Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι το διόρθωσα γιατί έβαλα από 7 Μαρτίου για αυτό. Κοίτα με μέσο όρο 33 - 34 μέρες καλά είναι από 17η και μετά. Όχι όταν δείχνει θετικό εντός των επόμενων ωρών γίνεται η ωορρηξία. Απλά έπρεπε να κάνεις δουλειά και 2 και 3 φορές να έχεις αποθέματα πράγμα που δεν κάνατε αν θυμάμαι καλά.

οχι σου ειπα δεν ειμασταν κ τοσο μαχιμοι αυτο το μηνα λογο τω πολλων ημερων που ημουν αδιαθετη κ τη φοβηθηκα..

μπηκα εκει που μου ειπε η κισσα ..μου βγαζει μεσο ορο τις 34 μερες κ οι γονιμες μου βγαζει οτι αρχιζουν απο της 23 μεχρι 28 δηλ απο τη 15η μεχρι την 20..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Χελοου γκερλς!! Τι κανετε; Εγω ειμαι ξενυχτησμενη ολο το βραδυ με εκοβε η κοιλια... Και ετρεχα στην τουαλετα χωρις ομως να εχω πονο ισως κατι με πειραξε αλλα γιακαλο και κακο θα το ρηξω στον λαπα σημερα... Μινακι τι κανεις εχω καιρο να σε πετυχω η μικρη; Ξανθουλα πως εισαι; Το στομαχι περασε; Τζενακι μου ασε το μετρημα και απολαυσε την διαδηκασια...

αννουλαααααααααααααααααααα που εισαι κοριτσαρα χαθηκαμε..τι σε πειραξε παιδακι μου ..το μετρημα δεν μπορω να το σταματησω..ως εμπορος εχω μαθει να μετραωωωωωωωωωωωωωωωω...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μπράβο στην μικρούλα μας μπράβο....Άντε Άννα λίγο ακόμα υπομονή 6 εβδομάδες σου μένουν και σένα...

Αχ ναι μονο 6 εβδομαδες πως περναει ο καιρος... Σαν εχτες ηταν που με τρωγατε να κανω τεστ αφου ειχα 8 μερες καθυστεριση σε σταθερο κυκλο και μετα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα. Αλλα εισασταν ολες εδω διπλα σε καθε αγχος και ξεχνιομουν και ετσι περασε ο καιρος! Τωρα πρεπει σιγα σιγα να ετοιμασω και την βαλιτσα. Το σαββατο θα παω τα μωρουδιακα στην μαμα μου να τα πλυνει εχω 3 βαλιτσες μονο με τα πρωτα και ολα ειναι ολοκαινουρια... Μονο καλοκαιρινα θα χρειαστω που δεν εχω καθολου αλλα αυτα μετα θα δω τι θα μου φερουν και θα παρω τα αναλογα

αντε ρε κοριτσια πες τε τα κι εσεις γιατι θα με πει σεξομανη η τζενουλα στο τελος χαχαχχαχχαχαχχαχα

Αννουλα καλα ειμαστε ολοι εσεις η μικρουλες σου?

αντε βρε που θα σε πω σεξομανη..δικιο εχετε..ολες..πειραζει ομως που εχω συνεχεια απορριες;σας επρηξα ε;τι να κανετε θα με υποστειτε...ρε κοριτσια δεν μπορω να τα συζητησω με κανεναν μονο με εσας μπορω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Βάλε φώτο από το δωμάτιο να το δούμε καλέ....

Απο το κιν ειναι λιγο δυσκολο αλλα θα πω στον αντρα μου να φερει το δικο του λαπτοπ αφου με το δικο μου μου εχουν σπασει τα νευρα... Ακομα να το στηλουν απο Αθηνα λες και ειναι σε αλλη χωρα... Τζενακι κοιτα μονο μην ξεκινησεις και τεφτερη για τις μερες θα σε μαλωσω οσο το σκεφτεσαι και αγχωνεσαι τοσο δεν θα ερχεται

Απο το κιν ειναι λιγο δυσκολο αλλα θα πω στον αντρα μου να φερει το δικο του λαπτοπ αφου με το δικο μου μου εχουν σπασει τα νευρα... Ακομα να το στηλουν απο Αθηνα λες και ειναι σε αλλη χωρα... Τζενακι κοιτα μονο μην ξεκινησεις και τεφτερη για τις μερες θα σε μαλωσω οσο το σκεφτεσαι και αγχωνεσαι τοσο δεν θα ερχεται

χααχαχαχαχαχαχα...τι επες τωρα ρε συ...τεφτερι....χαχααχχα..καλα ακομα να το παρεις το λαπ τοπ..ρε συ παρτους κ ριχτους ενα βρισιδι αλλιως δεν καταλαβαινουν

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξανθη..εσυ το καταλαβαινεις το μικρουλι σου..η αστερινα νιωθει κατι σαν γαργαλητο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Η Αστερινα δεν εχει δει ακομα τι εχει;

οχι της ειπαν στην β επιπεδου.επισης μου λεει οτι το καταλαβαινει κ ειναι σαν γαργαλητο της λεω το παιδι ειναι η το αντερακι σου..χαχαχαχα:tongue:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

οχι της ειπαν στην β επιπεδου.επισης μου λεει οτι το καταλαβαινει κ ειναι σαν γαργαλητο της λεω το παιδι ειναι η το αντερακι σου..χαχαχαχα:tongue:

Ναι το μωρακι της ειναι!! Λοιπον κουκλιτσα σε αφηνω. Να βαλω λιγο ριζακι να φαω γιατι εχω πεθανει απο την πεινα... Θα πω στον αντρα μου να φερει το λαπτοπ να τα πουμε τοβραδακι φιλακια πολλα..!

Ναι το μωρακι της ειναι!! Λοιπον κουκλιτσα σε αφηνω. Να βαλω λιγο ριζακι να φαω γιατι εχω πεθανει απο την πεινα... Θα πω στον αντρα μου να φερει το λαπτοπ να τα πουμε τοβραδακι φιλακια πολλα..!

να πας στο καλο κοριτσαρα τα λεμεεεεεεεεε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...