Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

χαχαχα μιτσο????? μη μας βγει αγλαια...:P

δεν το εχω ακουσει ακομα...περιμενω πως κ πως αλλα αποτη διαβασα απο 18 και μετα το ακους παντως στον υπεριχο δεν σταματαγε να κουναει τα ποδια λες κ ειχε βαλει μοτερακι ηταν...

καλη επιτυχια κιολας με τα τεστ που κανετε μακαρι να ειναι η σειρα σας...

ευχαριστουμε,μιτσο=μικρο κερκυραικα χαχαχαχα................

αγλαια τι εννοεις?ελπιζω να κλωτσισει συντομα

μηπως βγει ποδοσφαιριστης?γι αυτο κουναει τοσο πολυ τα ποδαρακια?:P:p:p:p:p

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευγενια ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν εχεις σταθερο κυκλο..σημασια εχει οτι εχεις πολλα τεστ

και που θα παει δεν ειναι στο χερι του θα την πιασουμε την μερα...

γιατι θελουμε εγκυουλες.....πολλες εγκυουλες!!!!

αστερινα το τικερακι της τζενης λεει οτι σε δυο μερες θα εχει ωορηξια πως θα δειξουν τα τεστ?

ασχετο ξεχασα να σου πω οτι το νιφλαμολ που μου ειπες για το δοντι πολυ καλο σε ευχαριστω

RPVCp3.png?gonw6PAb

ευχαριστουμε,μιτσο=μικρο κερκυραικα χαχαχαχα................

αγλαια τι εννοεις?ελπιζω να κλωτσισει συντομα

μηπως βγει ποδοσφαιριστης?γι αυτο κουναει τοσο πολυ τα ποδαρακια?:P:p:p:p:p

χαχχαχχα καλημερα στην κερκυρα... ξερεις η καταγωγη μου ειναι απο εβρο νεα βυσσα ορεστιαδας...ου του κουριτσουδιμ τι καμεις????χχαχαχ

HouVp2.png

oVGVp2.png

geni το τικερακι σου λεει οτι σε δυο μερες ειναι η ωορρηξια σου

το τικερ μου μπορει να λεει σε 2 μερες αλλα εγω εχω εδω κ 5 μερες πονο χαμηλα πρησιμο στο στηθος κ συν το τεστακι που εδειξε θετικο πριν 3 μερες..εχω χιλλιομπερδευτει..:roll:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ευγενια ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν εχεις σταθερο κυκλο..σημασια εχει οτι εχεις πολλα τεστ

και που θα παει δεν ειναι στο χερι του θα την πιασουμε την μερα...

γιατι θελουμε εγκυουλες.....πολλες εγκυουλες!!!!

δεν εχω πολλα δυο μου μεινανε..5 μου ειχε στειλει η ξανθη.εχει και η κιττυ καμια 15 αρια μου ειπε αλλα δε λεει να τα στειλει με κουριερ ειναι ακριβα.ελεγα να μπορεσει να συναντηθει με την αννα κ να της τα δωσει.ετσι κ αλλιως η αννα ερχεται πατρα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

το τικερ μου μπορει να λεει σε 2 μερες αλλα εγω εχω εδω κ 5 μερες πονο χαμηλα πρησιμο στο στηθος κ συν το τεστακι που εδειξε θετικο πριν 3 μερες..εχω χιλλιομπερδευτει..:roll:

δεν κανεις και ενα τεστ εγκυμοσυνης να δεις

RPVCp3.png?gonw6PAb

δεν εχω πολλα δυο μου μεινανε..5 μου ειχε στειλει η ξανθη.εχει και η κιττυ καμια 15 αρια μου ειπε αλλα δε λεει να τα στειλει με κουριερ ειναι ακριβα.ελεγα να μπορεσει να συναντηθει με την αννα κ να της τα δωσει.ετσι κ αλλιως η αννα ερχεται πατρα.

και πψς γινεται ρε ευγενια..αυτο που ειπες οτι εκανες πρωι δεν πιανει..κανε και τα αλλα δυο και βλεπουμε.. ποσες μερες ειναι απο την περιοδο το τικερακι δεν μπορω να το καταλαβω

HouVp2.png

oVGVp2.png

αν υποθεσουμε οτι εχω ωορηξια σε 2 μερες κανονικα δεν πρεπει να μου δειξει σημερα θετικο;αφου δειχνει την ορμονη 2 μερες πριν γινει η ωορηξια για να προλαβεις

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν κανεις και ενα τεστ εγκυμοσυνης να δεις

γιατι να κανω τεστ εγκυμοσυνης;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εγω παρηγγειλα απο τα hometest μεσω διαδυκτιου και πηρα 20 τεστ ωορρηξιας και πεντε εγκυμοσυνης συνολικα 26,00 μεσα και τα μεταφορικα

σε δυο εργασιμες τα ειχα

RPVCp3.png?gonw6PAb

και πψς γινεται ρε ευγενια..αυτο που ειπες οτι εκανες πρωι δεν πιανει..κανε και τα αλλα δυο και βλεπουμε.. ποσες μερες ειναι απο την περιοδο το τικερακι δεν μπορω να το καταλαβω

περιοδος σου ερχεται 14 μερες μετα την ωορηξια..αρα 2 συν 14 σε 16 μερες περιμενω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αν υποθεσουμε οτι εχω ωορηξια σε 2 μερες κανονικα δεν πρεπει να μου δειξει σημερα θετικο;αφου δειχνει την ορμονη 2 μερες πριν γινει η ωορηξια για να προλαβεις

24με48 ωρες αφου δειξει το τεστ μπορεις να ερθεις σε επαφη εμενα μου εδειξε θετικο την ημερα που ειχα την ωορηξια

RPVCp3.png?gonw6PAb

δεν το εχεις κανει ακομα?

HouVp2.png

oVGVp2.png

γιατι να κανω τεστ εγκυμοσυνης;

γιατι εχεις αυτα τα συμπτωματα πολυ πριν ωορηξια

θα σου πουν και καλυτερα οι αδερφες σου που εχουν περασει απο αυτο το σταδιο

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...