Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζένη αφού σου έδειξε θετικό έστω και με τα πρωινά ήταν σωστό.Είναι δοκιμασμένα αν δεν είναι ανεβασμένη η ορμόνη δεν δείχνει ούτε πρωί ούτε μεσημέρι ούτε βράδυ.Απλά αν το έκανες λίγο αργότερα θα ήταν ακόμα πιο έντονο το ροζ του θετικού.Μην χαλάς άλλα τεστ αφού τις επόμενες βγήκαν αρνητικά είσαι οκ.το πρόβλημα θα ήταν να βγαίναν όλα θετικά...Ελπίζω να κάνεις κάθε μέρα ε;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ εδώ....Καλά είσαι Φαίη;

καλυτερα χθες εκτος απο την δουλεια του γραφειου ειχαμε και εσωτερικη μετακομιση γυρισα απο το πρωι 20:00 το βραδυ πικρα

κατα τα αλλα καλα εκανα και εγω τεστ ωορηξιας και μου εδειξε θετικο

μονο μια μερα

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλυτερα χθες εκτος απο την δουλεια του γραφειου ειχαμε και εσωτερικη μετακομιση γυρισα απο το πρωι 20:00 το βραδυ πικρα

κατα τα αλλα καλα εκανα και εγω τεστ ωορηξιας και μου εδειξε θετικο

μονο μια μερα

πως εισαι απο τις αναγουλες?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Α πολύ ωραία;Εσένα πότε έδειξε;;;Κάνετε κάθε μέρα από τότε;;;Όχι και πολύ καλά ζυγίστικα κιόλας σήμερα και είμαι ακόμα -6 δεν παίρνω καθόλου βάρος.Ελπίζω να είναι επειδή δεν μπορώ να φάω και χάνω εγώ, ενώ το μωρό αναπτύσσεται κανονικά.Εδώ που διαβάζω λέει ότι πρέπει να είμαι + 2-3 κιλά.

Α πολύ ωραία;Εσένα πότε έδειξε;;;Κάνετε κάθε μέρα από τότε;;;Όχι και πολύ καλά ζυγίστικα κιόλας σήμερα και είμαι ακόμα -6 δεν παίρνω καθόλου βάρος.Ελπίζω να είναι επειδή δεν μπορώ να φάω και χάνω εγώ, ενώ το μωρό αναπτύσσεται κανονικά.Εδώ που διαβάζω λέει ότι πρέπει να είμαι + 2-3 κιλά.

την τριτη κανουμε καθε δευτερη δεν ξερω αν κανουμε καλα

ο αντρας μου ειχε και πυρετο πολυ απο το δοντι του και γι αυτο

θα δειξει

στον υπερηχο δεν φαινεται το παιδι αν αναπτυσεται σωστα?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Κοίτα μέχρι στιγμής είναι σούπερ το μωρό.Αλλά έχω να το δω 3 εβδομάδες και θα πάω σε 2.Για αυτό λέω να είναι καλά....Πιστεύω πάντως πως είναι καλά.

Ρε συ αφού σου έδειξε το τεστ θετικό έπρεπε τις επόμενες 2 τουλάχιστον μέρες να κάνετε λίγο περισσότερο.Ο πυρετός δεν πειράζει και μια φίλη μου όταν έμεινε είχε πυρετό ο άντρας της και μια χαρά παίδαρο έκανε...

Καλησπερα κουκλεσ ξερω χαθηκα ακομα να μου φερουν το λαπι τοπι... Λοιπον η μπεμπουλα ναι τρωει καλα φτασαμε το 1,5 κιλο! Οποτε μεχρι στιγμης ολα καλα εγω ξεκουραστη και καθε παρασκευη κανω ντοπλερ αυτην την φορα ομως η αρτηρια δεν ηταν σταθερη εχει χαλασει λιγο ακομα αλλα η αλλη δινει παρα πολυ καλα το αιμα στο μωρο... Ειναι και πολυ ζωηρη σημερα νομιζα οτι μου εσπασαν τα νερα ηρθε ο γιατρος σπιτι μου εκανε τεστ αλλα δεν ηταν υγρα ειχε κατσει η μικρη στην κυστη οποτε πιεζε και ειχα συνεχεια ουρα... Εβαλα και σερβιετα... Ξανθουλα μην σκας με τα κιλα εγω ειμαι ακομα στο -1 αλλα η μικρη μεγαλωνει

Άντε ρε Άννα και ανησύχησα που δεν έμπαινες...Πολύ καλά τα νέα σας μπράβο στη κοπέλα μας που τρώει καλά....

Τι να πω ρε Άννα ότι θα έμενα έγκυος και θα έχανα τόσα κιλά ακόμα δεν το πιστεύω.Τα πάλευα τα άτιμα τόσο καιρό και δεν έφευγαν και τώρα μια και έξω και δεν βάζω κιόλας.

Καλησπέραα:P:p

άντε βρε συ , σιγα μην στεναχωριόμαστε αν δεν παιρνουμε βαρος. κι εγω για την εβδομαδα που ειμαι , πρεπει λεει να ειμαι +12....μακριά απο εδω

περιραζει που ειμαι +3 ?:P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κοριτσακια μου σας διαβαζω καθε μερα αλλα αποφευγω να εχω το κιν κοντα μου... Βεβαια με εχει κερδισει ο Καρακασης αυτην την εβδομαδα αφου ειμαι ξαπλα και ριχνω πολυ διαβασμα! Λοιπον σας καληνυχτιζω και σας φιλω ολες γλυκα μου λειψατε κοριτσαρες μου. Φιλακια και χαδακια σε κοιλιτσες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...