Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εγω πάντα κλειδωνω , οταν παω τουαλέτα , εστω κ για ενα λεπτό , γιατί μου εχουν κλεψει μια φορα τσάντα κ αλλη μια τα κινητά μας , μεσα απο το μαγαζί κ χωρίς να είμαι τουαλέτα:confused::confused::confused:

ειχα ανοιξει την πορτα της αποθηκης-τουαλετας κ αδειαζα το νερό απο τον κουβά , που ειχα σφουγγαρίσει κ τα κινητά μας.....εξαφανιζόλ......γιατί δεν ακουσα που ανοιξε η πορτα

οποτε κλειδώνω κι εχω το κεφάλι μου ήσυχο

ρε συ κιτσι τωρα το ειδα..εγω δεν αφηνω ποτε το κιν πανω στο γραφειο γιτι την πατησα μια φορα σε ενα fast food που ειχαμε.ηταν καλοκαιρι κ ειχα βγει εξω γιατι μεσα εσκαγα,χτυπαει το τηλ μπαινω μεσα κ βγαινω μετα απο 10 δευτερα το κιν απο το τραπεζι ειχε κανει φτερααααααα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχχχ ελα ρε συ..μεγαλωνει ο αντρακος σου.οταν λες σπρωξιμο εννοεις..δεν εχει προβλημα απλα τις ερες που θεωρω εγω βαη του κυκλου μου οτι πρεπει να ερχομαστε πιο συχνα σε επαφη ..δεν ερχομαστε..να ομως που βγηκα ψευτρα γιατι την 22η μερα του κυκλου που εγω σκοτωνομουνα για να ερθουμε σε επαφη με τα τεστ ανακαλυψα οτι δεν εχω ωορηξια τεσπα..πηγαινε να παρεις τα βρακια του παιδιου θα τα πουμε αργοτερα

ναι , κι εγω θυμωνα οταν περνούσαν οι μέρες που θεωρούσα γόνιμες ....και αν με ρωτήσεις πότε έμεινες έγκυος ....δεν ξέρω:confused::confused::shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Όχι ακόμα στις 2 θα φύγω...Πρέπει να πάω να δω τι θα πάρω και για την δευτέρα αν και δεν έχω όρεξη για τίποτα.....

την ιδια δουλεια πρεπει να κανουμε..κ εγω πρεπει να παω να ψωνισω κ βαριεμαι....ασε που δεν ξερω τι να φτιαξω για σημερα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι , κι εγω θυμωνα οταν περνούσαν οι μέρες που θεωρούσα γόνιμες ....και αν με ρωτήσεις πότε έμεινες έγκυος ....δεν ξέρω:confused::confused::shock::shock:

τι κυκλ εχεις θυμασαι;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ρε συ κιτσι τωρα το ειδα..εγω δεν αφηνω ποτε το κιν πανω στο γραφειο γιτι την πατησα μια φορα σε ενα fast food που ειχαμε.ηταν καλοκαιρι κ ειχα βγει εξω γιατι μεσα εσκαγα,χτυπαει το τηλ μπαινω μεσα κ βγαινω μετα απο 10 δευτερα το κιν απο το τραπεζι ειχε κανει φτερααααααα

ασε ρε Τζενάκι.....την μια χρονιά 18 Μαιου , κλεβουν την τσάντα μου , με ταυτότητα , δίπλωμα , κάρτες ...τα πάντα. Και την επόμενη 19 Μαίου , τα κινητά:twisted::twisted: αφου είπαμε να μην ανοιγουμε εκεινες τις μερες

ειμασταν σε αλλο μαγαζί , διπλασιο απο αυτό , η τσαντα παντα στην αποθηκη. εκεινη την μερα ειχα μαζι μου 700 ευρω , για πληρωμες ( ααααχχχχ...εποχες που ειχε δουλειά ) , ειχα δωσει τα 400 κ ετοιμαζομουν , να φυγω για μεσημερι και να δωσω και τα υπολοιπα χρηματα. οποτε μπαινει ενας πιτσιρικάς , αφηνω την τσαντα στην καρεκλα κ την σπρωχνω κατω απο το γραφείο. Κοιταζε κ καλά κ για κακη μου τυχη , χτυπάει το τηλ . στην άλλη ακρη του μαγαζιού κ γυρίζω πλάτη , να παω να παρω το τηλ. εεε.....αυτό ήταν....φτερά η τσάντα....

Εγώ έφτιαξα μοσχάρι βραστό με πατάτα καρότο σέλινο και πράσο και μπόλικο λεμόνι...

μμμμ.....μ αρεσουν πολύ αυτά κ γενικά τα λεμονάτα. αλλά τελευταία την πάτησα 2 φορες με τα λεμόνια , ηταν παρα πολύ ζουμερα κ μιλάμε το φαγητό βγήκε μια σκέτη ξινίλα:rolleyes::rolleyes:

τι κυκλ εχεις θυμασαι;

εγω θυμάμαι....αυτός θυμάται ?

αλλά αντι άλλων ήταν:P:p 24-28 μέρες

πάντως τελευταία περίοδο ειχα στις 12 Ιουλίου...απο τις 10 ειχα κατι ψιλο ροζ , αλλά ροή κανονική στις 12. Οποτε αυτό λεω , οταν παω για υπέρηχο κλπ

καλημερα!τι κανετε??

τασπα το ενδομητριο την ημερα της ωορρηξιας πρεπει να ειναι πανω απο 9 για να ειναι γονιμο,βεβαια δεν αποκλειεται να τα καταφερεις και με 8-8,5mm,το ιδανικο ειναι γυρω το 10.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

την ιδια δουλεια πρεπει να κανουμε..κ εγω πρεπει να παω να ψωνισω κ βαριεμαι....ασε που δεν ξερω τι να φτιαξω για σημερα...

εγώ έβγαλα , κατι μπριζόλες που έφερε η ΄΄πεθερά μου΄΄ , απο το χωριό

αυτό το πεθερά , πρέπει να το συνηθίσω εεεε ?

γιατί παντα λέω η μάνα του......

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

εγω τρωω τραχανα να κατεβασω γαλα χιχιχιχιχι

το κακο ειναι οτι πανω απο ενα γευμα δεν βγαζω να της δωσω την μερα αλλα κ αυτο καλο ειναι ειπε η παιδιατρος

κοριτσια μου λειπει η κοιλια μου!!!!! θελω να ξανα μεινω εγκυος αλλα ο αλος με αποφευγει!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

εγω τρωω τραχανα να κατεβασω γαλα χιχιχιχιχι

το κακο ειναι οτι πανω απο ενα γευμα δεν βγαζω να της δωσω την μερα αλλα κ αυτο καλο ειναι ειπε η παιδιατρος

κοριτσια μου λειπει η κοιλια μου!!!!! θελω να ξανα μεινω εγκυος αλλα ο αλος με αποφευγει!!!!!!!!!

Καλώς την !!!!!!

οσο γαλατάκι μπορείς , καλό είναι !!!!!

σε αποφεύγει ε ? χαχαχαχχαχαχαχχα.....τελείωσαν τα λόχεια ?

Ανδριανή μη το κάνεις τώρα....Ποιος σε αντέχει άλλους 9 μήνες;;;;χαχαχα πλάκα κάνω...

Το λεμόνι ΚΙΤΤΥ το βάζουμε αφού σερβιριστούμε ανάλογα με τα γούστα μας.Εγώ και ο γιος το τρώμε θεόξινο και ο άντρας μου ζήτημα αν βάζει 3 σταγόνες...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

εγώ έβγαλα , κατι μπριζόλες που έφερε η ΄΄πεθερά μου΄΄ , απο το χωριό

αυτό το πεθερά , πρέπει να το συνηθίσω εεεε ?

γιατί παντα λέω η μάνα του......

πρεπει να το συνηθισεις κιττυ μου γιατι ειναι ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ!!!!! ΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ο δικός μου , δεν αντιστέκεται κ πολύ , αλλά μου πετάει κατι κουφά ....καλά δεν ντρέπεσαι ....τι θα λέει το παιδί για την μάνα του ?

αχχαχααχαχχαχαχααχ......................του λεω μετά θα με κυνηγάς κ δεν θα μπορώ...το σκεφτομαι κι αυτό......ξερω γω ...μηπως μετα πια ...δεν θα εχουμε χρόνο , όρεξη.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...