Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Αμαν πια κουβεντα δεν μπορουμε να σταυρωσουμε σημερα και εμενα με πεταξε εξω και τωρα καταφερα να μπω... Εχω και την γυναικα σημερα και καθαρηζει αλλα επιτελους βρηκα μια καλη τα κανει ολα μονη της χωρις να της πω τιποτα. Ανδριανουλα τι κανει η μπουμπουκα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα κουκλες!

ολη μερα σημερα κανω δουλιτσες γιατι αυριο εχουμε β επιπεδου και μετα φευγουμε καπακι για αθηνα οποτε πρεπει να φτιαξω βαλιτσες και να ψιλοσυγυρισω και το σπιτι και το απογευμα ο αντρουλης να μου βαλει σκουπα και να μου σφουγγαρισει.

κουραστηκα λιγο αλλα κατι εκανα τουλαχιστον!

τωρα μαγειρευω μια μακαροναδα στα γρηγορα και μετα υπνο λεμε!

περιμενω πως και πως να ξαναδω το μικρουλι μου αυριο!!!!!!!!!!!!!!!

εχτες και σημερα ηταν αρκετα ησυχος δεν ξερω γιατι ισως φταιει και η θεση του.

αυτα απο μενα σας φιλω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!καλο μεσημερι α και καλο μηνα σε ολες!!!!!

μπηκε η ανοιξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

κιτσακο σε προλαβα;μου ηρθε το ''πακετο'' σε υπερ ευχαριστω .τι ωραια μπαλονακια ειναι αυτα..λοιπον ηδη εκανα ενα το οποιο βεβαια βγηκε αρνητικο.

φαιη ολα καλα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κιτσακο σε προλαβα;μου ηρθε το ''πακετο'' σε υπερ ευχαριστω .τι ωραια μπαλονακια ειναι αυτα..λοιπον ηδη εκανα ενα το οποιο βεβαια βγηκε αρνητικο.

φαιη ολα καλα;

ναι...εδώ είμαι:P τίποτα βρε;) ε, οταν ρώτησε η acs , τι έχει μέσα είπα μπαλόνια......χαχαχαχαχαχαα....ψέμματα είπα ? κατι λίγα ...για τα μωρά σας κ την Αναστασία. ποσο πλήρωσες τελικά ?

θα κανεις κάθε μερα τεστ ?

χθες τελικά υπέκυψες ?:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

φαιη ολα καλα;

geni τι κανεις?ολα καλα απο χτες?εγω καλα ειμαι

καλα ο μικρος στο αβαταρ σου πολυ καλο,ολυμπιακος εισαι?

RPVCp3.png?gonw6PAb

ναι...εδώ είμαι:P τίποτα βρε;) ε, οταν ρώτησε η acs , τι έχει μέσα είπα μπαλόνια......χαχαχαχαχαχαα....ψέμματα είπα ? κατι λίγα ...για τα μωρά σας κ την Αναστασία. ποσο πλήρωσες τελικά ?

ναι υπεκυψα..τι να τον κανω αφου ηταν..ολε ο ταυρος...πληρωσα 13,20.κ τα τεστ λεω να κανω κ ενα αυριο κ μετα να περιμενω..αν αδιαθετησω θα τα ξανα αρχισω 8 μερες μετα την περιοδο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

kitty μου αρεσει ο τροπος που τα λες

RPVCp3.png?gonw6PAb

ναι υπεκυψα..τι να τον κανω αφου ηταν..ολε ο ταυρος...πληρωσα 13,20.κ τα τεστ λεω να κανω κ ενα αυριο κ μετα να περιμενω..αν αδιαθετησω θα τα ξανα αρχισω 8 μερες μετα την περιοδο.

1 ευρώ το τεστ, δηλαδή....περίπου:P

ναι , μην κανεις κάθε μερα.......όπως τα λες απο την 8η - 16η μέρα ...κάπως έτσι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...