Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Τζένη!

Ξανθούλα το μπεμπέ υποθέτω ότι είναι καλά. Πήγαμε την περασμένη Τετάρτη και είδαμε τον σάκο και αύριο θα πάμε για να ακούσουμε καρδούλα. Όλο αυτό το διάστημα έχω καφέ αλλά τις τελευταίες 3 μέρες έχω και καφε-ροζ ανοιχτά υγρά. Ο γιατρος μου λέει ότι εφόσον δεν έχουμε πόνο, έντονο αίμα ή αποκόλληση είναι όλα καλά.... Θα δούμε... Εσύ πως πας; Με τις αναγούλες ηρέμησες καθόλου ή ακόμα;

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να πάρεις να πάρεις.....

Τζένη ουουου καλημέρα!!!!

ουου ξανθη...τι κανεις;σε εχασα...μινακι δε μου στελνεις κ μενα απο αυτο που περνεις;γιατι απο ορεξη....κολοκυθοπιττα:(

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ουου ξανθη...τι κανεις;σε εχασα...μινακι δε μου στελνεις κ μενα απο αυτο που περνεις;γιατι απο ορεξη....κολοκυθοπιττα:(

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα αστα να παει τζενακι πολυ sex maniac μιλαμε καταντησα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...