Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εριξα μια ματια στο μαμα φορουμ κ διαβασα οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχουμε ολες οι γυναικες γλυστερα υγρα στην ωορηξια .καθε γυναικα λεει ειναι διαφορετικη κ μπορει να εχει διαφορετικα υγρα.αν ειναι ετσι τοτε οκ

εεεεεεεεμ ειδες που στα ειπα?εγω δεν θυμαμαι να ειχα διαυγη υγρα πριν ξεκινησω προσπαθειες!!!

ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχααχχαα δεν το ειχα δει το επεισοδιο χαχαχαχαχχα

ε βαλε κι εσυ κανα σεξι, οχι υπερβολες!!!αν δεν σι καθιτι αυτος, ο μιτσαρας δεν μπορει...θα κανει μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ;);):lol::lol:!!!χαχχαχααχα

η αληθεια ειναι πρεπει να γινω κ σεξι κ σε εφτα γιατι αλλιως προκοπη δεν βλεπω..οσο για το επεισοδιο μπες στο you tube κ πατα να δεις να μη σου μεινει αντερο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

η αληθεια ειναι πρεπει να γινω κ σεξι κ σε εφτα γιατι αλλιως προκοπη δεν βλεπω..οσο για το επεισοδιο μπες στο you tube κ πατα να δεις να μη σου μεινει αντερο

περιμενεις λιγο ρε τζεν?

παω να βαλω φαγακι στον αντρουλη μου και επιστρεφω

IB5Vp2.png

επ ευκαιριας των αποκρεων, δεν εχεις καμια στολη να βαλεις?

κατι τετοια τους τρελενουν...καμια νοσοκομα, καμια καλογρια, υπηρετρια..θα γινει το ελα να δεις μετα!!!!!!!!!!!!

και εχε υποψιν σου, το βολι να ειναι διπλο...εμεις ετσι τον πιασαμε τον πιτσιρικα...διπλο γκολ!!!

εχω μια στολη τωρα που το λες....ντοματα..δεν κανει ε;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εχω μια στολη τωρα που το λες....ντοματα..δεν κανει ε;

XAXAXAXAXA ρε συ δεν παιζεσαι χαχαχαχχαχαα

ντυσε τον αντρα σου αγγουρι και βουρ χαχαχαχασ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

XAXAXAXAXA ρε συ δεν παιζεσαι χαχαχαχχαχαα

ντυσε τον αντρα σου αγγουρι και βουρ χαχαχαχασ

κ μετα θα κανουμε μια χωριατικη ολα τα λευτα...χαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ωχ το βλασταρι μου νιαουριζει..πλησιαζει η ωρα του φαγητου!!!

IB5Vp2.png

κ μετα θα κανουμε μια χωριατικη ολα τα λευτα...χαχαχαχα

ναι μια χωριατικη μπεμπουλα!!:tongue:

IB5Vp2.png

ωχ το βλασταρι μου νιαουριζει..πλησιαζει η ωρα του φαγητου!!!

αχουτο μωρε..σε αφηνω παω να κανω καμια δουλεια να ταισεις κ συ το μικρο σου κ τα λεμε λειτερ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες τι κανετε???

εγω εχω πολυ υπνηλια και ολο κοιμαμαι αλλα πρεπει να το παλεψω γιατι τωρα που ανοιγει ο καιρος ...θελω να περπατησω γιατι κοντευω να σκουριασω....

HouVp2.png

oVGVp2.png

μονο που δεν με εβρισε.αυτο το περνουν γυναικες που εχουν αποκολληση.εγω δεν το ηξερα.μου ειπε να κανω σιδηρο κ φεριτινη κ μετα να παω για υπερηχο,επισης μου ειπε οτι ειναι 3 φορες πιο δυνατο απο το filicine

ρε ευγενια εγω το επερνα ενα μηνα πριν μεινω εγκυος και ενα μηνα μετα..οταν ειχα την αποκολληση δεν μου ειπε να συνεχισω γιατι δεν εχει καμια σχεση απλα μου ειπε να παρω το φινισιλ γιατι ειναι καλυτερο ομως ειναι τα ιδια φαρμακα και τα δυο φολικο οξυ απλα διαφορετικες μαρκες μου το ειπε κ η φαρμακοποιος γιατι εγω δεν ειχα καταλαβει καλα κ για ενα μηνα επερνα και τα δυο..εδω που τα λεμε ο γιατρος λες κ ειδε καμια εξεταση για να σου πει οτι φταινε αυτα??? εγω δεν το πιστευω...

HouVp2.png

oVGVp2.png

ρε ευγενια εγω το επερνα ενα μηνα πριν μεινω εγκυος και ενα μηνα μετα..οταν ειχα την αποκολληση δεν μου ειπε να συνεχισω γιατι δεν εχει καμια σχεση απλα μου ειπε να παρω το φινισιλ γιατι ειναι καλυτερο ομως ειναι τα ιδια φαρμακα και τα δυο φολικο οξυ απλα διαφορετικες μαρκες μου το ειπε κ η φαρμακοποιος γιατι εγω δεν ειχα καταλαβει καλα κ για ενα μηνα επερνα και τα δυο..εδω που τα λεμε ο γιατρος λες κ ειδε καμια εξεταση για να σου πει οτι φταινε αυτα??? εγω δεν το πιστευω...

Με σιγουριά η διατροφή μπορεί να επηρεάσει την υγεία του μωρού ακόμη και πριν μείνετε έγκυος. Έρευνες δείχνουν ότι το φολικό οξύ είναι μία πολύ καλή λύση για την πρόληψη επιπλοκών ειδικά στις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης (π.χ. μπορεί να αποφευχθούν ανωμαλίες του νευρικού σωλήνα).

Είναι λοιπόν σημαντικό να παίρνετε αρκετές ποσότητες ακόμη και πριν μείνετε έγκυος και κατά τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης .

Το φολικό οξύ θεωρείται τόσο σημαντικό που πολλές φορές, αν και οι αναγκαίες ποσότητες μπορούν να καλυφθούν μέσω της διατροφής, ειδικά με δημητριακά, πολλοί γιατροί ενθαρρύνουν τις εγκύους να παίρνουν συμπληρώματα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

οχι βεβαια που να τις δει...αφου ακομα δεν αδειασα να παω να τις κανω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...