Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

οχι δεν εχει απαγορευτει κτηνιατρος θα μας το κανει

εξαλου γινεται πολυ μεγαλη.... η ουρα του κ δεν μπορει ουτε το ιδιο να κατσει αλλα δεν ειναι καλο σκυλι η συγκεκριμενη ρατσα ειναι υπουλο εγω πρωτιμω τα επανιελ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι δεν εχει απαγορευτει κτηνιατρος θα μας το κανει

εξαλου γινεται πολυ μεγαλη.... η ουρα του κ δεν μπορει ουτε το ιδιο να κατσει αλλα δεν ειναι καλο σκυλι η συγκεκριμενη ρατσα ειναι υπουλο εγω πρωτιμω τα επανιελ

τα επανιέλ δεν είναι κάτι μικρά κυνηγιάρικα?

θέλω περισσότερο ελεύθερο χρόνοοοο!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

και θα ειναι λεει ολη την εβδομαδα!!!!!τα ντομπερμαν τα λατρευω ειχα ενα καταπληκτικο οταν ημουν μικρη αλλα του δωσαν φολα και πεθανε,ειχε και σκυλακια γμτ η νανσυ σαν αλογο ητανε φοβερη

921477wc2fyvv2y2.gif

κ μεις οταν ημασταν μικρα ειχαμε ενα αγνωστου ρατσας την μαργα αλλα μας την φωλιασε μια ξεφτιλησμενη κ αυτη ειχε μωρακια οσα ηπιαν γαλα τεζα ενα προλαβαμε κ σωσαμε το πηραμε σπιτι κ εγινε ιδιο με την μαργα μας κ την ονομασαμε κ αυτη ετσι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας!

ερη μη φευγεις !!

τι εγινε με την εξεταση?ολα καλα βεβαια ε??

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

εγώ είχα ένα αλλά δεν ξέρω νομίζω δεν ήταν ράτσας,πέθανε απο γεράματα πριν καμιά 15-20αρια χρόνια,πολύ καλό σκυλάκι,γέννησε,τα παιδιά της γέννησαν,κι εκείνα γέννησαν και τα έχουμε ακόμα(τους απόγονούς της):tongue:

θέλω περισσότερο ελεύθερο χρόνοοοο!!!:rolleyes:

ρε συ ερακι ειναι δυνατον να μην ηταν ολα καλα?ειδες ρε κοριτσι μου?αφου ολα μεχρι τωρα ηταν αψογα τι θα ηταν και η β?αντε χαλαρωσε τωρα και απολαυσε το υπολοιπο της εγκλυμοσυνης σου γτ μετα εχεις τρεξιμο λεμεεεεε

921477wc2fyvv2y2.gif

ανδριανη εχεις πμ

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...