Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

δεν μπορω...δαγκωνει.μου λεει να σε ρωτησω πως σου φανηκε η μικρη της αντριανης

η μικρη του αντρεα να λες... χαχαχα ρε τιποτα δεν πηρε απο την αντριανη ειναι ιδια ο αντρεας.. τα ματια να δω γιατι μου φαινεται οτι θα αλλαξουν γαλανα θα γινουν... κουκλιτσα ειναι.. αλλα μπρινια

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που εισαι κιτσι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

εδώωω....καλά είμαι....σήμερα πηρα ρεπό....που κ που δεν ανοιγουμε τις Δευτέρες. καναμε κατι δουλιτσες κ μετα πηγαμε για καφεδάκι.

ααα...κ πηρα ενα σετάκι για το μαιευτήριο...μπλούζα με παντελόνι κάπρι....καλά μιλάμε είχε κατι νυχτικά ...ουτε η μανα μου δεν τα φοράει......μακριά , με δαντελίτσες..............χάλιααααα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κιτσι μου πως θα γινει να μου στειλεις τα τεστακια κ να χρεωθω εγω τα μεταφορικα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

γεια σου κοριτσακι... εγω ολα καλα!! την geni δεν βλεπω πολυ καλα!!!χαχαχαχ εσυ τι κανεις??

καλά είμαι:P ξεκουράζομαι

κιτσι μου πως θα γινει να μου στειλεις τα τεστακια κ να χρεωθω εγω τα μεταφορικα;

ναι βρε, θα στα στείλω με courier. αλλιως με το ταχυδρομείο συστημένο ...ποσο θα ειναι πια ? σιγά...........

δέχομαι κ επιταγές....πως θα ταίζω το παιδί μου ?:P:p:p:p:p

ναι βρε, θα στα στείλω με courier. αλλιως με το ταχυδρομείο συστημένο ...ποσο θα ειναι πια ? σιγά...........

δέχομαι κ επιταγές....πως θα ταίζω το παιδί μου ?:P:p:p:p:p

το δικο σου παιδι θα γραφτει στο γκινες ως το μωρο θαυμα που τρωει αντι για γαλα επιταγες..χαχαχαχαχχχχχχχχ:lol:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το δικο σου παιδι θα γραφτει στο γκινες ως το μωρο θαυμα που τρωει αντι για γαλα επιταγες..χαχαχαχαχχχχχχχχ:lol:

χαχαχαχαχαχαχαχ...:P:p:p:p:p:p

μωρέ είπαμε , αν μοιάσει στον πατέρα του.....θα τρώει τα πάντα.....άντε να ταίζω κ τους 2:shock::shock::shock::shock:

στείλε μου την διεύθυνση σου για να το κανονίσω

Διαφημίσεις

πηγα να δω κ σουτιέν θηλασμού , αλλά δεν με ικανοποίησαν .....κ βαριέμαι να τρεχω πιο μακριά

δεν ξερω...ηταν πολύ χαλαρά

ετσι που μας εχει κανει ο γιωργακης...ολα θα τα τρωνε τα μωρα

HouVp2.png

oVGVp2.png

αυτο πες το και του αντρα μου χαχαχχαχαχαχχαχαχχα λυσσαρα με φωναζει χαχαχχαχαχχαχαχχα

ναι καλα κ εμενα τις προαλλες μου ελεγε οτι του χαλασα το μηχανακι..επισης νομιζουν οτι μας τσιμπησε μυγα κ θελουμε το σεξ για να ικανοποιηθουμε αποκλειστικα εμεις κ αισθανονται οτι τους βιαζουμε....να του θυμισω εγω ποσες φορες στο παρελθον ειμουν τρελλα κουρασμενη ,με πυρετο με μπουκωμα με 18 ωρες δουλεια κ του ελεγα ελεος αγαπη μου δεν με βλεπεις πως ειμαι;κ μου ελεγε ναι καλα ειναι να μην αρχισω...αφου το ξερω μετα θα σου αρεσει....:mad:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη , το courier εχει 11-12 ευρώ....κρίμα είναι να το πληρώσεις . θα κοιτάξω με το ταχυδρομείο. Η ξαδέρφη τελικά δεν βολεύει ?

ετσι που μας εχει κανει ο γιωργακης...ολα θα τα τρωνε τα μωρα

ακριβώς:P:p:p κι όπως παμε θα γυρίσουμε στις πανες που μας φόραγαν εμας - ενταξει εσείς είστε μικρές- κ θα τις τρίβουμε στο χερι :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...