Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννιώ και εγώ έλεγα ότι τώρα στις εξετάσεις θα είναι όλες οι τιμές στα χαμηλότερα αλλά φτου μη με ματιάσω μια χαρά οι εξετάσεις...Πάντως και εγώ από το μεσημέρι και μετά χειροτερεύω...

είδες? προνοεί η φύση παιδί μου

mIdZp3.png

εφοσον ηρθαν στα χερια μου ειπα να τα αξιοποιησω.εχω μεγαλο κ ακανονιστο κυκλο ρε μαρακι γιαυτο τα ξεκινησα.μπας κ βγαλω ακρη.κ θελω να σου πω οτι εχτες μου εδειξε θετικο σε ωορηξια .αν δεν τα χρησιμοποιουσα καθολου με βαση τον κυκλο μου θα περιμενα σε 6 μερες .τι να πω θα δειξει.ξερω οτι ειναι μπελας γιατι αν αδιαθετησω θα αγχωθω πιο πολυ.μπορει ομως κ να με βοηθησει.

να μην αγχωθείς. Να το δεις σαν εργαλείο που σε βοηθά να αξιοποιείς πιο σωστά τις μέρες. Σε κάθε κύκλο έχεις 20% πιθανότητες, όπως και να χει.

Επίσης, να ξέρεις ότι τις επόμενες 3 μέρες δώστου να καταλάβει. Και μετά από 14 θα περιμένεις. Καλή επιτυχία τζενάκι.

mIdZp3.png

τζενακι οντως πολυ νωρις σου εδειξε θετικο, 6 μερες ειναι πολλες... Τι να πω κοιτα πως θα παει και με τα τεστακια κι αν δεν δεις αποτελεσμα καλυτερα να πας να το παρακολουθησεις με υπερηχο για πιο σιγουρα πραγματα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

εδω ειμαι παλι σορυ αλλα με πηρε τηλ η κουμπαρα μου και μιλουσαμε!

κοριτσια κι εγω με τις ανακατωσουρες ετσι νομιζα οτι δε θα περασουν ποτε.καθε μερα μια χαρα και καθε απογευμα και βραδυ χαλια!

αλλα παει περασαν και τωρα ειμαι μια χαρα εκτος απο λιγες περιπτωσεις που νιωθω σαν να εχω φαει ενα βοδι!

Καρκινάκι θα είναι ο υιος παπάκι ε? ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

δίνω συμβουλές.....

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

ακου ηττα που εφαγα.10 μερες πριν ολοι λεγανε οτι θα κλεισουν,οτι δεν θα ειναι κανενα μαγ.ανοιχτο κ ετσι με πεισανε να μην ανοιξω εχτες.κ τελικα ολοι ειχαν ανοιξει.

εγω δεν εχω ιδέα , τι έγινε χθες ....ξύπνησα το μεσημερι , σιδερωσα λίγο, ξανακοιμήθηκα, το απογευμα χαζεψα λιγο κ ξανακοιμήθηκα:P

αλλά δεν ημουν πολύ καλά .......

αλλά δεν νομιζω οτι χάσαμε κ τίποτα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καρκινάκι θα είναι ο υιος παπάκι ε? ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

δίνω συμβουλές.....

καρκινακι ναι εκτος αν βγει νωριτερα τι να πω;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλα εχτες κοριτσια ολη η ελλαδα απεργια ειχε κι οχι μονο τα εμπορικα καταστηματα αλλα ολα φαρμακεια,μεσα μαζικης μεταφορας,γιατροι,δασκαλοι,καθηγητες.μιλαμε χαμος!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

παω κι εγω να ξαπλωσω λιγο γιατι με πονεσε η μεσουλα μου!μπαι!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα!μαλλον δε σας προλαβα.

διαβασα για τα στομαχια σας και μπηκα!!!εγω παντως οσο παω χειροτερευω!!!!!!!!!τιποτα δε θελω να τρωω.μονο σκατολοιδια θελουν τα αγορια μου!!ειδικα το κρεας μπλιαχ!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια κοιταζω για κουνιες και δε μου αρεσει τιποτα!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

να μην αγχωθείς. Να το δεις σαν εργαλείο που σε βοηθά να αξιοποιείς πιο σωστά τις μέρες. Σε κάθε κύκλο έχεις 20% πιθανότητες, όπως και να χει.

Επίσης, να ξέρεις ότι τις επόμενες 3 μέρες δώστου να καταλάβει. Και μετά από 14 θα περιμένεις. Καλή επιτυχία τζενάκι.

ευχαριστω αννιω ελπιζω να λειτουργησει υπερ μου.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σου αστεριαααααα.πως εισαι?τελικα αγορομανα ε;μπραβω κουκλα μου.οσο για κουνιες θα βρεις αυτο που θελεις μην αγχωνεσαι εχεις καιρο μπροστα σου

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα!μαλλον δε σας προλαβα.

διαβασα για τα στομαχια σας και μπηκα!!!εγω παντως οσο παω χειροτερευω!!!!!!!!!τιποτα δε θελω να τρωω.μονο σκατολοιδια θελουν τα αγορια μου!!ειδικα το κρεας μπλιαχ!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια κοιταζω για κουνιες και δε μου αρεσει τιποτα!!!!

Γεια σου Αστερία με τα αγόρια σου !!

καλά νομίζω οτι τα αγορια για την ωρα είναι μπροστά έτσι ? για κάντε κάτι οι υπόλοιπες:P:p:p:p

θα βρεις βρε συ κουνιες ....άπειρα σχέδια κ τιμές φυσικά

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...