Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Τζένη η μάνα σου ήξερε ο΄τι δεν έχετε θέρμανση;

Καλά ας πούμε.Έχω σηκωθεί από τις 6.30 έβαλα πλυντήριο, μαγείρεψα, σκούπισα, σφουγγάρισα, άπλωσα και μόλις γύρισε ο άντρας μου από την δουλειά είχε βάρδια χθες τους άφησα και ήρθα για δουλειά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά ας πούμε.Έχω σηκωθεί από τις 6.30 έβαλα πλυντήριο, μαγείρεψα, σκούπισα, σφουγγάρισα, άπλωσα και μόλις γύρισε ο άντρας μου από την δουλειά είχε βάρδια χθες τους άφησα και ήρθα για δουλειά.

καλημερα ξανθη εισαι φοβερη,μπραβο και μετα λεω εγω οπου σκεφτομαι να σηκωθω να κανω δουλειες με κανεις και ντρεπομαι

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλημερα κιττυ τι κανεις?εννοω οτι ο φεβρουαριος εχει 28 ημερες

πως θα υπολογισω τις μερες του κυκλου εχω "σκοτιστει":confused::confused::confused:

ναι , αλλά έχουμε Μάρτιο κ εχει 31:p:p:p:p

γιατί βρε συ έχεις σκοτιστεί ? τι ημερομηνία αδιαθετησες ? απο την 1η μέρα μετράς

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

επρεπε να της ουρλιαξεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλα μερικες γυναικες ειναι τελειως ανευθυνες

φαιη ανευθυνη δεν την λες ..απλα ειναι της αποψη οτι δεν πρεπει να ειμαστε τοσο υπερ προστατευτικοι.εσεις μου λεει ξερετε πως μεγαλωσατε..η αληθεια ειναι οτι οταν τα παιδια τα εχεις σε γυαλα τραβας πιο πολυ ζορι μετα γιατι αρρωσταινουν συνεχεια.κατι ξερει κ αυτη 14 παιδια εχει μεγαλωσει..κ ολα χαιρουν ακρας υγειας...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Φαίη μη ντρέπεσαι δεν με πιάνει κάθε μέρα προκοπή αλλά ήταν ευκαιρία σήμερα που κοιμόταν ο μικρός να μαζέψω.

ξανθη πως εισαι απο το στομαχι σου?

ηθελα να σε ρωτησω αυτος ο φευβροαριος που εχει 28 ημερες πως θα υπολογισω τον κυκλο μου τον γεναρη αδιαθετησα την 26η μερα του κυκλου μπορεις να με βοηθησεις?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Καλημέρα Ξανθή μου :P:p πω πω ενέργεια !!!! εγω συνεχίζω να νυστάζω............

σας είπα οτι αποφάσισα μέχρι να γεννήσω να κάααααθομαι ?:P:p:p:p:p:p

κι ευτυχώς μια δουλίτσα μου έμεινε , σε σχέση με το μαγαζί και τέλος;)

το ηξερε αλλα δεν ηρθε να κατσει ρε..τον εφερε πηρα μια τζουρα κ εφυγε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι , αλλά έχουμε Μάρτιο κ εχει 31:p:p:p:p

γιατί βρε συ έχεις σκοτιστεί ? τι ημερομηνία αδιαθετησες ? απο την 1η μέρα μετράς

η πρωτη μερα που αδιαθετησα ηταν 6 φεβρουαριου και 26η μερα του κυκλου πως θα υπολογισω ποτε θα αδιαθετησω τον μαρτιο?

RPVCp3.png?gonw6PAb

φαιη ανευθυνη δεν την λες ..απλα ειναι της αποψη οτι δεν πρεπει να ειμαστε τοσο υπερ προστατευτικοι.εσεις μου λεει ξερετε πως μεγαλωσατε..η αληθεια ειναι οτι οταν τα παιδια τα εχεις σε γυαλα τραβας πιο πολυ ζορι μετα γιατι αρρωσταινουν συνεχεια.κατι ξερει κ αυτη 14 παιδια εχει μεγαλωσει..κ ολα χαιρουν ακρας υγειας...

κι εγω είμαι υπέρ του να μην είμαστε υστερικοί κ υπερβολικοί:P:p:p καλά λέει....

ευτυχως συμφωνούμε κ με τον άντρα μου......ελα ντε ...εμείς πως μεγαλώσαμε ? τωρα εχουμε τρελαθεί

Διαφημίσεις

συγνωμη δεν ηθελα να θηξω την μανα σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

η πρωτη μερα που αδιαθετησα ηταν 6 φεβρουαριου και 26η μερα του κυκλου πως θα υπολογισω ποτε θα αδιαθετησω τον μαρτιο?

τοτε σημερα είσαι στην 28η μερα του κύκλου. εχεις σταθερό κύκλο κ ποσων ημερών ? λογικά ακόμα είσαι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια;)

τοτε σημερα είσαι στην 28η μερα του κύκλου. εχεις σταθερό κύκλο κ ποσων ημερών ? λογικά ακόμα είσαι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια;)

δεν εχω σταθερο κυκλο οποτε δεν ξερω

τον γεναρη ειχα αδιαθετησει 12

RPVCp3.png?gonw6PAb

Φαίη δες εδώ σε βγάζει σήμερα 28η μέρα.

Τζένη και εγώ τον δικό μου τον βγάζω έξω και με κρύο και με ζέστη.Δεν αρρωσταίνει καθόλου συχνά εώς καθόλου θα έλεγα.Απλά ο μικρός έχει κάνει εμβόλιο;

http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar/pregnancy.php

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσια απ'οτι καταλαβαινω τον ευατο μου εγω θα γινω πολυ υπερπροστατευτικη

μητερα τα παιδια μου θα ασφυκτιουν και η μανα μου δεν μας ειχε στην γυαλα και σιγουρα θα τσακωνωμαι πολυ μαζι της πρεπει να αρχισω πριν γινω μητερα να ξεπερασω καποια πραγματα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...