Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

geia saw koyklewwwwwwww!

τι κανετε? εμεις απο χτε ςλιγο κσλυτερα με τα ουλα,δεν γκρινιαζει,ειμαι αυπνη κλασικα αλλα οκ!μου φτιαχνει τη διαθεσηηηηηη η μικρη μουυυυυυ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Χελοου γκερλς!! Τι κανετε; Εγω ειμαι ξενυχτησμενη ολο το βραδυ με εκοβε η κοιλια... Και ετρεχα στην τουαλετα χωρις ομως να εχω πονο ισως κατι με πειραξε αλλα γιακαλο και κακο θα το ρηξω στον λαπα σημερα... Μινακι τι κανεις εχω καιρο να σε πετυχω η μικρη; Ξανθουλα πως εισαι; Το στομαχι περασε; Τζενακι μου ασε το μετρημα και απολαυσε την διαδηκασια...

μετα τη 15η μερα τζενακιιιιιιιι

γεια σου κισσακι..η μικρη καλα ε;μπραβω να ηρεμησεις κ εσυ λιγο.

τη 15η ε;αντε για να δουμε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Την 17 μέρα νομίζω είναι καλά.Σήμερα είσαι στην 2η μέρα.

οχι σημερα ειμαι στη 2η αφου εχτες το πρωι μου ηρθανε..μηπως ειναι λιγο αργα τη 17η ;τον προηγουμενο μηνα το ειχα κανει 18η κ εδειξε θετικο αλλα δεν εγινε τπτ μηπως την προλαβα στο τελος;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ναι το διόρθωσα γιατί έβαλα από 7 Μαρτίου για αυτό. Κοίτα με μέσο όρο 33 - 34 μέρες καλά είναι από 17η και μετά. Όχι όταν δείχνει θετικό εντός των επόμενων ωρών γίνεται η ωορρηξία. Απλά έπρεπε να κάνεις δουλειά και 2 και 3 φορές να έχεις αποθέματα πράγμα που δεν κάνατε αν θυμάμαι καλά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κισσάκο τι κάνετε;;;η κούκλα νύφη μου;

Αννούλα πως πάει η μικρή τρώει καλά;;;

Εγώ τα ίδια με το στομάχι πονάω πολύ αλλά κάνω υπομονή.

Βεβαια τρωει και μεγαλωνει οπως πρεπει! Μεχρι στιγμης ειναι και πιο μεγαλη αποτι ηταν η Εβελινα σε αυτην την εβδομαδα! Βεβαια αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι γερη και οχι τι βαρος θα παρει. Υπομονη βρε Ξανθη που θα παει θα περασει το στομαχι.

αντε ρε κοριτσια πες τε τα κι εσεις γιατι θα με πει σεξομανη η τζενουλα στο τελος χαχαχχαχχαχαχχαχα

Αννουλα καλα ειμαστε ολοι εσεις η μικρουλες σου?

Καλα ειναι οι μικρουλες! Η μεγαλη μικρουλα δε ειναι μεσα στην τρελη χαρα... Καθεται ολη μερα στο δωματιο της το καινουριο παιζει και μετα καθεται και τα βαζει ολα στην σειρα για να μενει παντα ωραιο οπως λεει...χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...