Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζενακι απο την στιγμη που δεν εχεις σταθερο κυκλο ολα ειναι πιθανα!!!!

ενταξει..δεν εχω σταθερο κυκλο..λενε ομως οτι αποταν γινεται η ωορηξια περιοδο εχειςσε 14 μερες..δηλ 30 +14 = 44:shock:..;ωχ παναγια μου..αν ειναι ετσι.μαυρα μου χουχουλα..γιατι εστω οτι εγινε ωορηξια δεν ειναι κ σιγουρο οτι εγινε συληψη..δηλ εγω θα περιμενω περιοδο καθε 50 μερες...ειναι πολυ σπαστικο.εν τω μεταξυ πριν αρχισουμε τις προσπαθειες ο κυκλος μου ηταν 34 νταν

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μην φυγεις ερχομαι σε 5 λεπτα!!!!!

ναι βρε..δεν φευγω..το εκτος κ αν σημαινει εκτος κ αν ειμαι εγκυος;

μπα..δεν πιστευω να ημαν τοσο τυχερη..αυτο το μηνα δεν ημασταν τοσο μαχιμοι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!εχετε γινει μανουλες η προσπαθητε για το πρωτο σασ?εγω εχω ξεκινησει για το πρωτο εδω κ λιγουσ μηνεσ!εχω εδω κ λιγες μερεσ καθυστερηση εκανα τεστ κ βγηκε αρνητικο αλλα η περιοδοσ ακομη να ερθει!!λεω να παω να κανω μια χοριακη αυριο να παω η ειναι νωρησ ακομη?τι να κανω?

γεια σου μαριαλενα καλως ηρθες..σου ευχομαι συντομα με ενα νινακι στην κοιλιτσα σου.τι ποσες μερες εχεις καθυστερηση κ τι κυκλο εχεις;αυτα ειναι τα πρωτα κ βασικα πραγματα που πρεπει να προσεχεις απο εδω κ περα γιατι αν δεν εχεις σταθερο κυκλο μεχρι κ 3 μερες δεν ειναι καθυστερηση

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερ ακουκλα καλωσορισες;το τεστ θα εδειχνε μη σπαταλας χρηματα σε χοριακη,μπορει να αλλαζει ο κυκλος σου εξ' ου και η καθυστερηση

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ευχαριστω που μου απαντησατε!!!!λοιπον εχω σχετικα σταθερο κυκλο 29 ημερων ηταν να αδιαθετησω στις 2 μαρτιου κ σημερα εχουμε 8!!!!!!εκανα το τεστ πριν 2 μερεσ!ειναι 7μερεσ καθυστερηση γιαυτο σκεφτομαι την χοριακη!κ δεν μου εχει ξανα τθχει αυτο!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω που μου απαντησατε!!!!λοιπον εχω σχετικα σταθερο κυκλο 29 ημερων ηταν να αδιαθετησω στις 2 μαρτιου κ σημερα εχουμε 8!!!!!!εκανα το τεστ πριν 2 μερεσ!ειναι 7μερεσ καθυστερηση γιαυτο σκεφτομαι την χοριακη!κ δεν μου εχει ξανα τθχει αυτο!!

εγω αν διαβασες πιο κατω πριν τις προσπαθειες ειχα κυκλο 34 ημερων.τωρα απο 37 μχρι 42:mad:..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

επισισ εχω θερμοκρασια σωματοσ 36,9 εχω κ λιγο πρισμενι κοιλια χορισ να ποναω!!

αχ μαριαλενα αν ηξερες κ γω πως ειμαι καθε μερα ..στηθος πρησμενο κοιλια πρησμενη πονο στη μεση..θερμοκρασια δεν εχω μπει στον κοπο να μετραω γιατι πρεπει να μετραμε το πρωι πριν σηκωθουμε απο το κρεββατι τουλαχιστον για 2 κυκλους..για μενα ειναι ψυχοφθορο..ασε που αν με δει ο συζγγος με το θερμομετρο στο στομα στις 7 το πρωι θα με περασει για τρελληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κατι αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι στισ 21-2 εκανα τεστ παπ κ μετα ειχα σκουρο αιμα που κ αυτο πρωτη φορα μου ετυχε!!κ πριν 4μερεσ ειχαμε ερτηει σε επαφη κ ημουν σε μερες ωορεξια

κ εγω αυτο το μηνα κοιταξα θερμοκρασια!πιο πολυ για να δω αν τα υγρα που βλεπω ταιριαζουν κ με την θερμοκρασια τοθ σωματοσ!κ η αληθεια ειναι οτι μολισ ξεκινισαν τα υγρα επεσε κ η θερμοκρασια κ μετα εφτασε 37/2!!μακαρι να εχεις καλα αποτελεσματα αυτο το μηνα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...