Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερα κουκλιτσα ετοιμαζομαι για β-επιπεδου στη 1 το μεσημερι και μετα καρφι για αθηνα να δω τη μαμουλιτσα μου που μου εχει λειψει τοοοοσο πολυ!

αχ θα δεις το μωρακι σου τι καλα..στη μαμα σου θα πας πολλες μερες κατι σαν διακοπες;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ τζενακι μου πως εισαι τι κανεις;πως παει το μαγαζι;

διαβαζω ξεκινησες και τεστακια ε;κι εγω να σου πω ειχα παραγγειλει πριν μεινω εγκυος απο το internet αλλα δεν εφτασαν ποτε στα χερια μου!κατι λαθος εκανα φαινεται!

αλλα δεν τα χρειαστηκα τελικα αν και νομιζω με βαση το δικο μου χαρακτηρα παντα αν τα χρησιμοποιουσα και δεν εκανα τιποτα παλι πιστευω θα αγχωνομουν περισσοτερο.

οπως και να εχει κουκλα μου σου ευχομαι πολυ μα πολυ καλη επιτυχια και πολυ καλα αποτελεσματα συντομα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ θα δεις το μωρακι σου τι καλα..στη μαμα σου θα πας πολλες μερες κατι σαν διακοπες;

ναι θα παω 12 μερες αλλα μαζι με τον αντρα μου οχι μονη μου,πηρε αδεια και θα παμε μαζι!

αν και στεναχωρηθηκα λιγο γιατι μου αρρωστησε λιγο ο κακομοιρης εχει λιγο συναχι και λιγα δεκατα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ναι θα δω το μωρακι μου και χαιρομαι πολυ να δω και ποσο ζυγιζει τωρα απο περιεργεια!

566b716e1f.png?html%22

εσυ τζενακι μου πως εισαι τι κανεις;πως παει το μαγαζι;

διαβαζω ξεκινησες και τεστακια ε;κι εγω να σου πω ειχα παραγγειλει πριν μεινω εγκυος απο το internet αλλα δεν εφτασαν ποτε στα χερια μου!κατι λαθος εκανα φαινεται!

αλλα δεν τα χρειαστηκα τελικα αν και νομιζω με βαση το δικο μου χαρακτηρα παντα αν τα χρησιμοποιουσα και δεν εκανα τιποτα παλι πιστευω θα αγχωνομουν περισσοτερο.

οπως και να εχει κουκλα μου σου ευχομαι πολυ μα πολυ καλη επιτυχια και πολυ καλα αποτελεσματα συντομα!

να σαι καλα ρε παπι σε ευχαριστω.δεν ξερω μπορει να λειτουργησουν υπερ μπορει κ κατα τα τεστακια.αυτος ο κυκλος ηταν λιγο περιεργος χωρις πολλα υγρα .το μονο που εχω κ με κανει να πιστευω οτι μπορει να εγινε ωορηξια ειναι το στηθος μου που εχει πρηστει 4 μερες μετα την περιοδο κ κατι πονακια κατω αριστερα τα οποια σταματησανε πριν 3 μερες κ εχω πονους περιοδου αλλα οχι δυνατους.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

να σαι καλα ρε παπι σε ευχαριστω.δεν ξερω μπορει να λειτουργησουν υπερ μπορει κ κατα τα τεστακια.αυτος ο κυκλος ηταν λιγο περιεργος χωρις πολλα υγρα .το μονο που εχω κ με κανει να πιστευω οτι μπορει να εγινε ωορηξια ειναι το στηθος μου που εχει πρηστει 4 μερες μετα την περιοδο κ κατι πονακια κατω αριστερα τα οποια σταματησανε πριν 3 μερες κ εχω πονους περιοδου αλλα οχι δυνατους.

ολα μπορει να εχουν συμβει κουκλα μου ακομα και αυτο το μηνα!

566b716e1f.png?html%22

οσο για το μαγαζι μην τα ρωτας μην τα ρωτας..εκει που περιμενα να ανασανω γιατι εκλεισε μια αποθηκη που με κοντραρε,ανοιξαν 2 μαζι στο ιδιο σημειο κ μου κοπηκαν παλι τα φτερα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οσο για το μαγαζι μην τα ρωτας μην τα ρωτας..εκει που περιμενα να ανασανω γιατι εκλεισε μια αποθηκη που με κοντραρε,ανοιξαν 2 μαζι στο ιδιο σημειο κ μου κοπηκαν παλι τα φτερα..

ωχ καταλαβα ασε ρε συ ολος ο κοσμος υποφερει ειναι πολυ δυσκολη περιοδος για οσους εχουν μαγαζια!τι να πω βρε κουκλα μου υπομονη αλλα και παλι ποση υπομονη να κανεις αν τρεχουν οι υποχρεωσεις;;

566b716e1f.png?html%22

κουκλιτσα;;σε αφηνω παω σιγα σιγα ολοκληρωσω τα πραγματα μου,να στεγνωσω και το μαλλι απο το μπανιο που εκανα για ειναι και 2 χιλιομετρα,να βαφτω και λιγο και ετοιμη για να δω τον πριγκηπα μου!

καλημερα και ολες τις κοπελες που θα μπουν στη συνεχεια!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Μαρή Τζένη αφού σου βγήκε θετικό γιατί είσαι άπιστος Θωμάς;;;Μπορεί αυτό τον μήνα να είχες μικρότερο κύκλο αφού δεν έχεις σταθερό κύκλο.

ξανθουκωωωωωωωωωωωωωωωωω καλημερααααααααα ειμαι απιστος θωμας μαλλον γιατι αρραβωνιαστηκα την κυριακη του απιστου θωμα:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι να πω άκουσα και διάβασα πολλά.Εύχομαι να μη μου πουν ποτέ για το παιδί μου ένα και να μην πάθω και εγώ ποτέ κάτι παρόμοιο και χρειαστεί να το ακούσει η μάνα μου για μένα.

Κατά τ άλλα όπως διάβασα να λένε και μερικοί καλοθελητές ήταν "εργατικό ατύχημα"....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...