Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

και τον εκπαιδευω για τη μερα που θα κουτουπωσει την ανηψια σου χεχεχε!!!

αγαπη μου εφοσον πηρε απο τον πατερα της εχω την εντυπωσηγ πως αυτη θα τον κουτουπωνει...:lol: απο φολικο επαιρνα το folidex.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπη μου εφοσον πηρε απο τον πατερα της εχω την εντυπωσηγ πως αυτη θα τον κουτουπωνει...:lol: απο φολικο επαιρνα το folidex.

χαχαχχαα και ειμαστε και τρυφερα αγορια εμεις...ααααχ θα μου το ξεζουμισει το παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!χαχαχαχχαα

το folidex δεν το εχω ακουσει, ο γιατρος σου τι ειπε να το συνεχισεις η να το σταματησεις?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ με εχει πιασει ενας πονοκεφαλος...θελω να βαλω και κανα πλυντηριο, να κανω μπανακι, να βγαλω κανα φρυδι γιατι σε λιγο θα ξεπερασω τον γερο τον καραμανλη (χαχααχα) και να στριμωξω και τον συζυγο!!!!!!!!!!!!

τα δικα μου τα φρυδια αποκλειεται να τα περσεις,πιστεψε με..οσο για δουλειες....δεν το συζητω...ακομα κοιταω τον νεροχυτη..ο συζηγος δεν στριμωχνεται....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι βρε.θετικο μου ειχε δειξει το 1ο που εκανα πριν μια εβδομαδα.αλλα το εκανα πρωι.μετα διαβασα οτι δεν κανει με τα πρωινα ουρα.το γιατι δεν το εξηγει..τεσπα.παντως οτι κατι γινεται ειναι σιγουρο,γιατι 4 μερες εχω ενα στηθος μπομπα κ ποναει πολυ

ρε συ τωρα μου σκασε φλασια...καπου στο παλιο φορουμ ειχα διαβασει πως τα τεστακια πρεπει να τα κανουμε και πρωι και απογευμα, θα το ψαξω καποια στιγμη και θα σου πω με σιγουρια

IB5Vp2.png

χαχαχχαα και ειμαστε και τρυφερα αγορια εμεις...ααααχ θα μου το ξεζουμισει το παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!χαχαχαχχαα

το folidex δεν το εχω ακουσει, ο γιατρος σου τι ειπε να το συνεχισεις η να το σταματησεις?

μονο που δεν με εβρισε.αυτο το περνουν γυναικες που εχουν αποκολληση.εγω δεν το ηξερα.μου ειπε να κανω σιδηρο κ φεριτινη κ μετα να παω για υπερηχο,επισης μου ειπε οτι ειναι 3 φορες πιο δυνατο απο το filicine

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

τα δικα μου τα φρυδια αποκλειεται να τα περσεις,πιστεψε με..οσο για δουλειες....δεν το συζητω...ακομα κοιταω τον νεροχυτη..ο συζηγος δεν στριμωχνεται....

ειπαμε για τον συζυγο...μασαζακι και αν θελει καντου την δυσκολη ;)

τις δουλειες μου τις κανει η μανα μου, μαγειρευει, σιδερωνει, καθαριζει...εγω ασχολουμε μονο με τον γιο μου!!!αντε και κανα πιατο χαχαχαχα

αλλα ως ποτε?οσο ξεπεταγετε ο τζουτζουκος μου τοσο περισσοτερη ωρα κολλαει πανω του...μετα με βλεπω με φακιολι να κανω παρκε χαχαχα

IB5Vp2.png

ρε συ τωρα μου σκασε φλασια...καπου στο παλιο φορουμ ειχα διαβασει πως τα τεστακια πρεπει να τα κανουμε και πρωι και απογευμα, θα το ψαξω καποια στιγμη και θα σου πω με σιγουρια

εκανα τις ταινιες home test κ στις οδηγιες λεει ,δεν συνισταται με τα πρωινα ουρα.οταν μπορεσεις ψαχτο ρε αννετακι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μονο που δεν με εβρισε.αυτο το περνουν γυναικες που εχουν αποκολληση.εγω δεν το ηξερα.μου ειπε να κανω σιδηρο κ φεριτινη κ μετα να παω για υπερηχο,επισης μου ειπε οτι ειναι 3 φορες πιο δυνατο απο το filicine

καλα ρε γιατι τα πηρες χωρις να μιλησεις μαζι του?

παντως τα filicine ειναι ακακα...καλο κανουν κακο οχι...ρωτησε τον και θα δεις

IB5Vp2.png

εκανα τις ταινιες home test κ στις οδηγιες λεει ,δεν συνισταται με τα πρωινα ουρα.οταν μπορεσεις ψαχτο ρε αννετακι

εγινε ρε κοριτσι...με την πρωτη ευκαιρια θα ξεσκονιζω το παρεντς...αφου δεν ξεσκονιζω το σπιτι μου χαχαχαχχαα

IB5Vp2.png

χαχαχαχαχ ρε συ τι μου θυμισες...τη ροδη απο το καφε της χαρας..που του ελεγε του φατσεα:δεν σι καθουμι...σι καν τη δυσκουλη

οχι οχι δεν σι καθουμι σι λεω..κ μετα εκανε κ το προβατο..μπεεεεεεεεεεε

ετσι μαρη θα κανω κξ εγω;αφου σι λεω δεν μι καθητι....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλα ρε γιατι τα πηρες χωρις να μιλησεις μαζι του?

παντως τα filicine ειναι ακακα...καλο κανουν κακο οχι...ρωτησε τον και θα δεις

τα ειχε δωσει η γιατρος της αντριανης στην αστερινα.της ειπε απλα οτι ειναι φολικο δεν της ειπε οτι ειναι τοσο βαρυ.μου εδωσε μια καρτελα η αστερινα κ μετα πηγα κ πηρα απο το φαρμακειο..αν ηξερα η να το πω καλυτερα αν εξηγουσε η γιατρος στην αστερινα οτι ειναι ενισχυμενο φολικο για την αποκολληση που ειχε δεν θα μου τα εδινε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχαχαχ ρε συ τι μου θυμισες...τη ροδη απο το καφε της χαρας..που του ελεγε του φατσεα:δεν σι καθουμι...σι καν τη δυσκουλη

οχι οχι δεν σι καθουμι σι λεω..κ μετα εκανε κ το προβατο..μπεεεεεεεεεεε

ετσι μαρη θα κανω κξ εγω;αφου σι λεω δεν μι καθητι....

χαχαχααχχαα δεν το ειχα δει το επεισοδιο χαχαχαχαχχα

ε βαλε κι εσυ κανα σεξι, οχι υπερβολες!!!αν δεν σι καθιτι αυτος, ο μιτσαρας δεν μπορει...θα κανει μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ;);):lol::lol:!!!χαχχαχααχα

IB5Vp2.png

τα ειχε δωσει η γιατρος της αντριανης στην αστερινα.της ειπε απλα οτι ειναι φολικο δεν της ειπε οτι ειναι τοσο βαρυ.μου εδωσε μια καρτελα η αστερινα κ μετα πηγα κ πηρα απο το φαρμακειο..αν ηξερα η να το πω καλυτερα αν εξηγουσε η γιατρος στην αστερινα οτι ειναι ενισχυμενο φολικο για την αποκολληση που ειχε δεν θα μου τα εδινε

τωρα εγινε, ασε λιγο τον οργανισμο να καθαρισει απτο χαπι και ξεκινα τα φιλισιν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και σεξ σεξ σεξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ!!!

κι αν δε σι καθιτι ΒΙΑΣΕ ΤΟΝ χαχαχαχα

IB5Vp2.png

εριξα μια ματια στο μαμα φορουμ κ διαβασα οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχουμε ολες οι γυναικες γλυστερα υγρα στην ωορηξια .καθε γυναικα λεει ειναι διαφορετικη κ μπορει να εχει διαφορετικα υγρα.αν ειναι ετσι τοτε οκ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχααχχαα δεν το ειχα δει το επεισοδιο χαχαχαχαχχα

ε βαλε κι εσυ κανα σεξι, οχι υπερβολες!!!αν δεν σι καθιτι αυτος, ο μιτσαρας δεν μπορει...θα κανει μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ;);):lol::lol:!!!χαχχαχααχα

επ ευκαιριας των αποκρεων, δεν εχεις καμια στολη να βαλεις?

κατι τετοια τους τρελενουν...καμια νοσοκομα, καμια καλογρια, υπηρετρια..θα γινει το ελα να δεις μετα!!!!!!!!!!!!

και εχε υποψιν σου, το βολι να ειναι διπλο...εμεις ετσι τον πιασαμε τον πιτσιρικα...διπλο γκολ!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...