Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ναι καλα κ εμενα τις προαλλες μου ελεγε οτι του χαλασα το μηχανακι..επισης νομιζουν οτι μας τσιμπησε μυγα κ θελουμε το σεξ για να ικανοποιηθουμε αποκλειστικα εμεις κ αισθανονται οτι τους βιαζουμε....να του θυμισω εγω ποσες φορες στο παρελθον ειμουν τρελλα κουρασμενη ,με πυρετο με μπουκωμα με 18 ωρες δουλεια κ του ελεγα ελεος αγαπη μου δεν με βλεπεις πως ειμαι;κ μου ελεγε ναι καλα ειναι να μην αρχισω...αφου το ξερω μετα θα σου αρεσει....:mad:

χαχαχαχχαχαχχαχαχχα εμενα ο ερημος ξερει οτι ειναι απο τα χαπια και δεν λεει και πολλα!!!!!:lol::lol::lol: ευκαιρια εψαχνα κι εγω χαχαχαχχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλες! Αχ Κιττυ ασε τα νυχτικα πολυ χαλια εγω μεχρι στιγμης ενα σετ βρηκα μονο που να μου αρεσει παντως το παντελονι στην καισαρικη δεν βολευει καθολου...μα καθολου και πρεπει να εχει και κουμπακια για τον θηλασμο τις μπλουζες πρεπει να τις σηκωνεις

ακριβώς:P:p:p κι όπως παμε θα γυρίσουμε στις πανες που μας φόραγαν εμας - ενταξει εσείς είστε μικρές- κ θα τις τρίβουμε στο χερι :rolleyes::rolleyes:

πωπω τι λες τωρα ρε και μολις επιασα να φαω χαχχαχαχαχχαχαχαχχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

πηγα να δω κ σουτιέν θηλασμού , αλλά δεν με ικανοποίησαν .....κ βαριέμαι να τρεχω πιο μακριά

δεν ξερω...ηταν πολύ χαλαρά

ψαξε να βρεις κατι που να σε βολευει γιατι θα το παρεις κ μετα θα σου ειναι αχρηστο κ θα πεταξεις λευτα τσαμπα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι καλα κ εμενα τις προαλλες μου ελεγε οτι του χαλασα το μηχανακι..επισης νομιζουν οτι μας τσιμπησε μυγα κ θελουμε το σεξ για να ικανοποιηθουμε αποκλειστικα εμεις κ αισθανονται οτι τους βιαζουμε....να του θυμισω εγω ποσες φορες στο παρελθον ειμουν τρελλα κουρασμενη ,με πυρετο με μπουκωμα με 18 ωρες δουλεια κ του ελεγα ελεος αγαπη μου δεν με βλεπεις πως ειμαι;κ μου ελεγε ναι καλα ειναι να μην αρχισω...αφου το ξερω μετα θα σου αρεσει....:mad:

ααα....ρε τι τραβάμε.........:tongue::tongue::tongue:

κι εγω του την πεφτω όταν εχω ορεξη.......δεν αντιστέκεται:tongue::tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Τζένη , το courier εχει 11-12 ευρώ....κρίμα είναι να το πληρώσεις . θα κοιτάξω με το ταχυδρομείο. Η ξαδέρφη τελικά δεν βολεύει ?

δεν με πειραζει.εχω χαλασει ενα καρο σε τεστ εγκυμοσυνης αυτα θα τσιγκουνευτω;γινεται να τα χρεωθω εγω;αν ναι στειλτα....ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ψαξε να βρεις κατι που να σε βολευει γιατι θα το παρεις κ μετα θα σου ειναι αχρηστο κ θα πεταξεις λευτα τσαμπα

ναι ρε γμτ ...ασε που μετάνιωσα κι αυτά τα 2 που εχω παρει απο την αρχη της εγκυμοσυνης...τωρα με σφιγγουν...δεν εχει μεγαλωσει το στηθος:confused:

αλλά η κοιλιά κ πιέζει

αυτό ειναι το μονο που με εχνοχλει....το σουτιέν:twisted:

κ σημερα ο αντρας μου ειπε το κορυφαιο....δεν θα φορας στο μαιευτηριο σουτιεν....όλο αστειάκια είναι αυτό το παιδί

τι τρως;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν με πειραζει.εχω χαλασει ενα καρο σε τεστ εγκυμοσυνης αυτα θα τσιγκουνευτω;γινεται να τα χρεωθω εγω;αν ναι στειλτα....ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ναι μαρή , με το courier γινεται:P

ναι , η acs εμένα περιμένει;););)

αυριο , θα το κανονισω

Διαφημίσεις

ουπς...............sorry :P:p:p άντε , καλή όρεξη;);)

Καλησπερα κουκλες! Αχ Κιττυ ασε τα νυχτικα πολυ χαλια εγω μεχρι στιγμης ενα σετ βρηκα μονο που να μου αρεσει παντως το παντελονι στην καισαρικη δεν βολευει καθολου...μα καθολου και πρεπει να εχει και κουμπακια για τον θηλασμο τις μπλουζες πρεπει να τις σηκωνεις

καλως την !!!!!! το πολυ - πολυ θα φοραω μονο την μπλουζα- εχει κουμπακια- με την ρόμπα ( όπως εκανε η Ανετ )

μα μιλάμε τα νυχτικά ήταν αθλια.......ευτυχως που εχω παρει κ το αλλο σετ που μ αρεσει. και μου ελεγε ο αντρας μου ....ελα μωρε......τι σε νοιάζει πως ειναι?

δεν φτανει , που ειμαστε με νυχτικά μπροστά σε όοολο τον κοσμο , να ειμαι κ γελοία ?:confused::confused: μιλάμε κατι μακρια , μεχρι τον αστράγαλο κ δαντελίτσες

αφηστε που μου ελεγε να παρω ενα με την tingerbell , αλλά οταν το ειδε καλυτερα .....ηταν πολύ κοντό......χαχαχχαχαχαχχαχα

Τζένη , στείλε κ ένα τηλέφωνο , γιατί το ζητάνε. και Ταχυδρομικό κώδικα

να βαλω ωρες παράδοσης 10- 2 ? είναι καλά ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...