Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

τουλάχιστον είδες τι παίζει.Αυτό τον μήνα θα τα πάτε καλύτερα αφού του είπες και τι γίνεται...

Αστερίνα όλα καλά;;;

Φεύγω γιατί σχόλασα θα τα πούμε μετά αν είναι από το σπίτι αλλιώς αύριο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εν τω μετσξυ ηταν απο τους λιγους κυκλους που δεν ειχα ζαλαδες ναυτιες ..το μονο που μου κινησε τις υποψιες οτι κατι συμβαινει ειχα πονους στη μεση κ κουραση χωρις να κανω τπτ κ με πονουσε ολο μου το κορμι ποδια χερια λες κ εκανα δουλειες ολη μερα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι ρε..εγω ειχα 11 μερες περιοδο εκανα τη 12η κ μετα το σταματησα το αθλημα γιατι θα πηγαιναμε στο γιατρο κ δεν ηθελα..αν μου εκανε υπερηχο θα την εβλεπε την ωορηξια οτι ερχοτανε..εγω νομιζα οτι θα εκανα τη 22η μερα..τη 18η το εκανα ετσι..κ εδειξε θετικο αλλα μαλλον ειχε ηδη γινει...

ελα ρε!! αυτο κιαν ειναι...τιποτα απο εδω και περα...δεν θα το αφηνεις για κανεναν λογο.. και μην ξεχνας οτι απο την ημερα που σου ερχονται μετραμε οχι απο την ημερα που τελειωσαν

HouVp2.png

oVGVp2.png

τουλάχιστον είδες τι παίζει.Αυτό τον μήνα θα τα πάτε καλύτερα αφού του είπες και τι γίνεται...

Αστερίνα όλα καλά;;;

Φεύγω γιατί σχόλασα θα τα πούμε μετά αν είναι από το σπίτι αλλιώς αύριο.

οκ ξανθουλι καλη ξεκουρασηηηηηη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα ρε!! αυτο κιαν ειναι...τιποτα απο εδω και περα...δεν θα το αφηνεις για κανεναν λογο.. και μην ξεχνας οτι απο την ημερα που σου ερχονται μετραμε οχι απο την ημερα που τελειωσαν

ναι ρε..ποτε δε μετρησα απο τη μερα που τελειωσαν..ακου ..ωορηξια μια γυναικα με 28 μερες κυκλο εχει τη 14η δηλ...14+14 =28.αυτο δεν υσχυει για τις γυναικες που εχουν μεγαλυτερο κυκλο.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ναι ρε..ποτε δε μετρησα απο τη μερα που τελειωσαν..ακου ..ωορηξια μια γυναικα με 28 μερες κυκλο εχει τη 14η δηλ...14+14 =28.αυτο δεν υσχυει για τις γυναικες που εχουν μεγαλυτερο κυκλο.

ρε ευγενια πολλα γινονται κ πολλα εχω ακουσει..αλλα δεν θελω να πω εδω!!

παντως μην περιμενεις μονο τις γονιμες...

HouVp2.png

oVGVp2.png

ρε ευγενια πολλα γινονται κ πολλα εχω ακουσει..αλλα δεν θελω να πω εδω!!

παντως μην περιμενεις μονο τις γονιμες...

τα τεστ παντως με βοηθησαν..δηλ μου ανοιξαν τα ματια κ ειδα οτι δεν κανω ωιρηξια τις μρες που υπολογιζα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ωραίος γιατρός!!! Τι να πω??? Πολύ επιστημονικά το έθεσε....

ειναι ενας εξεσιος επιστημονας και πολλες γυναικες πινουν νερο στο ονομα του.γιατι ειναι γεννετιστης κ εχει πολλες επιτυχιες.

τωρα αν ειπε ετσι σε μια κοπελα το ειπε χαριτολογοντας ,οπως το ειπα και εγω σε εσενα αν παρεξυγηθηκες τι να πω!! δεν ειχα τετοια προθεση..

HouVp2.png

oVGVp2.png

τα τεστ παντως με βοηθησαν..δηλ μου ανοιξαν τα ματια κ ειδα οτι δεν κανω ωιρηξια τις μρες που υπολογιζα

αυτο ειναι καλο και το αλλο που ειπες για τον τσουτσουκο..χαχαχαχ

εμενα με εχουν πιασει πονοι περιοδου:-(:-(

HouVp2.png

oVGVp2.png

ειχα κοσμο κ δεν μπορουσα να γραψω..εχω διαβασει οτι οταν οι γυναικες εχουν ωορηξια μετα απο 14 μερες εχουν περιοδο.κ εγω εφοσον εχω κυκλο 35 ημερων μετραω αναποδα κ ετσι βγαινει το 21 κ 22

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αυτο ειναι καλο και το αλλο που ειπες για τον τσουτσουκο..χαχαχαχ

εμενα με εχουν πιασει πονοι περιοδου:-(:-(

ποιον τσουτσουκο καλε;πονους περιοδου θα εχεις συνεχεια νομιζω..μεγαλωνει η μητρα κ ανοιγουν τα κοκαλα σου..η καμπυλη ζαχαρου τι εδειξε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ποιον τσουτσουκο καλε;πονους περιοδου θα εχεις συνεχεια νομιζω..μεγαλωνει η μητρα κ ανοιγουν τα κοκαλα σου..η καμπυλη ζαχαρου τι εδειξε;

\την παρασκευη θα την εχω...δεν ειναι καλο ειναι συσπασεις ..

τον αντρα σου λεω ρε που του εξυγησες....

λαθος κοιτα εκει που σου ειπα στην 6

HouVp2.png

oVGVp2.png

ευγενιααααα!!!!!!

παω να ξαπλωσω λιγο!!!γιατι δεν σταματαει η κοιλια..θα τα πουμε οκ?

HouVp2.png

oVGVp2.png

\την παρασκευη θα την εχω...δεν ειναι καλο ειναι συσπασεις ..

τον αντρα σου λεω ρε που του εξυγησες....

λαθος κοιτα εκει που σου ειπα στην 6

αχ επρεπε να ησουν απο μια μερια να μας βλεπεις κ να μας ακους...κοιτα του λεω..εγω ειμαι ανωμαλη...κ με κοιταει ετσι:confused:..και αστατος χαρακτηρας..κ με ξανακοιταει ετσι..:shock:..κ πριν προλαβω να του εξηγησω οτι οπως ειμαι εγω ειναι κ η περιοδος μου κ οτι δεν ξερω ποτε εχω ωορηξια κ οτι πρεπει να κανουμε σεχ σχεδον καθε μερα μου λεει..το ειχα καταβει οτι εισαι εκφυλομουτρο......κ εμεινα εγω να τον κοιταω ετσι:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ επρεπε να ησουν απο μια μερια να μας βλεπεις κ να μας ακους...κοιτα του λεω..εγω ειμαι ανωμαλη...κ με κοιταει ετσι:confused:..και αστατος χαρακτηρας..κ με ξανακοιταει ετσι..:shock:..κ πριν προλαβω να του εξηγησω οτι οπως ειμαι εγω ειναι κ η περιοδος μου κ οτι δεν ξερω ποτε εχω ωορηξια κ οτι πρεπει να κανουμε σεχ σχεδον καθε μερα μου λεει..το ειχα καταβει οτι εισαι εκφυλομουτρο......κ εμεινα εγω να τον κοιταω ετσι:confused:

δεν εχεται τον θεο σας τι να πω εγω εμεινα ετσι:roll::roll::roll:

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...