Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς τον αστερία! αν κοιτάζεις διπλή κουνια δεν εχει και μεγάλη ποικιλία αλλά αν θέλεις δυο χωριστές σίγουρα θα βρεις κάτι να σου αρέσει! έχει άπειρες...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

αγορομανα τζενακι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα'χω 3 αντρες να με προσεχουν!!!!

θα βρω κατι δε μπορει,το ψαχνω απο τωρα,πρεπει να κανω ερευνα αγορας γιατι τα εξοδα ειναι παρα πολλα και επι 2!μεγαλο προβλημα ειναι το καροτσι,δεν υπαρχει μεγαλη ποικιλια.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλώς τον αστερία! αν κοιτάζεις διπλή κουνια δεν εχει και μεγάλη ποικιλία αλλά αν θέλεις δυο χωριστές σίγουρα θα βρεις κάτι να σου αρέσει! έχει άπειρες...

υπάρχουν κ διπλές κούνιες ? δεν το ήξερα:confused:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

αγορομανα τζενακι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα'χω 3 αντρες να με προσεχουν!!!!

θα βρω κατι δε μπορει,το ψαχνω απο τωρα,πρεπει να κανω ερευνα αγορας γιατι τα εξοδα ειναι παρα πολλα και επι 2!μεγαλο προβλημα ειναι το καροτσι,δεν υπαρχει μεγαλη ποικιλια.

Που θα γεννήσεις ?

Διαφημίσεις

Τζένη , ρωτησες την ξαδέρφη σου ?

δεν τη ρωτησα γιατι δεν τη βρηκα.θα σου πω ομως.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

για 2 ξεχωριστες ψαχνω,λεω τη μια να τη βαλω στο δωματιο μας και να τα κοιμιζω μαζι .αλλα πρεπει να παρω και καλαθουνες ενω θα προτιμουσα λικνο που ειναι στην ιδια τιμη.Οι καλαθουνες και τα πορτ μπεμπε μου φαινονται αχρηστα,αλλα πως θα τα φερω στο σπιτι μας.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

αναγκαστικα στο Ιασω,ειναι εκει ο γιατρουλης.Ευτυχως ανοιξε τωρα και το Ρεα και θα πεσουν οι τιμες.Τωρα το Ιασω εχει προσφορα τα βλαστοκυταρρα.

tJd1p3.png

για 2 ξεχωριστες ψαχνω,λεω τη μια να τη βαλω στο δωματιο μας και να τα κοιμιζω μαζι .αλλα πρεπει να παρω και καλαθουνες ενω θα προτιμουσα λικνο που ειναι στην ιδια τιμη.Οι καλαθουνες και τα πορτ μπεμπε μου φαινονται αχρηστα,αλλα πως θα τα φερω στο σπιτι μας.

κ μενα λικνο , καλαθούνα κ πορτ μπεμπε μου φαίνονται άχρηστα. Εγω μαλλον θα τον φερω σπίτι με το καθισματάκι αυτοκινήτου ή αγκαλιά στο sling

( η μαία σε ενα σεμινάριο που ειχα παει , είχε πει οπωσδήποτε σε κάθισμα αυτοκινήτου , για ασφάλεια)

Ειδικά το λικνο , το θεωρώ πεταμένα λεφτα. Καποιοι γνωστοί έδωσαν 300 ευρω για λικνο κ τωρα θελουν περισσότερα για κρεββατάκι , πάντα , στρωμα κλπ

Διαφημίσεις

καθισματακια αυτοκινητου δε σε βολευουν για τη μεταφορα στο σπίτι? θα γεννησεις αθηνα ή εκεί που μένεις? ξερω οτι εχει θαλασσα εκει που μενεις αλλα δεν ξερω αν εχει γυρω-γυρω... αν ειναι ετσι όντως θα εχετε θεματακι με τη μεταφορα

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

δεν τη ρωτησα γιατι δεν τη βρηκα.θα σου πω ομως.

καλά , κανε εσύ το άθλημα κ χωρίς τεστ:P:p:p

άντε....άντε....τα αγόρια σας τρώμε.....λέμεεεε

ναι εχει και διπλές, ειδα σε καποια μαγαζια οταν εψαχνα αλλα ελάχιστες.

αστερια ποτε γεννας? αν μεσολαβησουν εκπτωσεις να τις εκμεταλλευτεις πάντως...

κανονικα ειμαι μεχρι 22/8 αλλα τα διδυμακια δεν φτανουν μεχρι τις 40 βδομαδες.Ελπιζω μονο να φτασω στις αρχες αυγουστου.Ολα καλα θα πανε!

εκπτωσεις δε νομιζω να προλαβω,αλλα αν κανουμε μεγαλο λογαριασμο δε θα μας κανουν μια καλυτερη τιμη 'η κανενα δωρο?

tJd1p3.png

εχω βρει λικνο με 100 ευρω,δεν δινω 300 για λικνο εννοειται!!!μωρε δεν κανουν ολα τα καθισματακια για νεογεννητα,και χρειαζεται καλαθουνα για τα βαλω στο πλοιο.εκτος αν βρω λυση με το καροτσι.θα δουμε...

tJd1p3.png

κανονικα ειμαι μεχρι 22/8 αλλα τα διδυμακια δεν φτανουν μεχρι τις 40 βδομαδες.Ελπιζω μονο να φτασω στις αρχες αυγουστου.Ολα καλα θα πανε!

εκπτωσεις δε νομιζω να προλαβω,αλλα αν κανουμε μεγαλο λογαριασμο δε θα μας κανουν μια καλυτερη τιμη 'η κανενα δωρο?

σιγουρα θα σου κανουν καποιο δωρο. και πάντα υπάρχουν κ κάποιες προσφορές. απο Αθηνα εχεις σκοπο να ψωνίσεις ?

εγω παντως οταν πηγα στα ΛΗΤΩ , έφυγα τρεχοντας. Οπως εχω ξαναγράψει εχω βρει βιοτεχνιες που δινουν κ λιανική κ πηρα απο εκει.

Δηλ η μια ειναι δίπλα στο σπιτι μας , αποκλειεται να μην την δω...οποτε κ να μου λειψει κατι...εχει τα παντα

Παντα , κουνουπιερα κ πάπλωμα = 85 ευρω ( αυτά που στελνει στα ΛΗΤΩ)

όχι disney βεβαια ή pierre cardin κλπ....αλλά δεν με νοιαζει καθολου:rolleyes::rolleyes:

εχω δουλεψει πολλα χρονια σε εταιρίες με επωνυμα ρουχα κ αξεσουάρ κ ξερω τι ακριβως πληρώνεις...το όνομα κ τιποτα άλλο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...