Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κορίτσια καλή εβδομάδα και με το καλό να μας έρθει το τριήμερο!!!!Κουφετάκι συμβαίνουν αυτά με τα παιδιά....περαστικά σας!!!!

Αννέτ και εγώ έχω χαθεί.....θα με πάρεις και εμένα να μην ζηλεύω;;;;;;

Μανού φιλάκια πολλά στο κοριτσάκι σου!!!!!Και εγώ θέλω να σε πάρω κάποια στιγμή να τα πούμε....

Εμείς χθες κάναμε πάρτυ σε παιδότοπο και σήμερα το σπίτι είναι βομβαρδισμένο με δώρα!!!!!Τα παιδιά έχουν εκστασιαστεί....περιμένουν πώς και πώς το σύνθημα για να τα ανοίξουν....!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια !!!!

τι κάνετε ? εγώ έκανα doppler σήμερα.....όλα καλά , 2056 ο μπόμπιρας.

Ημ.τοκετού 22/4 , κ η γιατρός μου είπε καισαρική 12/4.

φιλιάααα !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα κορίτσια !!!!

φιλιάααα !!!!!

καλημερα κιτσι μου.ολα καλα ε;μπραβω.κ απο βαρος ο μικρουλης σου μια χαρα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημεραααααααααααααααααααααααα!τι μου κανετε κουκλες μου!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ το βατραχακι μου εγινε πριγκηπας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε κλωτσαει δυνατα και ειναι μολις 280 γρ αντε να εχει παει 300 τωρα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

παπακι κ που εισαι ακομα μολις φτασει τα 3 κιλα να δεις

εμενα μου ειχαν πει οτι θα φτασει το 3 μεχρι να γεννηθει κ επιασε τα 3520 οπως καταλαβαινεις δεν μπορουσα να κουνηθω

εμεις πρωι πρωι πηγαμε παιδιατρο γιατι ο αφαλος της 16 μερες κ δεν εχει κοπει γιατι ηταν πολυ χοντρος κ ξεραθηκε γυρω γυρω κ μεσα δεν ειχε ψηθει κ κρεμεται απο ενα αντερακι κ γω τα ειδα ολα μιλαμε μου ειπε οτι κοντευει να πεσει σε κανα 2 μερες το πολυ αλλα να του βαζω πιο πολυ οινοπνευμα κ πουλβο αυτο που εβαζα κ πανω στην καισαρικη εγω α! πηραμε κ 250γρ απο την περασμενη πεμπτη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα κοριτσια!

εμενα μου ειχαν πει οτι θα φτασει το 3 μεχρι να γεννηθει κ επιασε τα 3520 οπως καταλαβαινεις δεν μπορουσα να κουνηθω

εμεις πρωι πρωι πηγαμε παιδιατρο γιατι ο αφαλος της 16 μερες κ δεν εχει κοπει γιατι ηταν πολυ χοντρος κ ξεραθηκε γυρω γυρω κ μεσα δεν ειχε ψηθει κ κρεμεται απο ενα αντερακι κ γω τα ειδα ολα μιλαμε μου ειπε οτι κοντευει να πεσει σε κανα 2 μερες το πολυ αλλα να του βαζω πιο πολυ οινοπνευμα κ πουλβο αυτο που εβαζα κ πανω στην καισαρικη εγω α! πηραμε κ 250γρ απο την περασμενη πεμπτη

καλημερα κουκλα μου και συγχαρητηρια για την μπουμπουκα σου κι ολας ξανα και προσωπικα!

αστον θα πεσει μην ανησυχεις!εγω να σου πω ανατριχιαζω πολυ με τον αφαλο!

566b716e1f.png?html%22

υπερφορτωθηκε το δικτυο μαλλον και με πεταξε τοση ωρα παλευα να ξαναμπω αλλα τιποτα!

566b716e1f.png?html%22

Καλημερα κοριτσακια μου! Κιττακι μια χαρα το χοντρομπιζελακι! Αντε κοντευουμε και εμεις! Παπακι κλωτσαει ο ποδοσφαιριστης! Μπραβο και εχεις να φας ακομα πολλες!! Ανδριανουλα μεγαλωνει η μπουμπουκα τι καλα θα πεσει και ο αφαλος και θα ηρεμησετε και με αυτο μετα θα ερθουν και αλλα αγχοι...αλλα ζεις το ονειρο σου κουκλα μου! Κουφετακι περαστικα σας μωρε πωπω λαχταρα η ψυχουλα. Οι υπολοιπες τι κανετε; Εμεις ειμαστε καλα σημερα ηρθαν και τα πραγματα για το παιδικο δωματιο την παρασκευη βαζουμε ταπετσαριες,βαφουμε και ετοιμαζομαστε εβγαλα και τα ρουχαλακια που ειχα απο την Εβελινα για να τα πλυνει η μαμα μου και να ετοιμαστουμε σιγα σιγα...! Εκλεγα ομως κοριτσια εβλεπα τα ρουχαλακια και σκεφτομουν πως σαν εχτες ηταν που τα φοραγε το Εβελινακι μου και τωρα πλησιαζει η ωρα που θα τα βαλει και η μπουμπουκιτσα μου μετα απο ατυχιες και πολλες στεναχωριες. Τελικα αν δεν χανουμε τον στοχο μας ερχεται η ωρα που τον πετυχαινουμε οποτε κοριτσα συχεχιστε δυνατα!

Γεια σου Παπάκι , με τον παίδαρο:P:p

αααααα.......αν σου φαίνονται τωρα δυνατές, που να δεις αργότερα τι εχει να γίνει...θα τρελαθείς:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου! Κιττακι μια χαρα το χοντρομπιζελακι! Αντε κοντευουμε και εμεις! Παπακι κλωτσαει ο ποδοσφαιριστης! Μπραβο και εχεις να φας ακομα πολλες!! Ανδριανουλα μεγαλωνει η μπουμπουκα τι καλα θα πεσει και ο αφαλος και θα ηρεμησετε και με αυτο μετα θα ερθουν και αλλα αγχοι...αλλα ζεις το ονειρο σου κουκλα μου! Κουφετακι περαστικα σας μωρε πωπω λαχταρα η ψυχουλα. Οι υπολοιπες τι κανετε; Εμεις ειμαστε καλα σημερα ηρθαν και τα πραγματα για το παιδικο δωματιο την παρασκευη βαζουμε ταπετσαριες,βαφουμε και ετοιμαζομαστε εβγαλα και τα ρουχαλακια που ειχα απο την Εβελινα για να τα πλυνει η μαμα μου και να ετοιμαστουμε σιγα σιγα...! Εκλεγα ομως κοριτσια εβλεπα τα ρουχαλακια και σκεφτομουν πως σαν εχτες ηταν που τα φοραγε το Εβελινακι μου και τωρα πλησιαζει η ωρα που θα τα βαλει και η μπουμπουκιτσα μου μετα απο ατυχιες και πολλες στεναχωριες. Τελικα αν δεν χανουμε τον στοχο μας ερχεται η ωρα που τον πετυχαινουμε οποτε κοριτσα συχεχιστε δυνατα!

Γεια σου Αννούλα:P:p

ναι . παει κι αυτό , όλα καλά. πηρα κ τις αιματολογικες που ειχα κάνει , όλα ΟΚ κι εκει , μονο τα λευκά μου ειναι λίιιγο ανεβασμένα , αλλά μου ειπε μάλλον επειδή είχα αρρωστησει με πυρετό κλπ. κ γενικά να αποφεύγω τα μέρη με πολύ κόσμο. Το σάκχαρο μου είναι 81 και παλι...όπως ήταν κ τον Σεπτέμβριο. Οπότε οι διαβητολόγοι ας τραγουδάνε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πω πω.....εχετε δουλειές τώρα ...αλλά ευχάριστες !!!!! Θα ξετρελαθεί κ το Εβελινάκι. Κι εγω σε ενα μηνα απο τωρα πρεπει να ειμαι ετοιμη, αλλά ΟΚ όλα εχουν μπει σε μια σειρά κ δεν αγχώνομαι. Την Παρασκευή που θα παρουμε τις άδειες , θα κλείσουμε κ ημερομηνία για τον γάμο

αααχχχχχ.......κάθε βράδυ που ξαπλώνω , σκεφτομαι πως θα είναι το χοντρομπιζέλι μου.....απο σωματότυπο ...το ξεκαθαρίσαμε ....του μπαμπά του.....μεγάλα κ μακριά πόδια κ μεγάλο κεφαλάκι:P:p:p:p

κι αμα στου μοιασει και στο μαμ, να δω πως θα τον χορταίνω:confused:

Και.............ναι...........οταν δεν χάνουμε τον στοχο μας , όλα τα πετυχαίνουμε....εχεις απόλυτο δίκιο , φιλενάδα.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!

Ανδριανήηηη..............ακομα ξύπνια είσαι ?:rolleyes:

για πες ρε συ ....ο μπαμπάς είναι χεσμ@νος , με την κόρη του ?

που ειστε βρε..καμια δεν πετυχενω τωρα τελευταια.εκανα σημερα το τελευταιο τεστ ωορηξιας κ μου εδειξε αρνητικο.κ να φανταστειτε πως με βαση το τικερ μου ειναι σημερα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κορίτσια καλή εβδομάδα και με το καλό να μας έρθει το τριήμερο!!!!Κουφετάκι συμβαίνουν αυτά με τα παιδιά....περαστικά σας!!!!

Αννέτ και εγώ έχω χαθεί.....θα με πάρεις και εμένα να μην ζηλεύω;;;;;;

Μανού φιλάκια πολλά στο κοριτσάκι σου!!!!!Και εγώ θέλω να σε πάρω κάποια στιγμή να τα πούμε....

Εμείς χθες κάναμε πάρτυ σε παιδότοπο και σήμερα το σπίτι είναι βομβαρδισμένο με δώρα!!!!!Τα παιδιά έχουν εκστασιαστεί....περιμένουν πώς και πώς το σύνθημα για να τα ανοίξουν....!!!!!

καλη εβδομαδα κι απο μεναααααααα

αυριο γυρω στις 11 θα σε παρω ερακι μου (να φαμε να κοιμηθουμε για να μπορουμε να τα πουμε με την ησυχια μας), παραπονιαραααααα!!!:tongue:

ειχατε γεννεθλια κοπελαρα μου?χρονια σας πολλα και να σου ζησουν τα αγγελουδια σου!!!

Καλημέρα κορίτσια !!!!

φιλιάααα !!!!!

ουυυυυυυυυ, ολοκληρος παιδαρας!!!αντε μπεμπακο, με το καλο να κουρνιασεις στην αγκαλιτσα της μανουλας σου!!!

κιττυ αντε μανα μου να τελειωσεις με τις δουλειες σιγα σιγα γιατι θα τρεχεις στο τελος και δεν θα φτανεις.

ριξε μπεμπουληηηηηηηηη κλωτσιες...ριξε να την τρελανεις τη μανουλιτσα!!!

καλημερα κοριτσια!

γυναικααααα, να στεγνωνεις πολυ καλα την περιοχη πριν βαλεις οινοπνευμα ναι?

και μη στεναχωριεσαι...σε μερικα παιδακια αργει να πεσει

να μου την φιλησεις γλυκα!!!

αντε ξεκιναμε το ροζ δωματιο!!!θελω φωτο οκ?

να μου φιλησεις τη μικρη και να μου χαιδεψεις τη νυφιτσα μου!!!:lol:

που ειστε βρε..καμια δεν πετυχενω τωρα τελευταια.εκανα σημερα το τελευταιο τεστ ωορηξιας κ μου εδειξε αρνητικο.κ να φανταστειτε πως με βαση το τικερ μου ειναι σημερα.

ελα βρε κοπελια, τι κανεις?

βαρα στα γρεβενα και οτι ειναι να γινει θα γινει...ειναι πολυ αγχωτικη βρε κοριτσακι ολη η διαδικασια...αλλα πριν μερες δεν ειχες γραψει πως σου εδειξε θετικο?

δουλεια εισαι?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

θα καθηστερω να γραψω λιγο γιατι αρμεγω την γελαδα τζενακι οκ?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...