Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μια χαρά είσαι:P:p εγώ τέλος του μήνα , γίνομαι 38;);)

μην πτοείσαι.......εδω μιλάμε εγω ήμουν πεπεισμένη , οτι είχαμε πρόβλημα.....τι έχει ακούσει ο άντρας μου ο κακομοίρης.....άστα:roll::roll::roll:

μου δινεις κουραγιο και εγω τον εχω αγχοσει παρα πολυ

φταινε οι ορμονες μου

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σορρυ που αργω να γραψω αλλα ως εκ θαυματος εχω λιγη δουλειτσα σημερα

μπράβο , μπράβο:P:p

κ μην ζητάς συγνώμη....δεν είμαστε καλά .....να ζητάμε συγνώμη οταν εχουμε δουλειά

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ξανθη ο μικρος δεν εχει κανει εμβολιο ακομα νομιζω σε μια εβδομαδα θα παει.εσυ λες οτι δεν πρεπει να βγαινει πριν κανει το εμβολιο;αυτο που λες μπορει να ειναι κ σωστο..εξηγησε μου ομως κατι γιατι θα τρελλαθω..τα γυφτακια απο τη μερα που γεννιουνται ειναι μες το δρομο..καλα αστο αυτο το οτι δεν κανουνε ποτε εμβολια κ ειναι υγειεστατα κ ζουνε κ μες τη βρωμα κυριολεκτικα

αποκτουν αντισωματα απο μικρα γι αυτο δεν αρρωσταινουν ποτε

RPVCp3.png?gonw6PAb

ρε σεις απο εχτες που αρχισα να πινω πολυ νερο δεν εχω ουτε τσουξιμο κ τα υγρα δεν μυριζουν..πλακωθηκα ομως κ στο γιαουρτι..αυτο που μου τη σπαει ιναι που καθε μιση ωρα πρεπει να πηγαινω τουαλετα κ δεν εχω να αφησω κανεναν μπροστα ξερετε πως παω;εχω γινει τιραμολα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ρε σεις απο εχτες που αρχισα να πινω πολυ νερο δεν εχω ουτε τσουξιμο κ τα υγρα δεν μυριζουν..πλακωθηκα ομως κ στο γιαουρτι..αυτο που μου τη σπαει ιναι που καθε μιση ωρα πρεπει να πηγαινω τουαλετα κ δεν εχω να αφησω κανεναν μπροστα ξερετε πως παω;εχω γινει τιραμολα

τζενη μηπως εισαι εγκυος αυτα τα συμπτωματα ειναι εγκυμοσυνης

απ οτι εχω διαβασει

RPVCp3.png?gonw6PAb

φταινε οι ορμονες μου

εσεις να δειτε ποσο κουραγιο μου δινετε..μιλαω κ εγω που δεν εχω κλεισει ακομα τα 31..δεν ειναι νωρις αλλα νομιζω οτι ο χρονος με προσπερναει.πριν βαλουμε μπροστα για παιδι δεν το σκευτομουν καν.3 μηνες εχουμε που προσπαθουμε κ εχω στρεσαριστει..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

φταινε οι ορμονες μου

ασε, μην το συζητας....τα εχω γράψει πολλές φορές εδώ κ θα γινω κουραστική:P

εγω του είχα σπασει τα νευρα....κ μιλαμε γυρω μου , τιποτα απο άλλο απο εγκυμοσύνες , γεννητούρια κ βαφτίσια

κι οταν ειπα πια .....αι στο καλό , οτι είναι να γινει θα γινει.............ΤΣΟΥΠ ...:P:p:p:p νάτος , ο μπόμπιρας:tongue::tongue:

εσεις να δειτε ποσο κουραγιο μου δινετε..μιλαω κ εγω που δεν εχω κλεισει ακομα τα 31..δεν ειναι νωρις αλλα νομιζω οτι ο χρονος με προσπερναει.πριν βαλουμε μπροστα για παιδι δεν το σκευτομουν καν.3 μηνες εχουμε που προσπαθουμε κ εχω στρεσαριστει..

να ...να .....μιλάει κ η τριαντάρα:P:p:p:p

χαλάρωσε καλέ......ασχολείσου με την δουλειά σου , τα ανιψάκια σου κ θα έρθει.....δεν μπορεί !!!!!!

απ οτι εχω διαβασει

εγω πάντα κλειδωνω , οταν παω τουαλέτα , εστω κ για ενα λεπτό , γιατί μου εχουν κλεψει μια φορα τσάντα κ αλλη μια τα κινητά μας , μεσα απο το μαγαζί κ χωρίς να είμαι τουαλέτα:confused::confused::confused:

ειχα ανοιξει την πορτα της αποθηκης-τουαλετας κ αδειαζα το νερό απο τον κουβά , που ειχα σφουγγαρίσει κ τα κινητά μας.....εξαφανιζόλ......γιατί δεν ακουσα που ανοιξε η πορτα

οποτε κλειδώνω κι εχω το κεφάλι μου ήσυχο

Διαφημίσεις

τελικα τζενη απ οτι λενε ολες οι γυναικες το αγχος ειναι οτι χειροτερο γι αυτο κατι πρεπει να κανουμε

RPVCp3.png?gonw6PAb

εγω πάντα κλειδωνω , οταν παω τουαλέτα , εστω κ για ενα λεπτό , γιατί μου εχουν κλεψει μια φορα τσάντα κ αλλη μια τα κινητά μας , μεσα απο το μαγαζί κ χωρίς να είμαι τουαλέτα:confused::confused::confused:

ειχα ανοιξει την πορτα της αποθηκης-τουαλετας κ αδειαζα το νερό απο τον κουβά , που ειχα σφουγγαρίσει κ τα κινητά μας.....εξαφανιζόλ......γιατί δεν ακουσα που ανοιξε η πορτα

οποτε κλειδώνω κι εχω το κεφάλι μου ήσυχο

και εγω οταν ειμαι στο γραφειο μονη μου κλεινω την πορτα για να παω τουαλετα φοβαμαι

RPVCp3.png?gonw6PAb

Λοιπόν εγώ τον μικρό τον έβγαζα έξω και πριν σαραντίσει αλλά ήταν Ιούλιος με καύσωνα και θερμοκρασία 42+ τότε που γέννησα.Απλά τώρα το χειμώνα καλύτερα να τον φυλάξει λίγο όχι υπερβολές μέχρι να κάνει και το πρώτο εμβόλιο γιατί αν αρρωστήσει τώρα θα πάει νοσοκομείο δεν θεραπεύεται σπίτι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

απ οτι εχω διαβασει

κοιτα..δεν ξερω..μπορει κ να ειμαι απο τη στιγμη που προσπαθουμε ολα ειναι πιθανα,συχνοουρια εχω γιατι πινω πολυ νερο..συπτωματα εκτος του οτι εχω ενα φοβερα πρησμενο στηθος δεν εχω κ δεν τα πολυ ψαχνω γιατι τρωω φολες..οταν αδιαθετω..πριν 3 μηνες ειχε γινει το στηθος μου τουμπανο,ειχα πολλα υγρα περιεργα πηχτα πονους χαμηλα για αρκετες μερες πριν την περιοδο ,ζαλαδα ,ναυτια κ το κυριοτερο 9 μερες καθυτστερηση ...μονο το ονομα του παιδιου δεν ειχα βρει ...εκανα χωριακη εφαγα την κρυα μου κ μετα απο δυο μερες αδιαθετησα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα κοριτσια..Σορρυ μωρε που μπαινω ετσι ξεκαρφωτη,αλλα θελω να κανω μια ερωτηση..σχετικα με το ενδομητριο γιατι κατι δεν μου κολλαει..

Θυμαστε μηπως το μεγεθος του ενδομητριου,οταν μεινατε εγκυες;Ή και γενικοτερα...πανω κατω πιο ηταν το μεγεθος του;

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...