Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω εχω ενα καρο δουλειες και τα χω φορτωσει στον αλεκτορα πεντε πλυντηρια ρουχα για σιδερο αφου μονο που το λεω κουραζομαι.τελικα πρεπει να παρω υπηρετρια δεν παει αλλο....ασε που ο κουτζουρακος εχει μουλαρωσει.ολες τις αλλες δουλειες μια χαρα του τις εμαθα,στο σιδερο μου κανει το δυσκολο.. αντρες σου λει μετα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας!

ερη μη φευγεις !!

τι εγινε με την εξεταση?ολα καλα βεβαια ε??

Ναι αστερία μου! Όλα τέλεια!!!!Τώρα ηρέμησα πια και μπορώ να απολάυσω το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης μου....Επιτέλους νοιώθω χαλαρή!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κι εγω εχω ενα καρο δουλειες και τα χω φορτωσει στον αλεκτορα πεντε πλυντηρια ρουχα για σιδερο αφου μονο που το λεω κουραζομαι.τελικα πρεπει να παρω υπηρετρια δεν παει αλλο....ασε που ο κουτζουρακος εχει μουλαρωσει.ολες τις αλλες δουλειες μια χαρα του τις εμαθα,στο σιδερο μου κανει το δυσκολο.. αντρες σου λει μετα..

ανα γειασ το στομα σου βρε τζενι κι εμενα μονο το σιδερο δεν κανει απαπαπα δεν τους εκπαιδευσαμε σωστα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

τα γεμιστα δεν γινονται παντα με κρεας.με ρυζι μονο ειναι πιο νοστιμα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

χαχαχαχαχ τζενακι μη μιλας καθολου μια χαρα ο κουζουρης εμενα δεν κανει τιποτα ισα ισα που κανει ενα σπιτι οταν ειναι εκει λες κπερασαν 1000 νοματεοι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ναι αστερία μου! Όλα τέλεια!!!!Τώρα ηρέμησα πια και μπορώ να απολάυσω το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης μου....Επιτέλους νοιώθω χαλαρή!!!!!

πολυ χαρηκα που τα διαβασα αν και ημουν σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα!!!να χαλαρωσεις βεβαια και σιγα σιγα να ξεκινησεις και τα ψωνια της μικρης!!θα εχεις πολλα να μας πεις!:D

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

τα γεμιστα δεν γινονται παντα με κρεας.με ρυζι μονο ειναι πιο νοστιμα!

ορφανα?ετσι τα λεμε εδω χωρις κιμα αχαχαχαχααα!!!τα γεμιστα ειναι γεμιστα ειτε με κιμα ειτε με ρυζι με κοφτο μακαρονακι και κιμα τα εχετε κανει με το κοραλακι?μια φορα δεν ειχα ρυζι και τα κανα και βγηκαν καλα αχαχαχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

ρε συ ερακι ειναι δυνατον να μην ηταν ολα καλα?ειδες ρε κοριτσι μου?αφου ολα μεχρι τωρα ηταν αψογα τι θα ηταν και η β?αντε χαλαρωσε τωρα και απολαυσε το υπολοιπο της εγκλυμοσυνης σου γτ μετα εχεις τρεξιμο λεμεεεεε

Αυτό σκοπεύω να κάνω....Και από αύριο θα αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι και για το μωράκι......Θα πάω να βγάλω την κούνια να δω αν χωράει στο δωμάτιό μου γιατί αλλοιώς πρέπει να σκεφτώ πού αλλού μπορώ να τη βάλω....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ορφανα?ετσι τα λεμε εδω χωρις κιμα αχαχαχαχααα!!!τα γεμιστα ειναι γεμιστα ειτε με κιμα ειτε με ρυζι με κοφτο μακαρονακι και κιμα τα εχετε κανει με το κοραλακι?μια φορα δεν ειχα ρυζι και τα κανα και βγηκαν καλα αχαχαχαα

ναι ορφανα!τα προτιμω οταν ειναι για ντοματες αλλα τα κολοκυθακια ειναι πιο ωραια να εχουν και κιμα.

tJd1p3.png

εγω παω να κανω καμια δουλεια,τα λεμε μετα,γιατι σημερα εχω και μοναξιες!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...