Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

πολυ χαρηκα που τα διαβασα αν και ημουν σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα!!!να χαλαρωσεις βεβαια και σιγα σιγα να ξεκινησεις και τα ψωνια της μικρης!!θα εχεις πολλα να μας πεις!:D

Ουουουου!!!!Θα σας ζαλίσω!!!!Και σύντομα θα έρθει και η ώρα να ανταποδώσετε!!!!χιχιχι

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

sorry που άργησα αλλά μιά κατσαρίδα είχε εγκατασταθεί στον υπολογιστή μου και δεν έλεγε να φύγει:mad:μέρα μεσημέρι ...

καλα περιμενες να φυγει??δεν τη σκοτωνες?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

χαχαχα νακι τις σιχαινεσε?

ναι πολυ!!!!!!!αλλα απο το να τη βλεπω να καθεται στον υπολογιστη μου κατι θα της πεταγα και μετα κατευθειαν ο υπολογιστης για απολυμανση!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

εγω σκεφτομαι το βραδυ να φαω κεμπαπ!ενα μονο εε!μην με μαλωσετε αλλα το σκεφτομαι και απο το μεσημερι...!!

Και πάλι μάλλον θα πάω με τον άντρα μου και τους κουμπάρους για παϊδάκια!!!!μιαμ - μιαμ - μιαμ!!!!!!Τρελάίνομαι να γλύφω τα κοκκαλάκια!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εγω σκεφτομαι το βραδυ να φαω κεμπαπ!ενα μονο εε!μην με μαλωσετε αλλα το σκεφτομαι και απο το μεσημερι...!!

τι κανεις κοριτσακι???ποτε πας γιατρο?

tJd1p3.png

Ναι αστερία μου! Όλα τέλεια!!!!Τώρα ηρέμησα πια και μπορώ να απολάυσω το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης μου....Επιτέλους νοιώθω χαλαρή!!!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια :P:p:p:p

Ερη, μπράβο όλα καλά:P:p:p τσάμπα το άγχος και το κλάμα βρε συ.....αλλά δεν πειράζει....άντε ξεκίνα τωρα τις προετοιμασίες

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...