Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ε, ναι αλλά 2 κιλά σε 1 μήνα κ κάτι δεν νομίζω....

να ειναι καλα και μια χαρα να βγει και 3,5 κιλα

κιττυ μου σε αφηνω διοτι ο αντρας μου θα δει ποδοσφαιρο μεσω ιντερνετ φιλακια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kitty anet a\mporei na to parei to kilo sto mhna!...50-50 θ α δω κι εγω...η μικρη εχει θεμα με τα ουλα γκρινια σημερα δνεξερει τι θελει...ουφ

καλώς την !!!! κιλό ναι , 2 κιλά είπα δεν νομίζω......

ααχχχ...είναι φουσκωμένα ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

να ειναι καλα και μια χαρα να βγει και 3,5 κιλα

κιττυ μου σε αφηνω διοτι ο αντρας μου θα δει ποδοσφαιρο μεσω ιντερνετ φιλακια

Οκ , καλό βράδυ !

ναι κουκλα ειναι!...και να ξε ςπαιζει μεχρικαι μισο κιλο πανω κατω το μηχανημα!

ναι μωρέ . το ξέρω.....δεν ανησυχώ για κατι:tongue:

τι άλλα νέα ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια...Κισσάκο η μικρή είναι σκέτη γλύκα....Όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει.Την είδα την φώτο και είπα θα σε πάρω χθες αλλά μόλις γύρισα σπίτι από την δουλειά κοιμήθηκα μέχρι σήμερα το πρωί αφού πρώτα έφαγα και τα έβγαλα με το που σηκώθηκα...Τζένη μη χαλάς άλλα τεστ ωορρηξίας.Αν δεν τα κατάφερες τον άλλο μήνα δεν έχει νόημα τώρα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοριτσια καλημεραααα,μπορει να χαθηκα αλλα σας "παρακολουθω" και χαιρομαι να βλεπω οτι ειστε ολες καλα,και οι εγκυμοσυνες σας προχωρουν και τα μπεμπακια σας μεγαλωνουν.

Τζενακι μου ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να λειτουργησαν τα τεστακια,αν ομως χρειαστει να κανεις και τον επομενο μηνα,γνωμη μου ειναι,αφου απ'οτι ειδα ο κυκλος σου ειναι μεγαλος,35 μερες,να μην τα χρησιμοποιησεις πολυ νωρις.Εγω να σκεφτεις με 32αρι κυκλο,βαση υπερηχου κανω μετα τη 18η μερα και ο γιατρος μου ειπε να προσπαθω 18η-19η και 20η.

Μινακι μου ευχομαι τα κλομιφαιν κι η πρεγκνυλ να κανουν το θαυμα τους και να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!

Ανδριανουλα καποια στιγμη θα παρω κατι για τη μπεμπα και το στειλω στο τζενακι,σου εχουν παρει απο αυτα τα ημερολογια που ειναι για τα μωρακια;

Σας αφηνω κι ευχομαι να περασετε ενα τελειο 3ημερο,καλα Κουλουμα!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

manoyyyyyyyyyyyyyyyyy

τι κάνεις? τι καλό τριήμερο καλέ εδώ λένε ότι ούτε αετό δεν θα μπορούμε να πετάξουμε, μέσα στο σπίτι μας βλέπω παναγία μου.......κρίμα. Η μικρή πριγκίπισσα τι κάνει?

Εμείς τα ίδια....ρε ξανθή τι τραβάς. Εγώ είμαι ελαφρώωωωωωωωωωωωως καλύτερα. Με πιάνει λίγο μόνο το απόγευμα. Βέβαια τρώω πολύ safe πράγματα (φαγητό έχω να φάω κανένα δίμηνο). Ψωμιά, φρυγανιές, ρύζι κλπ. Για φρούτο ούτε λόγος, για γάλα επίσης. Δεν είναι κατάσταση αυτή. ΘΑ γίνω τοφάλα μου φαίνεται με τις βλακείες. Εύχομαι να περάσουν αυτά για να τραφώ πιο υγειινά και να νιώσω πιο δυνατή, έχω και τα αγριμάκια. Σας φιλώ όλες

Κίσα κουκλί το μωρό, ανδριανή εύχομαι όλα να πηγαίνουν καλά. Μαριάθ τι έγινε? Λες να γέννησε?

mIdZp3.png

Καλημερα κουκλες τι κανετε?

Μανου μου ελπιζω να ειστε καλα και η μικρουλα σου να σε τρελαινει μερες που ειναι!!!!!

Ξανθουλα ακομα να στανιαρεις?Ο μικρος τι κανει?

Εγω ειμαι στο γραφειο του αντρα μου και εχω επιτελους πισι ειρθα στον πολιτισμο......Θελω να δω και κατι πραγματα για το μαιευτηριο και δεν μπορουσα τοσο καιρο...

Αννιω ποτε θα δεις το μπουμπουκακι σου παλι? Ασε για καθαρη δευτερα ειπε Λαμια,Λιβαδεια και μεχρι την Θηβα χιονια.....και η μικρη θελει να πεταξει αετο.....ασε που θα εχω και μαστορους στο σπιτι ε ρε γλεντιααααααα

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημεραααα,μπορει να χαθηκα αλλα σας "παρακολουθω" και χαιρομαι να βλεπω οτι ειστε ολες καλα,και οι εγκυμοσυνες σας προχωρουν και τα μπεμπακια σας μεγαλωνουν.

Τζενακι μου ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να λειτουργησαν τα τεστακια,αν ομως χρειαστει να κανεις και τον επομενο μηνα,γνωμη μου ειναι,αφου απ'οτι ειδα ο κυκλος σου ειναι μεγαλος,35 μερες,να μην τα χρησιμοποιησεις πολυ νωρις.Εγω να σκεφτεις με 32αρι κυκλο,βαση υπερηχου κανω μετα τη 18η μερα και ο γιατρος μου ειπε να προσπαθω 18η-19η και 20η.

Μινακι μου ευχομαι τα κλομιφαιν κι η πρεγκνυλ να κανουν το θαυμα τους και να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!

Ανδριανουλα καποια στιγμη θα παρω κατι για τη μπεμπα και το στειλω στο τζενακι,σου εχουν παρει απο αυτα τα ημερολογια που ειναι για τα μωρακια;

Σας αφηνω κι ευχομαι να περασετε ενα τελειο 3ημερο,καλα Κουλουμα!!!

Μανου καλημερα κ σε σενα.τα τεστακια που κανω γραφουν επανω αναλογικα με τον κυκλο σου ποτε να αρχισεις τα τεστ.κ με 35 μερες κυκλο μου βγαζει τη 18η μερα.την 1η μερα που το εκανα που υποτιθεται ηταν νωρις για τον κυκλο μου βγηκε θετικο.κ ολες τις αλλες μεχρι κ εχτες εβγαινε αρνητικο.τι να πω δεν ξερω.παντως δεν πιστευω να εκανα κ τπτ αυτο το μηνα,ειχα πολυ λιγα υγρα ωορηξιας κ ηταν τη 17 κ 18η μερα ..μετα ειχα πολυ λιγα κ αυτα ηταν αραια κ εξατμιζοσανται αμεσως...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα να πω μια καλημερα γιατι σε λιγο θα πρεπει να παω να στεγνωσω τα μαλλια μου και να τελειωσω με τις λεπτομερειες στη βαλιτσα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα παπι...τι κανεις...για που ετοιμαζεσαι?

καλημερα κουκλιτσα ετοιμαζομαι για β-επιπεδου στη 1 το μεσημερι και μετα καρφι για αθηνα να δω τη μαμουλιτσα μου που μου εχει λειψει τοοοοσο πολυ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...