Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

τι θα γινει τωρα....μαναχια μου θα μεινω?βρε....τσικνιζετε ολες?φερτε κ κανα σουγλακι απεδω που με εκοψε η πεινα...

καλημερα τζενακι παω να φτιαξω πρωινο και ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα τζενακι παω να φτιαξω πρωινο και ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με σουβλακια?χαχαχαχαχ:tongue: περιμενωωωωωωω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κορίτσια....Τι κάνετε;;;Τζένη έπιασες δουλειά;;;Έκανες σήμερα πάλι;;

Εγώ μια από τα ίδια με στομάχι χάλια.Εν τω μεταξύ θέλει ο καλός μου να ψήσουμε σήμερα και μόνο που σκέφτομαι την μυρωδιά είμαι έτοιμη να πέσω ξερή κάτω από την αηδία...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εγώ μια από τα ίδια με στομάχι χάλια.Εν τω μεταξύ θέλει ο καλός μου να ψήσουμε σήμερα και μόνο που σκέφτομαι την μυρωδιά είμαι έτοιμη να πέσω ξερή κάτω από την αηδία...

ελα ρε ξανθη κ θελω να ρωτησω,ηρθα σε επαφη εχτες το βραδυ.οκ αλλα κοιταξα σημερα οτι δεν συνισταται λεει η χρηση του τεστ με τα πρωινα ουρα.εγω το εκανα με το που σηκωθηκα.δηλ το αποτελεσμα δεν ηταν σωστο;εχω μπερδευτει.θα ξανακανω το μεσημερι που θα παω σπιτι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

με σουβλακια?χαχαχαχαχ:tongue: περιμενωωωωωωω

βασικα δε μου ερχεται πρωι πρωι κρεας αλλα να σου πω εβαλα να βρασουν 2 αβγουλακια να τα βαλω σε ποτηρακι με ψωμακι και λιγο τυρακι αλατακι και πιπερακι μιααααααααμ πεινασα τωρα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ετσι ακριβως ημουν κι εγω πριν κανα μηνα!δεν αντεχα μυρωδιες με τιποτα.αλλα και τωρα κρεας δεν αντεχω να σας πω το κρεας μονο κοτοπουλο τρωω!

566b716e1f.png?html%22

Τζένη λέει και καλά όχι το πρωί τώρα που διαβάζω γιατί δεν είναι μεγάλη η συγκέντρωση της ορμόνης.Αλλά αφού εσένα έδειξε τι σε πειράζει;;;Βαλτον κάτω λέμε...

Παπί άσε πίκρα.Ελπίζω πραγματικά σε λίγο να περάσει εξαντλήθηκα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

παω να δω λιγο αν εβρασαν τα αβγουλακια και επανερχομαι!

566b716e1f.png?html%22

Τζένη λέει και καλά όχι το πρωί τώρα που διαβάζω γιατί δεν είναι μεγάλη η συγκέντρωση της ορμόνης.Αλλά αφού εσένα έδειξε τι σε πειράζει;;;Βαλτον κάτω λέμε...

Παπί άσε πίκρα.Ελπίζω πραγματικά σε λίγο να περάσει εξαντλήθηκα...

ρε συ μηπως αλλιωνει τα αποτελεσματα?δεν κολαει αυτο που λες γιατι ολα τα τεστ εγκυμοσυνης λενε με τα πρωινα ουρα γιατι ειναι πιο συγκεντρωμενη η ορμονη..τι να πω..θα δειξει ..παντως εγω σημερα σηκωθηκα με πονο στο στηθος .ειναι πρησμενο.α.. κ κατι αλλο.δεν εχω υγρα ωορηξιας εχω κανονικα.αυτο παει να πει οτι ακομα δεν εχει κατεβει το αβγουλακι?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Παπι είσαι Αθήνα καλέ;;;Φύγατε από την Λ;;;

οχι ακομα την αλλη βδομαδα ξανθουλι!

566b716e1f.png?html%22

τι θα γινει τωρα....μαναχια μου θα μεινω?βρε....τσικνιζετε ολες?φερτε κ κανα σουγλακι απεδω που με εκοψε η πεινα...

καλημέρααα....εδώ είμαι καλέ

τι κάνεις ? χθες έριξα πολύ υπνο....ποναγε η μεση μου

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ρε συ μηπως αλλιωνει τα αποτελεσματα?δεν κολαει αυτο που λες γιατι ολα τα τεστ εγκυμοσυνης λενε με τα πρωινα ουρα γιατι ειναι πιο συγκεντρωμενη η ορμονη..τι να πω..θα δειξει ..παντως εγω σημερα σηκωθηκα με πονο στο στηθος .ειναι πρησμενο.α.. κ κατι αλλο.δεν εχω υγρα ωορηξιας εχω κανονικα.αυτο παει να πει οτι ακομα δεν εχει κατεβει το αβγουλακι?

απο την εμπειρια μου οτι κι αν κανεις καθε φορα θα βλεπεις και κατι διαφορετικο πανω σου.

εγω ειχα κοντεψει να τρελαθω.ειχα περει ενα ημερολογιο και εγραφα καθε μηνα καθε μερα τι ενιωθα για να μην τα ξεχναω!!!!!!

ε λοιπον καθε μηνα ειχα και κατι νεο να γραψω!

ασε πικρα!μην το πολυψαχνεις λοιπον προσωπικα εγω πιο πολυ στεναχωριωμουν παρα το ευχαριστιομουν!

566b716e1f.png?html%22

Πήρατε μετάθεση καλέ;;;;

Τζένη για την ωορρηξία όμως λέει ότι η ορμόνη της ωορρηξίας έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση το μεσημέρι και το απόγευμα.

οχι καλε απλα για εκδρομουλα θα κατεβουμε εχει αδεια ο καλος μου και θα κατεβουμε να δουμε συγγενεις και φιλους!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...