχοθει πιο πολυ ακομα υπομονη

στο φενγ σουι πιστευεις?

RPVCp3.png?gonw6PAb

και της μανας μου στα 54 εφυγαν αλλα οι μερες ιδιες με μενα παντα

απο τις μαναδες μας περνουμε μου το ειπε και ο γιατρος

οταν της ειπαν της μανας μου οτι πρεπει να κανει αφαιρεση δεν ηθελε.κ ο γιατρος της ειπε οτι κανονικα οι γυναικες οταν κανουν τα παιδια τους πρεπει να τα βγαζουν γιατι μετα απο τις γεννες ειναι μαγνητης ολων των κακων..η μητρα σου της λεει ειναι ενα καθαρα αναπαραγωγικο οργανο..θες να κανεις αλλα παιδια;9 εκανες δοξα το θεο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

οταν της ειπαν της μανας μου οτι πρεπει να κανει αφαιρεση δεν ηθελε.κ ο γιατρος της ειπε οτι κανονικα οι γυναικες οταν κανουν τα παιδια τους πρεπει να τα βγαζουν γιατι μετα απο τις γεννες ειναι μαγνητης ολων των κακων..η μητρα σου της λεει ειναι ενα καθαρα αναπαραγωγικο οργανο..θες να κανεις αλλα παιδια;9 εκανες δοξα το θεο..

καλα φοβερο το εχω ξανα κουσει αυτο οτι οι γυναικες πρεπει να κανουν αφαιρεση για να αποφυγουν μετα απο καποια ηλικια διαφορα τωρα τουλαχιστον θα ειναι πιο υσηχη

RPVCp3.png?gonw6PAb

οχ! γι αυτο εχεις αγχοθει πιο πολυ ακομα υπομονη

στο φενγ σουι πιστευεις?

πιστευω στην ενεργεια..αρνητικη κ θετικη..επισης εχω παρατηρησει οτι οταν παω στο μαγ πριν βαλω το κλειδι στην πορτα καταλαβαινω αν θα εχει δουλεια απο το πως διαισθανομαι το χωρο γυρο μου..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα φοβερο το εχω ξανα κουσει αυτο οτι οι γυναικες πρεπει να κανουν αφαιρεση για να αποφυγουν μετα απο καποια ηλικια διαφορα τωρα τουλαχιστον θα ειναι πιο υσηχη

μπα..περιοδο μπορει να μην εχει αλλα εχουν τρελλαθει οι ορμονες ..τη μια ζεστενεται κ ιδρωνει κ την αλλα στιγμη παγωνει ..ειναι πολυ νευρικη ..κλαιει χωρις λογο ..αυτα γινονται εντονοτερα τις μερες που θα ειχε περιοδο κτης ειπαν οτι θα σταματησουν οταν θα φτασει στην ηλικια που θα ειχε εμμηνοπαυση...καλα κρασια δηλ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πιστευω στην ενεργεια..αρνητικη κ θετικη..επισης εχω παρατηρησει οτι οταν παω στο μαγ πριν βαλω το κλειδι στην πορτα καταλαβαινω αν θα εχει δουλεια απο το πως διαισθανομαι το χωρο γυρο μου..

καλα εχεις φοβερο ενστικτο

παντως αν θελεις μπες στο humanspace.gr θα σου αρεσει

τζενη πανω στην ταμειακη σου για γουρι βαλε ενα μπρουτζινο βατραχακι με κερμα στο στομα( ετσι υπαρχει στο εμποριο απο τετοια ειδη)

να βλεπει προς τα μεσα

και κατι αλλο να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις, να σκεφτεσαι οτι καθε μερα θα εχεις πολλους πελατες

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...