Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

δε νομιζω να τρεχει κατι απο τη στιγμη που ειναι εμβολιασμενα..καλου κακου οταν θα πηγαινεις στην πεθερα σου ας τα μαζευουνε ρε παιδακι μου..εξαλλου δεν εισαι σιγουρη μπορει να ειναι κ η ιδεα σου..

το κακο ειναι οτι τρωνε κοτες πουλακια κουνελακια και οτι βρουνε που να εχω εμπιστοσυνη....και τι να κανω ρε ευγενια να της πω δεστα.. ντρεπωμαι καθε φορα που πηγαινω επανω και τα βλεπω να τρεχουν επανω μου οταν με βλεπουν...δεν μπορεις να φανταστεις τι με πιανει και μου ειπε ο γιατρος μακρυα...και τι να κανω??? να μην ξανα παω?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello....................

ναι , βρε Ρούλα, μπορεί να είναι κ η ιδέα σου

Τζένηηηη, τι κάνεις ?

τεμπελιαζω...δεν εχω πλυνει ουτε τα πιατα απο το μεσημερι...ολο σε δεκα λεπτα λεω απο τις 8...εσυ..τι κανεις..σε σκευτομουν..μιλαγα με την αννετ κ λεγαμε οτι εδω κ ενα χρονο θελω να ερθω αθηνα..για να βρεθουμε..με την πρωτη ευκαιρια θα ερθω κ θα σας δω...ολες..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το κακο ειναι οτι τρωνε κοτες πουλακια κουνελακια και οτι βρουνε που να εχω εμπιστοσυνη....και τι να κανω ρε ευγενια να της πω δεστα.. ντρεπωμαι καθε φορα που πηγαινω επανω και τα βλεπω να τρεχουν επανω μου οταν με βλεπουν...δεν μπορεις να φανταστεις τι με πιανει και μου ειπε ο γιατρος μακρυα...και τι να κανω??? να μην ξανα παω?

Εγώ πάντως , θα της το έλεγα αφού δεν το καταλαβαίνει.....ή θα έβαζα τον άντρα μου να της το πει:rolleyes:

Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

εγω στη θεση σου θα αφηνα τις ντροπες κ θα της ελεγα δεστα..ειναι καλυτερα τωρα που σου εχει μπει η ιδεα κ βουρλιζεσαι;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

γεια σου κιττυ... μακαρι αν ειναι .. αλλα αμα σου μπει η ιδεα τι κανει?????

Αν....αν....λέμε .....την εχεις καταπιεί ...δεν αποβάλλεται στα ουρα ή δια της άλλης οδού ?

πινε νερό..........

εχετε δικιο.... το πολυ πολυ να μην ξανα παω επανω!!! δεν ειναι κατασταση αυτη.

φοβαμαι και λεω γιατι πηγα!!!

δεν ειναι αστειο...

αυτη μπορει να μην το σκευτηκε καν να τα δεσει..πες της το εσυ με τροπο οτι μπορει να καταπιες τριχα κ οτι σου ειπε ο γιατρος μακρυα για τους προφανεις λογους ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κιτσι πως πηγε η 1η νυχτα γαμου;

μμμμ......ναι.....κι αλλη μια με ρωτησε......χαχχαχαχααχχα

καλά , καλά ....του έδωσα να φάει φουντούκια , να είναι ντούρος:P:p:p

ευγενια τρωω σκουμπρι....χαχαχαχα σου θυμηζει κατι???

αν μου θυμιζει λεει..χαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κιτσι γιατι δεν μου απαντας...τι εγινε;πηρες το καπελακι σου κ εφυγες;

όοοοοχι , ειχα παει λίγο στο καφέ Απρίλιος 2011:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...