Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλεσ ξερω χαθηκα ακομα να μου φερουν το λαπι τοπι... Λοιπον η μπεμπουλα ναι τρωει καλα φτασαμε το 1,5 κιλο! Οποτε μεχρι στιγμης ολα καλα εγω ξεκουραστη και καθε παρασκευη κανω ντοπλερ αυτην την φορα ομως η αρτηρια δεν ηταν σταθερη εχει χαλασει λιγο ακομα αλλα η αλλη δινει παρα πολυ καλα το αιμα στο μωρο... Ειναι και πολυ ζωηρη σημερα νομιζα οτι μου εσπασαν τα νερα ηρθε ο γιατρος σπιτι μου εκανε τεστ αλλα δεν ηταν υγρα ειχε κατσει η μικρη στην κυστη οποτε πιεζε και ειχα συνεχεια ουρα... Εβαλα και σερβιετα... Ξανθουλα μην σκας με τα κιλα εγω ειμαι ακομα στο -1 αλλα η μικρη μεγαλωνει

Καλώς την !!!!!! θα σε επαιρνα αυριο τηλ , αν δεν έμπαινες:P βρε...στο λεω ειναι σκληρό καρύδι η μπουμπού !!!!!!! όλα καλά θα πανε !!!

καλά κι ο δικός μου , εχει ζωηρέψει...ακομα κ τα βράδια δεν σταματαει....χθες λεω στον αντρα μου ΄πες του τωρα κοιμόμαστε' ....χαιδευε την κοιλιά μου κ ελεγε ΄υπνο τωρα΄.......χαχαχαχχαχαχχαχααχ:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καληνύχτα Άννα μπαίνε να λες ένα είμαι καλά...Κιττάκο μου και εσύ στο κλαμπ ε;;;Μόλις γεννήσεις θα έχεις χάσει πόσα κιλά....

τι να πω....κανείς δεν το πιστευει οτι δεν εχω παρει παραπάνω....χαχαχχαχαα

μακαρι...λες να γινω μοντελάκι ? να ήταν μια εγκυμοσυνη που μου χρειαζόταν ?

κατα τα άλλα τι νεα ?

εμεις τελειώσαμε με το βαψιμο , μπηκε κ η δημοσίευση για τον γαμο , καναμε τα χαρτιά , την Παρασκευη θα εχουμε τις αδειες κ θα κλείσουμε ημερομηνία

Ηρεμία σήμερα πόναγε το στομάχι μου το πρωί αλλά μετά κάπως συνήλθα και επιτέλους σιδέρωσα.Μιλάμε ούτε και εγώ ξέρω πόσα πλυντήρια έχουν μαζευτεί.Εννοείται ότι δεν τελείωσα αλλά άδειασε λίγο ο χώρος...Μόλις τελειώσεις το δωμάτιο να μας βάλεις φωτογραφία ναι;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ηρεμία σήμερα πόναγε το στομάχι μου το πρωί αλλά μετά κάπως συνήλθα και επιτέλους σιδέρωσα.Μιλάμε ούτε και εγώ ξέρω πόσα πλυντήρια έχουν μαζευτεί.Εννοείται ότι δεν τελείωσα αλλά άδειασε λίγο ο χώρος...Μόλις τελειώσεις το δωμάτιο να μας βάλεις φωτογραφία ναι;

ναι . οταν θα παραλάβω το κρεββατάκι με τα παρελκόμενα:P

Διαφημίσεις

Κιττάκο σε αφήνω πάω να ξαπλώσω για΄τι ο μικρός κοιμήθηκε από τις 7.30 και το πρωί θα χοροπηδάει από τις 7.30....

Οκ, Ξανθή μου:P:p παω κι εγω να στεγνώσω τα μαλλιά μου.

Καληνύχταααα !!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε????ελπιζω να ειστε ολες καλα......Εχω χαθει λιγακι γιατι φτιαχνω κατι δικο μου...αν θελετε ελατε να ριξετε μια ματια....

http://manoules.forumgreek.com/

:-D

Διαφημίσεις

το εκανα κοπι για να σας πω τον πονο μου.

σημερα ειχαμε ενα ατυχημα με τον μικρο,επαιζε με τα μεγαλα αδερφια του με μπαλονια στο σαλονι και σκονταψε και χτυπησε στο επιπλακι της τηλεορ.το ενα δοντι εφυγε ολοσχερος το αλλο κρεμεται και εκοψε τον χαληνο του και εχει ξεσκισει σε διαφορα σημεια τα ουλα του.τον παμε στο γεννηματα παιδοχ.οχι μας λεει παντε τον οδοντ.το παμε αγ.παυλο οχι μας λεει θελει παιδοχ.του λεμε απο κει ερχομαστε-το αιμα ποταμι-ε τοτε δεν θελαν το περιστατικο γτ χρειαζετε αναισθησια για το ραψιμο θα βαλουμε σκονη για να σταμτησει το αιμα και ισως μεινουν σημαδια.αυριο παιδοοδοντιατρο πρωι πρωι

921477wc2fyvv2y2.gif

το εκανα κοπι για να σας πω τον πονο μου.

σημερα ειχαμε ενα ατυχημα με τον μικρο,επαιζε με τα μεγαλα αδερφια του με μπαλονια στο σαλονι και σκονταψε και χτυπησε στο επιπλακι της τηλεορ.το ενα δοντι εφυγε ολοσχερος το αλλο κρεμεται και εκοψε τον χαληνο του και εχει ξεσκισει σε διαφορα σημεια τα ουλα του.τον παμε στο γεννηματα παιδοχ.οχι μας λεει παντε τον οδοντ.το παμε αγ.παυλο οχι μας λεει θελει παιδοχ.του λεμε απο κει ερχομαστε-το αιμα ποταμι-ε τοτε δεν θελαν το περιστατικο γτ χρειαζετε αναισθησια για το ραψιμο θα βαλουμε σκονη για να σταμτησει το αιμα και ισως μεινουν σημαδια.αυριο παιδοοδοντιατρο πρωι πρωι

κουφετακι μην στεναχωριεσαι θα περασει περαστικα του

RPVCp3.png?gonw6PAb

θα περασει καλη μου το ξερω οπως ξερω οτι εχουμε να τραβηξουμε πολλα γτ πρπει να βγει το αλλο δοντι και να μπουν στηριγματα για να μην κλεισει το κενο αφου τα δοντια του τα κανονικα θα βγουν σε 2χρονια.ηταν η κακια στιγμη παντος απο ολλα τα ατυχηματα που εχω περασει και δεν ειναι λιγα με τα παιδια μου σε αυτο τα παιξα δεν ξερω γτ!!!!!αντι να ειμαι ηρεμη εκλαιγα σαν την χαζη κρατοντας τις πετσετες στο μωρο γμ,παλια ημουν ποιο ψυχραιμη.

921477wc2fyvv2y2.gif

αμαν βρε κουφετακι μου, ολο ατυχηματα ειναι μωρε ο μικρουλης...ευχομαι να ειναι και το τελευταιο...περαστικα σας και ψυχραιμια αγαπη μου.να του δωσεις ενα μεγαλο και γλυκο φιλι απο μενα!

πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσουδια...μανουλομανουλα,φουσκωμενουλια και μη!

μανουυυυυυυυυυ, εχεις χαθει κοριτσαρα...θα σε παρω αυριο ενα τηλ να ακουσω τη φωνουλα σου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...