Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!

τι κανετε κοπελιες?εγω βαζω πατατες κατω απο τα πρισμενα απο την αυπνια ματια μου!!!!

δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια σβηνω στο μπουκαλι μετο γαλα τα δικα σου τα σημαδια γεμησε η ζωη μου με φορμακια κ καλτσακια κ σωρους απο χεσμενα παμπερς.......οπα!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!

τι κανετε κοπελιες?εγω βαζω πατατες κατω απο τα πρισμενα απο την αυπνια ματια μου!!!!

δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια σβηνω στο μπουκαλι μετο γαλα τα δικα σου τα σημαδια γεμησε η ζωη μου με φορμακια κ καλτσακια κ σωρους απο χεσμενα παμπερς.......οπα!!!!!

χαχαχαχχαχαχαχα μερακλοθηκες Ανδριανουλα μου ε?????? υπομονη λιγοι μηνες ειναι θα περασει

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημέρα σας.Κατάφερα και μπήκα όλο μου έλεγε έχω βάλει λάθος κωδικό...Καλά είσαστε;

Τζένη σου είπα να μην ξανακάνεις τεστ ωορρηξίας τα χαλάς τζάμπα....

καλημερα Ξανθουλα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα και καλη Σαρακοστη.

Ανδριανουλα ετσι ειναι αγαπη μου,αυτα ειναι τα καλα της μητροτητας :P

Παιδακι μου,δε μου απαντησες αν σου εχουν φερει για δωρο αυτα τα ημερολογια που ειναι για τα μωρακια,για να ξερω αν ειναι να σου στειλω,θα περιμενω απαντηση.

Καλη επιτυχια στα κοριτσακια που προσπαθησαν αυτο το μηνα.

Ξανθη και μενα το ιδιο μου ελεγε και μαλιστα μου στειλαν μειλ οτι καποιος προσπαθουσε να μπει στο λογαριασμο μου γι'αυτο και τον ειχαν κλειδωσει προσωρινα.Οποτε κουκλες το νου σας,κατι γινεται.........:shock:

OPYIp3.png

vez3p2.png

περιμενω την μανα μου να κρατησει την χοντρουλα να κοιμηθω λιγακι γιατι δεν αντεχω αλο ολο το βραδι δεν κοιμοταν κ γκρινιαζε κ τωρα που σηκωθηκα γω να κανω δουλειες κοιμαται κ δεν κουνιεται καθολου αφου παω καθε τοσο κοντα να δω αν αναπνεει τι της λες τωρα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ειναι ενα βιβλιο που γραφεις τα παντα για το μωρο,απο τη γεννηση μεχρι καποια χρονια της ζωης του,μπορεις να βαλεις φωτο,τα αποτυπωματα απο χερακια-ποδαρακια,το καρτελακι απο την κλινικη.Εγω ειχα παρει και ειναι τελειο,το εδωσα στη μικρη οταν αρχισε να διαβαζει κι ηταν πολυ συγκινητικο να τη βλεπω να διαβαζει οσα γινοταν οσο εκεινη ηταν μωρακι,κι εκεινη το χαρηκε πολυ.Οποτε αν ειναι με την πρωτη ευκαιρια θα το στειλω στη τζενη,μου εχει δωσει διευθυνση,θα σας ενημερωσω οταν το ταχυδρομησω.

Οσο για την κουραση ειναι λογικο,αλλα κοριτσι μου θα πρεπει να εκμεταλλευεσαι το χρονο κι οταν κοιμαται η μικρη να ξαπλωνεις κι εσυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ανδριανή από εδώ και πέρα και για λίγο ακόμα θα ξενυχτάτε όσο μεγαλώνει η μικρή εύχομαι να στρώσει.

Μάνου άλλαζαν σερβερ και για αυτό έβγαζε αυτά τα μηνύματα από λάθος δικό τους.Κανείς δεν ήθελε να μπει στο λογαριασμό σου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αυριο παμε να παρουμε την κουνια της ως τωρα κοιμοταν σε καλαθουνα την εχουμε διαλεξει αλλα δεν την πηραμε γιατι το εξεταζουν εδω να ερθει η κουνια στο σπιτι χωρις να εχει ερθει το μωρο κ αυριο θα παει να μας την φερει ο μπαμπας μας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ρε κοριτσια εχει μερικες μερες που κοιμαται στοκρεβατι μας θελω να την βαλω στο κουνακι της αλλα με την γκρινια κ το κλαμα απο τα πονακια που κανει καθε βραδι πρεπει να σηκωνομαι καθε δυο λεπτα κ προκειμενου να παιδευομαι κ γω κ αυτη την βαζω διπλα μου οχι οτι σταματαει την γκρινια αλλα ειναι διπλα την κουναω της βαζω την πιπιλα στο στομα μπας κ ηρενησε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Δεν ξερω βρε ξανθη μου στο μειλ που μου εστειλαν ετσι ελεγαν παντως,μακαρι να εχεις δικιο,γιατι ταρχτηκα λιγο να πω την αληθεια μου....

Ανδριανη με το καλο κοριτσι μου να ερθει η κουνια σας και να κανει εκει τα πιο ομορφα ονειρα της η πριγκηπισσα σου!!!

Κοριτσια σας αφηνω,φιλακια πολλα σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...