Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αντριανουλα σε ζοιρζει ε?υπομονη κουκλα μου....ετσι ειναι θα εισαι ξενυχτισμενη πλεον,θα στρωσει βεβαια αλλα...ο υπνος περιοριζεται πολυ εγω ζητημααν κοιμαμαι 5ωες κι αυτες σπαστα...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γεια σας κοριτσια...τι κανετε? σημερα εκανα την καμπυλη..αιδια μπιαξ..αφου δεν εκανα εμετο!!!

ελα ρε..ησουν μεσα δηλ;να σας πω κ εγω ενα νεο...αδιαθετησα σημερα:(

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

μονες μας μειναμε....

ε..κ τι μαυτο..αν εχεις κοριτσι ..καλα το εγραψα..

μηπως ειδες ποσες μερες νωριτερα μου ηρθαν;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τωρα μπηκα δεν ειχα υπολογ.τον χαλασα αυτος ειναι του κουνιαδου...

σημερα αδιαθετησες?

ναι..κ μεβαση τον προηγουμενο κυκλο που ηταν 37 μου ηρθαν 6 μερες νωριτερα...σημερα ειμαι στην 31η..πρωτη φορα μου ερχεται πριν τις 35 μερες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Πάντως τα τεστ δούλεψαν σωστά Τετάρτη σου είχε δείξει θετικό και μετά από 14 σου ήρθαν...Οπότε ωραία θα ξέρεις τουλάχιστον πότε κάνεις ωορρηξία....Βουρ αυτό τον μήνα...

γεια σου ξανθουκω..ναι δουλεψαν σωστα..αυτο ελεγα κ στην αντριανη το πρωι.αν θυμασαι ομως τον προηγουμενο κυκλο ειχα 11 μερες περιοδο κ δεν εκανα σεχ οταν τελειωσε γιατι πηγα στο γιατρο κ νομιζα οτι θα μου κανει υπερηχο...οποτε ωορηξια ειχα μετα την περιοδο...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι..κ μεβαση τον προηγουμενο κυκλο που ηταν 37 μου ηρθαν 6 μερες νωριτερα...σημερα ειμαι στην 31η..πρωτη φορα μου ερχεται πριν τις 35 μερες

γιαυτο δεν εδειξε θετικο ηταν νωριτερα η ωοριξια?

ρε ευγενια τελος πρεπει να παρεις τεστ για ενα μηνα να μην αφησεις ουτε μια ωρα..εσυ μετρισες 12 απο τη περιοδο

HouVp2.png

oVGVp2.png

Πάντως τα τεστ δούλεψαν σωστά Τετάρτη σου είχε δείξει θετικό και μετά από 14 σου ήρθαν...Οπότε ωραία θα ξέρεις τουλάχιστον πότε κάνεις ωορρηξία....Βουρ αυτό τον μήνα...

να σου πω..σημερα αφου με ειδε στεναχωρημενη ο κουζουρης..μου λεει ελα μη στεναχωριεσαι τον αλλο μηνα θα εχεις μωρακι στην κοιλιτσα σου..κ ετσι βρηκα ευκαιρια να του πω ολα οσα λεγαμε..για τα αυγουλακια που σπανε μονο μια φορα το μηνα..κ οτι πρεπει να τα κυνηγαμε αν οχι καθε μερα τουλαχιστον καθε δευτερη..[δεν καταλαβαινε αλλιως]κ συμφωνησε δεν το ηξερε λεει εγω του το ειχα ξαναπει αλλα πολλες φορες δεν μου δινει βαση οταν μιλαω..αυτο το καταλαβα τωρα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γιαυτο δεν εδειξε θετικο ηταν νωριτερα η ωοριξια?

ρε ευγενια τελος πρεπει να παρεις τεστ για ενα μηνα να μην αφησεις ουτε μια ωρα..εσυ μετρισες 12 απο τη περιοδο

ναι ρε..εγω ειχα 11 μερες περιοδο εκανα τη 12η κ μετα το σταματησα το αθλημα γιατι θα πηγαιναμε στο γιατρο κ δεν ηθελα..αν μου εκανε υπερηχο θα την εβλεπε την ωορηξια οτι ερχοτανε..εγω νομιζα οτι θα εκανα τη 22η μερα..τη 18η το εκανα ετσι..κ εδειξε θετικο αλλα μαλλον ειχε ηδη γινει...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...