Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Τασπα καλημέρα.Εγώ θα σε γελάσω μιας και δεν ξέρω καν τι εννοείς μέγεθος ενδομητρίου.

Τζένη σου είπα κάτ.Δεν μπορώ να πω να μην αγχώνεσαι γιατί την πρώτη φορά έμεινα έγκυος κατευθείαν και αυτή τον δεύτερο μόλις μήνα οπότε δεν ξέρω αν θα αγχωνόμουν ή τι θα σκεφτόμουν.Καθώς και στις 2 που δεν πήγαν καλά έμεινα με τον αέρα.

Απλά κάνε εσύ ότι καλύτερο μπορείς εννοώ από επαφές και θα έρθει.Μην το ψάχνεις άστο και θα έρθει απλά.Πάντως αυτή την φορά κάναμε υποτίθεται τις γόνιμες και πείραμε τις 3 γνωστές μονάδες αφού δεν έμεινα και τον άλλο μήνα έκανα μέρα παρά μέρα και απλά έμεινα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα..δεν ξερω..μπορει κ να ειμαι απο τη στιγμη που προσπαθουμε ολα ειναι πιθανα,συχνοουρια εχω γιατι πινω πολυ νερο..συπτωματα εκτος του οτι εχω ενα φοβερα πρησμενο στηθος δεν εχω κ δεν τα πολυ ψαχνω γιατι τρωω φολες..οταν αδιαθετω..πριν 3 μηνες ειχε γινει το στηθος μου τουμπανο,ειχα πολλα υγρα περιεργα πηχτα πονους χαμηλα για αρκετες μερες πριν την περιοδο ,ζαλαδα ,ναυτια κ το κυριοτερο 9 μερες καθυτστερηση ...μονο το ονομα του παιδιου δεν ειχα βρει ...εκανα χωριακη εφαγα την κρυα μου κ μετα απο δυο μερες αδιαθετησα..

ενταξει και εγω μια φορα που ειχα καθυστερηση 10 ημερες και εμενα ποναγε στηθος ειχα ολα τα συμπτωματα και γριπη την νεα h1n1 ειχα τρελαθει απο την μια επρεπε να παρω φαρμακα και απο την αλλη καθηστερηση τα εχω περασει και εγω

RPVCp3.png?gonw6PAb

Τασπα καλημέρα.Εγώ θα σε γελάσω μιας και δεν ξέρω καν τι εννοείς μέγεθος ενδομητρίου.

Τζένη σου είπα κάτ.Δεν μπορώ να πω να μην αγχώνεσαι γιατί την πρώτη φορά έμεινα έγκυος κατευθείαν και αυτή τον δεύτερο μόλις μήνα οπότε δεν ξέρω αν θα αγχωνόμουν ή τι θα σκεφτόμουν.Καθώς και στις 2 που δεν πήγαν καλά έμεινα με τον αέρα.

Απλά κάνε εσύ ότι καλύτερο μπορείς εννοώ από επαφές και θα έρθει.Μην το ψάχνεις άστο και θα έρθει απλά.Πάντως αυτή την φορά κάναμε υποτίθεται τις γόνιμες και πείραμε τις 3 γνωστές μονάδες αφού δεν έμεινα και τον άλλο μήνα έκανα μέρα παρά μέρα και απλά έμεινα.

Οκ!Ευχαριστω παντως..

*το ενδομητριο ειναι εκει που εμφυτευεται το σπορακι..αλλα για να γινει αυτο, πρεπει να εχει ενα ικανοποιητικο μεγεθος..τεσπα..ευχαριστω οπως και να εχει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Τίποτα το μόνο που θυμάμαι πως όταν πήγαινα για παπ μου έλεγε πάντα ενδομήτριο πολύ καλό.Τώρα τι εννοούσε σε μέγεθος;σε μορφή; δεν ξέρω.

Εύχομαι πάντως να είναι καλό για σένα γιατί προσπαθείς για παιδάκι από ότι κατάλαβα.

Τίποτα το μόνο που θυμάμαι πως όταν πήγαινα για παπ μου έλεγε πάντα ενδομήτριο πολύ καλό.Τώρα τι εννοούσε σε μέγεθος;σε μορφή; δεν ξέρω.

Εύχομαι πάντως να είναι καλό για σένα γιατί προσπαθείς για παιδάκι από ότι κατάλαβα.

Ναι μωρε..προσπαθω ενα χρονο..Αυτο το μηνα εκανα ενεση pregnyl και σημερα περιμενω τα μαντατα..

Αλλα δεν το κοβω να μου βγει και σε καλο..Λογω εδομητριου.Να σαι καλα παντως!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Να σου πω αν δεν δεις αποτελέσματα δεν προδικάζεις...Είναι και μια από εδώ που αυτό τον μήνα παίρνει χάπια ωορρηξίας και θα κάνει ένεση νομίζω το μινάκι.Αν την πετύχεις μιλήστε αν θέλεις.

Να σου πω αν δεν δεις αποτελέσματα δεν προδικάζεις...Είναι και μια από εδώ που αυτό τον μήνα παίρνει χάπια ωορρηξίας και θα κάνει ένεση νομίζω το μινάκι.Αν την πετύχεις μιλήστε αν θέλεις.

Αντε να δουμε τοτε..Σορρυ που σας πριζω απλα εχω και αλλο θεμα που δυσκολευει την κατασταση, για αυτο και ρωταω να μαθω..δεν θελω να υπαρχει και αλλο!Κοντος ψαλμος..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ξανθουλι μου ξανθουκω μου..προσπαθω να δω την ολη φαση πιο χαλαρα κ νομιζω πως τα εχω καταφερει..αυτο που με τρελλαινει ειναι ο αντρουλης μου που παραειναι χαλαρος σε σημειο να μου ερχεται να του σκασω μπουφλα..ενα στυλ φεεεεετααααααα..νομιζει οτι οποτε κ να κανουμε σεχ μπορει κ να κατσει κ αν δεν κατσει δεν σκαμε..κ πως να του εξηγησω τ ωρα εγω οτι δεν ειμαι ολο το μηνα γονιμη κ οτι πρεπει καποιες μερες να προσπαθουμε πιο πολυ;θα μου πει ..στο ιντερνετ τα διαβαζεις αυτα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Θα βρεις ένα άρθρο στο ιντερνετ που εξηγεί πότε είσαι γόνιμη και θα το δώσεις να το διαβάσει.Αν και πάλι δεν καταλάβει πες του δεν πειράζει μωρέ και εγώ δεν θέλω παιδί ακόμα ίσως ούτε αργότερα καλά είμαστε και οι δύο μας μόνο....Ε τι θα κάνει θα πει οκ καλά και θα το κόψει το σπορ;;;;

ενταξει και εγω μια φορα που ειχα καθυστερηση 10 ημερες και εμενα ποναγε στηθος ειχα ολα τα συμπτωματα και γριπη την νεα h1n1 ειχα τρελαθει απο την μια επρεπε να παρω φαρμακα και απο την αλλη καθηστερηση τα εχω περασει και εγω

ελα ρε..πρεπει να ειχες τρελλαθει..το χω περασει κ γω κ ετρεχα νυχτιατικα στο νοσοκ να κανω τεστ γιατι επρεπε να παρω βαρια αντιβιωση για το δοντι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..Σορρυ μωρε που μπαινω ετσι ξεκαρφωτη,αλλα θελω να κανω μια ερωτηση..σχετικα με το ενδομητριο γιατι κατι δεν μου κολλαει..

Θυμαστε μηπως το μεγεθος του ενδομητριου,οταν μεινατε εγκυες;Ή και γενικοτερα...πανω κατω πιο ηταν το μεγεθος του;

Γεια σου taspaa:p

δεν μπορώ να σε βοηθήσω , δεν έχω ιδέα:confused::confused:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Θα βρεις ένα άρθρο στο ιντερνετ που εξηγεί πότε είσαι γόνιμη και θα το δώσεις να το διαβάσει.Αν και πάλι δεν καταλάβει πες του δεν πειράζει μωρέ και εγώ δεν θέλω παιδί ακόμα ίσως ούτε αργότερα καλά είμαστε και οι δύο μας μόνο....Ε τι θα κάνει θα πει οκ καλά και θα το κόψει το σπορ;;;;

χαχαχαχαχ ρε ξανθη ωραια τα λες..θα το κανω κ ελπιζω να εχει αποτελεσμα..αν δεν καταλαβει θα τον απειλησω οτι θα κοψω εγω το σπορ μαζι του..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ε κοίτα αν θέλει λίγο σπρώξιμο βοήθα και εσύ παιδάκι μου.Σε λίγο θα φύγω θα πάω να ψωνίσω βρακιά του άντρα του μικρού γιατί του μίκρυναν αυτά που έχει και μου λέει ρε μαμά βγαίνει το τσουτσούνι μου απέξω χαχαχα

ε κοίτα αν θέλει λίγο σπρώξιμο βοήθα και εσύ παιδάκι μου.Σε λίγο θα φύγω θα πάω να ψωνίσω βρακιά του άντρα του μικρού γιατί του μίκρυναν αυτά που έχει και μου λέει ρε μαμά βγαίνει το τσουτσούνι μου απέξω χαχαχα

χαχαχαχαχχχ ελα ρε συ..μεγαλωνει ο αντρακος σου.οταν λες σπρωξιμο εννοεις..δεν εχει προβλημα απλα τις ερες που θεωρω εγω βαη του κυκλου μου οτι πρεπει να ερχομαστε πιο συχνα σε επαφη ..δεν ερχομαστε..να ομως που βγηκα ψευτρα γιατι την 22η μερα του κυκλου που εγω σκοτωνομουνα για να ερθουμε σε επαφη με τα τεστ ανακαλυψα οτι δεν εχω ωορηξια τεσπα..πηγαινε να παρεις τα βρακια του παιδιου θα τα πουμε αργοτερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...