Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια....

ρε συ ξανθή μη μου λες τέτοια

ακόμα αναγούλες?

ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ

δε θα το αντέξω. Ειδικά το βράδυ είμαι χάλια. Άσε που απο τα πολλά ψωμιά στο τέλος θα παχύνω....Δεν μπορώ να φάω σαν άνθρωπος. Αμαν

mIdZp3.png

ηρθα κ γω ξανα ειχα δουλειτσα κ κανω το σταυρο μου.καλημερα μαρακι

ας έχεις δουλειά κι ας εξαφανίζεσαι:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ψωμάκια, κρακεράκια, φρυγανίτσες φαε ότι μπορεις αννιω και μη σκας για τα κιλά, αρκει να νιωθεις καλυτερα... Παντως κι εγω απο το απογευμα και μετα ημουν χειροτερα και απορουσα γιατι λενε οτι οι εγκυες το πρωι εχουν αναγουλες κλπ...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

τζενη αρχισες να παλευεις με τεστ ωορηξιας? μπελα στο κεφαλι σου νομιζω βάζεις... παντως οποτε και να τα κανεις να ειναι την ιδια ωρα καθε μερα, ωστε να μην περασει 24ωρο

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

ψωμάκια, κρακεράκια, φρυγανίτσες φαε ότι μπορεις αννιω και μη σκας για τα κιλά, αρκει να νιωθεις καλυτερα... Παντως κι εγω απο το απογευμα και μετα ημουν χειροτερα και απορουσα γιατι λενε οτι οι εγκυες το πρωι εχουν αναγουλες κλπ...

Εσένα πότε σου πέρασαν? θυμάσαι (στο μεταξύ είμαι γελοία, ρωτάω λες και δεν τα έχω περάσει δις)...

mIdZp3.png

τελος του 3ου με αρχες 4ου μου περασαν αννιω και ειχα απελπιστει, νομιζα οτι δεν θα τελειωσουν ποτε. Και μπορεί να μην ειχα εξαγωγες, αλλα μονιμα σαν να ειχα φαει κατι χαλασμενο ημουν και ουσιαστικα όλα ψωμια και φρυγανιες ετρωγα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

τελος του 3ου με αρχες 4ου μου περασαν αννιω και ειχα απελπιστει, νομιζα οτι δεν θα τελειωσουν ποτε. Και μπορεί να μην ειχα εξαγωγες, αλλα μονιμα σαν να ειχα φαει κατι χαλασμενο ημουν και ουσιαστικα όλα ψωμια και φρυγανιες ετρωγα...

ακριβώς το ίδιο. Έχω ένα μήνα γεμάτο ακόμη. Υπομονή, Απλά το βράδυ ζορίζομαι πολύ και έχω και τα δύο ζουζούνια που θέλουν παιχνίδι, φαι, μπάνιο, ύπνο...αααααχ

mIdZp3.png

Αννιώ ακόμα χάλια είμαι.Στον γιο μου δεν είχα τέτοια ήμουν κυριλέ τώρα με ισοπέδωσε....Και εγώ φρυγανιές τρώω αλλά δεν έχω πάρει γραμμάριο ίσα ίσα είχα χάσει 6 και ακόμα είμαι -6.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

εγω είμαι στα ίδια ακριβώς, καλά όχι ότι με πιάνει τρέλα, αλλά απορώ με την ελάχιστη τροφή που τρώω πως γίνεται. Μάλλον γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν έχω φάει τόοοοοοοοσο ψωμί και ζυμαρικό. Είμαι 57

mIdZp3.png

Αννιώ και εγώ έλεγα ότι τώρα στις εξετάσεις θα είναι όλες οι τιμές στα χαμηλότερα αλλά φτου μη με ματιάσω μια χαρά οι εξετάσεις...Πάντως και εγώ από το μεσημέρι και μετά χειροτερεύω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τζενη αρχισες να παλευεις με τεστ ωορηξιας? μπελα στο κεφαλι σου νομιζω βάζεις... παντως οποτε και να τα κανεις να ειναι την ιδια ωρα καθε μερα, ωστε να μην περασει 24ωρο

εφοσον ηρθαν στα χερια μου ειπα να τα αξιοποιησω.εχω μεγαλο κ ακανονιστο κυκλο ρε μαρακι γιαυτο τα ξεκινησα.μπας κ βγαλω ακρη.κ θελω να σου πω οτι εχτες μου εδειξε θετικο σε ωορηξια .αν δεν τα χρησιμοποιουσα καθολου με βαση τον κυκλο μου θα περιμενα σε 6 μερες .τι να πω θα δειξει.ξερω οτι ειναι μπελας γιατι αν αδιαθετησω θα αγχωθω πιο πολυ.μπορει ομως κ να με βοηθησει.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εδω ειμαι παλι σορυ αλλα με πηρε τηλ η κουμπαρα μου και μιλουσαμε!

κοριτσια κι εγω με τις ανακατωσουρες ετσι νομιζα οτι δε θα περασουν ποτε.καθε μερα μια χαρα και καθε απογευμα και βραδυ χαλια!

αλλα παει περασαν και τωρα ειμαι μια χαρα εκτος απο λιγες περιπτωσεις που νιωθω σαν να εχω φαει ενα βοδι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ας έχεις δουλειά κι ας εξαφανίζεσαι:P

ακου ηττα που εφαγα.10 μερες πριν ολοι λεγανε οτι θα κλεισουν,οτι δεν θα ειναι κανενα μαγ.ανοιχτο κ ετσι με πεισανε να μην ανοιξω εχτες.κ τελικα ολοι ειχαν ανοιξει.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...