Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Το άλλαξα γιατί τα άλλα που είχα δεν τα βλέπω από εδώ και δεν μου αρέσει.Ενώ αυτά δεν τα έχουν κόψει ακόμα.

γιατι τα κοβουν;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουτε κι εγω πιστευω οτι ηταν συμπτωσεις παντως οκ μια συμπτωση δυο συμπτωσεις μα ολοι?????????????

ελα μου ντε...αυτο που τα ειδα ολα ηταν με τον εξορκιστη κ με την κωμοδια που οποιος πηγαινε να το παιξει πεθαινε...αλλα κ τα αλλα δεν πηγαιναν πισω....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λοιπον...εκανα μια ανασκοπηση στο καφε για να δω τις περιοδους μου δειτε ημερομηνιες που εχω αδιαθετησει απο τοτε που εκανα την επεμβαση για τον πολυποδα:12 μαιου νομιζω η επεμβαη.

επομενη περιοδος 4 ιουλιου

μετα 6 αυγουστου

12 σεπτεμβρη

16 οκτωμβρη

τον νοεμβριο δεν μπορω να τον βρω ηταν τοτε που ειχα μπλεξει με το δοντι 19 ειχα κανει χωριακη κ 20 περιμενα αλλα δεν εχω γραψει ποτε μου ηρθανε..μαλλον 21..μετα .. 1 ιανουαριου

7 φεβρουαριου

..... 9 μαρτιου..αυτο δεν ειναι κυκλος περιοδου τα νουμερα του τζοκερ ειναι........τι αθροισω τωρα για να βαλω μια βαση για το τικερ μου;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εννοώ ότι δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε σαιτ με τικερ στην δουλειά όπως και σε παιχνίδια για να μην χάνουμε την ώρα μας.Όταν βάλανε κανόνες τι βλέπουμε και τι όχι είχα τικερ από το lilypie και τα κόψανε και όσες έχουν από εκεί τικερ απλά δεν τα βλέπω εδώ στη δουλειά και μου την σπάει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τι θες να βγαλεις ακρη?????????

χλωμο το βλεπω καλυτερα ασε το ψαχουλεμα του ποτε τι που πως και πιασε δουλεια μερα παρα μερα

το θεμα δεν ειναι να βρω τις γονιμες..τωρα αδιαθετησα στην 30η οταν θα περασει ο μηνας εγω θα περιμενω στην 30η η μπορει να το τραβηξει 7 με 8 μερες κ γω να νομιζω οτι ειναι καθυστερηση..ασε που μπορει να το τραβηξει μεχρι κ 10 μερες κεγω μετα την 32 θα καθομαι σε αναμενα καρφια..μπορει κ για το τπτ αυτο ειναι που μου τη σπαει..τουλαχιστον σε ενα σταθερο κυλοξερεις τι σου γινεται

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλά σου λέει πιάσε δουλειά μέρα παρά μέρα μέχρι τις 30 μέρες ε τι στο καλό θα το πετύχεις.

εχετε δικιο μωρε τι ειναι ενας μηνας δουλεια..χαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Όχι ρε εσύ μέρες μετράς και όχι πόσο έχει κάθε μήνας.Αν είχες αδιαθετήσει 1 Φεβρουαρίου οι 30 μέρες είναι 3 Μαρτίου

αδιαθετησα στις 7 και περιμενα με τοσες μερες που ειχα περιοδο οτι μεγαλωσε ο κυκλος μου κ θα μου ξαναερθουν στις 38..

να ρωτησω..τα τεστακια ποτε να τα ξεκινησω..εχω μπερδευτει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...