Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννιωωωωωωωω τι κανεις;

κοριτσια αν βγω αποτομα θα χει ερθει η μαδερ,τσατιζεται οταν με βλεπει μπροστα στο λαπ τοπ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσσια γεια σας διαβαζω τα νεα σας ολα καλα παντα καλα

εγω γυρισα απο δουλεια για μεσημερι και το απογευμα πηγαινω παλι

τζενη και εγω εχω πολυ πρησμενο στηθος και πονους περιοδου

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Ναι να μην αγόρι αλλά τα ρουχαλάκια είναι ολοκαίνουρια κρίμα να πάνε χαμένα....Εσύ δεν έχεις ρούχα από τους γιους σε καλή κατάσταση;

Τα λυπάμαι να μη τα χρησιμοποιήσω είναι πραγματικά σαν καινούρια...

Καλησπέρα κοριτσάκια !!!

μια που λεγατε για ρούχα....ηρθε μια μερα μια κοπελα στο μαγαζί , το μωρό στο καροτσάκι κ κοιμόταν....δεν το έβλεπα....μονο σκουρα μπλε αθλητικά κ μπλε φόρμα. ρωταω κι εγω ..αγοράκι είναι ? κοριτσάκι μου λεει , αλλά φοράει τα ρουχα του αδερφού της:shock::shock:

τι φταίω κι εγω ....αφού ηταν κατα μπλε......χαχαχαχαχχα

όντως δεν προλαβαίνουν μωρέ , να παλιώσουν τα ρουχαλάκια:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα σας..Που είστε καλέ σήμερα;;;

Κίττυ αυτά που θα φορέσει η μικρή είναι τα ουδέτερα ρούχα.Δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθώ και αν μην της ψωνίσω...Δεν παίζει με την καμία λέμε...Αλλά εσώρουχα που έχω πολλά και ουδέτερα χαλαρά θα τα φορέσει...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τζενάκι, τι κάνεις αγάπη? Πως παν τα κέφια? τι κάνουν οι υπόλοιπες? Εγώ καλυτερεύω και ψιλοανησύχησα, με τίποτα δεν είμαι ευχαριστημένη, αλλά σκέφτομαι ότι είναι λογικό οι αναγούλες που ξεκίνησαν την 4η εβδομάδα να περάσουν λίγο νωρίτερα. όχι ότι είμαι και τελείως καλά αλλά λέμε. Κατά τα άλλα καλά, τα παιδάκια μου μου παίρνουν τα μυαλά, ακόμη δεν τους έχω πει τίποτα για εγκυμοσύνη, περιμένω μάλλον την αυχενική και μετά. Κούλουμα αθήνα, αετό μας βλέπω να πετάμε την κυριακή γιατί τη δευτέρα θα βρέχει. Η μαριάθ μήπως γέννησε?

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Τζένη έχω πολλά μαζί σου και δεν σου μιλάω.....Τι λες μωρέ ήμουν σε σύσκεψη τώρα γύρισα απλά αφήνω ανοιχτή την σελίδα....Καλά είσαστε;Αννιώ μακάρι να ηρεμήσω και εγώ κάποια στιγμή σε αυτή την εγκυμοσύνη.Σήμερα πονάω πάλι πολύ!

Να πω την αλήθεια βαριέμαι σήμερα.Έβγαλα πολύ δουλειά τις προηγούμενες μέρες και τα έφτυσα.Δεν κοιμάμαι και καλά τα βράδια άρχισα να μην βολεύομαι και άστα.Εσύ καλά;;;Πότε δεν περιμένουμε τώρα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...