Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

συγνωμη δεν ηθελα να θηξω την μανα σου

μην κολλας φαιη..κ εχουμε να μαθουμε πολλα απο τις μαναδες μας...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν εχω σταθερο κυκλο οποτε δεν ξερω

τον γεναρη ειχα αδιαθετησει 12

μάλιστα....12 Γενάρη ,κ μετά 6 Φεβρουαρίου δηλ στις 26 μερες.

κι εγω 24-28 μερες είχα . κατα την γνώμη μου , μετά τις 30 , τότε θεωρείται καθυστέρηση

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κοριτσια απ'οτι καταλαβαινω τον ευατο μου εγω θα γινω πολυ υπερπροστατευτικη

μητερα τα παιδια μου θα ασφυκτιουν και η μανα μου δεν μας ειχε στην γυαλα και σιγουρα θα τσακωνωμαι πολυ μαζι της πρεπει να αρχισω πριν γινω μητερα να ξεπερασω καποια πραγματα

Αχ Φαίη μου , κι εγω νομίζω οτι οσο θα μεγαλώνει....θα τρελαίνομαι:rolleyes::rolleyes:

φαντάζομαι θελει πολυ δουλειά , για να είμαστε λίγο χαλαρές. εγω αγχώνομαι οταν καποιος είναι εκτός σπιτιού κ ειδικά βράδυ:-(

κι εγω είμαι υπέρ του να μην είμαστε υστερικοί κ υπερβολικοί:P:p:p καλά λέει....

ευτυχως συμφωνούμε κ με τον άντρα μου......ελα ντε ...εμείς πως μεγαλώσαμε ? τωρα εχουμε τρελαθεί

μια θεια του αντρα μου οταν γεννησε κ πηγαμε σπιτι να δουμε το παιδι εκτοβιακος του οτι επρεπε να πλυνουμε τα χερια μας με αντιμικροβιακο ασχετα που δεν μας αφηνε να το αγγιξουμε..φορουσαμε κ ειδικη ρομπα νοσοκομειου.το παιδι μεχρι τα 5 ηταν καθε 2 μηνες στο νοσοκομειο γιατι αρρωσταινε συχνα λογω του οτι δεν ειχε τα αντισωματα που επρεπε..στο 2ο εβαλε μυαλο κ ειναι μια χαρα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

μάλιστα....12 Γενάρη ,κ μετά 6 Φεβρουαρίου δηλ στις 26 μερες.

κι εγω 24-28 μερες είχα . κατα την γνώμη μου , μετά τις 30 , τότε θεωρείται καθυστέρηση

ευχαριστω πολυ με ξεμπερδεψες

RPVCp3.png?gonw6PAb

μια θεια του αντρα μου οταν γεννησε κ πηγαμε σπιτι να δουμε το παιδι εκτοβιακος του οτι επρεπε να πλυνουμε τα χερια μας με αντιμικροβιακο ασχετα που δεν μας αφηνε να το αγγιξουμε..φορουσαμε κ ειδικη ρομπα νοσοκομειου.το παιδι μεχρι τα 5 ηταν καθε 2 μηνες στο νοσοκομειο γιατι αρρωσταινε συχνα λογω του οτι δεν ειχε τα αντισωματα που επρεπε..στο 2ο εβαλε μυαλο κ ειναι μια χαρα...

να σου πω, στο μαιευτήριο ουτε εγω θέλω να τον πιάνουν όλοι ....:rolleyes:

αλλά κ ρόμπα νοσοκομείου , δεν το εχω ξανακούσει....χαχαχχαχαχαα

πολύ οργανωμένοι ......

ευχαριστω πολυ με ξεμπερδεψες

τίποτα βρε συ.....απο την 1η μερα περιόδου μετράς κι αυτό είναι όλο, κι αφού δεν είναι σταθερός ο κύκλος περίμενε μεχρι τις 30 μερες.

στο λεω γιατί την εχω πατησει;);)

πιστευω αυτο το αισθημα μου εχει γινει πιο εντονο στην σκεψη και γινεται εντονοτερο εξαιτιας του οτι καθυστερω να γινω μανα και οσο καθυστερω τοσο πιο εντονο γινεται

ολα εχουν την εξηγηση τους

RPVCp3.png?gonw6PAb

πιστευω αυτο το αισθημα μου εχει γινει πιο εντονο στην σκεψη και γινεται εντονοτερο εξαιτιας του οτι καθυστερω να γινω μανα και οσο καθυστερω τοσο πιο εντονο γινεται

ολα εχουν την εξηγηση τους

Φαίη , ποσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται ?

Διαφημίσεις

36 πατημενα δυστυχως

μια χαρά είσαι:P:p εγώ τέλος του μήνα , γίνομαι 38;);)

μην πτοείσαι.......εδω μιλάμε εγω ήμουν πεπεισμένη , οτι είχαμε πρόβλημα.....τι έχει ακούσει ο άντρας μου ο κακομοίρης.....άστα:roll::roll::roll:

ξανθη ο μικρος δεν εχει κανει εμβολιο ακομα νομιζω σε μια εβδομαδα θα παει.εσυ λες οτι δεν πρεπει να βγαινει πριν κανει το εμβολιο;αυτο που λες μπορει να ειναι κ σωστο..εξηγησε μου ομως κατι γιατι θα τρελλαθω..τα γυφτακια απο τη μερα που γεννιουνται ειναι μες το δρομο..καλα αστο αυτο το οτι δεν κανουνε ποτε εμβολια κ ειναι υγειεστατα κ ζουνε κ μες τη βρωμα κυριολεκτικα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξανθη ο μικρος δεν εχει κανει εμβολιο ακομα νομιζω σε μια εβδομαδα θα παει.εσυ λες οτι δεν πρεπει να βγαινει πριν κανει το εμβολιο;αυτο που λες μπορει να ειναι κ σωστο..εξηγησε μου ομως κατι γιατι θα τρελλαθω..τα γυφτακια απο τη μερα που γεννιουνται ειναι μες το δρομο..καλα αστο αυτο το οτι δεν κανουνε ποτε εμβολια κ ειναι υγειεστατα κ ζουνε κ μες τη βρωμα κυριολεκτικα

2 μηνών , δεν κάνουν το πρώτο εμβόλιο ? κ μεχρι τότε μεσα ?

εγω πάντως , αν είναι καλός ο καιρός κ δεν εχουμε προβλημα με το τάισμα , θα το βγαλω νωρίς το μωρό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...